Huawei Ascend Mate7

Huawei Ascend Mate7
Vaikka tämä puhelin on kiinalainen, niin se on silti huippulaatua ja meiltä Lux-case.fi verkkokaupasta löydät laadukkaat lisätarvikkeet, suojakuoret ja kotelot Huawei Ascend Mate 7 puhelimellesi. Tässä puhelimessa on todella suuri kuuden tuuman näyttö ja verkkokaupastamme löydät sille sopivat näytön suojakalvot sekä standit, joiden avulla nautit enemmän videoiden katselusta. Älypuhelinten akun kesto on yleensä melko heikko, mutta ei hätää, verkkokaupastamme löydät huippulaadukkaat CE-hyväksytyt verkkovirta laturit sekä varavirtalähteet, jotka takaavat, että puhelimessasi riittää aina virtaa. Tarjontamme ei lopu tähän vaan meiltä löydät myös autotelineet, autolaturit, käsivarsikotelot, kaapelit ja paljon muuta. Selaa sivuamme alaspäin ja näet koko kattauksemme. Tilaa Huawei Ascend Mate 7 tarvikkeet jo tänään ja hyödynnä alennetut hintamme sekä ilmainen toimitus!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Huawei Ascend Mate 7 Suojakuoret

Tervetuloa lux-case.fi verkkokauppaan. Tarjonnastamme löydät valtavasti älypuhelimien suojakuoria ja voimme, jopa väittää, että suojakuori valikoimamme on Suomen suurin. Meiltä löydät myös tietenkin suojakuoret Huawei Ascend Mate 7 puhelimelle. Suojakuoret pitävät tämän arvokkaan ja huippulaatuisen puhelimen ominaisuudet turvassa. Suojakuori on myös vakuutusta huomattavasti halvempi vaihtoehto. Suojakuoret antavat puhelimellesi yksilöllisen ulkoasun ja niiden avulla saat myös paremman otteen puhelimestasi. Suojakuorien värivalikoima on todella laaja ja voit valita esimerkiksi vihreät, siniset, punaiset, ruskeat, mustat, violetit, oranssit tai vaikka kirkkaankeltaiset kuoret. Huawei Ascend Mate 7 suojakuoret tarjoavat puhelimellesi suojan likaa, naarmuja ja iskuja vastaan. Valikoimastamme löytyy suojakuoria useissa materiaaleissa ja voit vapaasti valita otatko TPU-kuoret, silikonikuoret, alumiini kuoret tai muovikuoret. Silikonisilla kuorilla saat parhaimman suojan puhelimesi putoamista vastaan mutta samalla ne lisäävät puhelimesi kokoa. Parhaimman suojan saat kun asennat puhelimeesi suojakuoren lisäksi myös näytön suojakalvon. Katsele rauhassa valtavaa valikoimaamme ja tee tilaus! Kaikki tuotteemme toimitetaan kotiisi ilman postimaksuja, asuitpa sitten missä päin Suomea tahansa.

 

Huawei Ascend Mate 7 Kotelot, Laukut ja Pussit

Tämä hieno ja kallis älypuhelin kannattaa ehdottomasti suojata mahdollisilta vahingoilta todella hyvin, jotta se pysyisi uudenveroisena mahdollisimman pitkään. Älypuhelimet ovat erittäin käytännöllisiä monessa tilanteessa mutta ne eivät todellakaan tykkää hyvää jos ne sattuvat tipahtamaan kädestäsi tai pöydältäsi. Lux-case.fi verkkokauppa on erikoistunut älypuhelimien suojaukseen ja meiltä löydät todella laadukkaat suojakotelot Huawei Ascend Mate 7 puhelimellesi. Suojakotelo on paras mahdollinen suoja pölyä, likaa, naarmuja sekä iskuja vastaan ja kun hankit sen, et varmasti tule katumaan. Huawei Ascend Mate 7 kotelot on valmistettu mittatilaustyönä ja ne istuvat puhelimellesi täydellisesti. Suojakotelon kansi lukittuu vahvalla magneettikiinnityksellä, joten voit olla varma, että puhelimesi suuri näyttö pysyy suojassa naarmuilta jokaisessa tilanteessa. Suojakotelomme on valmistettu korkealaatuisesta nahasta ja niissä on myös useita käytännöllisiä ominaisuuksia kuten standi, korttitaskut sekä smart view ikkuna. Kaikkia koteloitamme löytyy useissa eri väreissä ja kuvioissa, joten löydät varmasti mieleisesi. Verkkokaupastamme löytyy myös nahasta ja kankaasta valmistetut suojapussit. Suojapussi pitää puhelimesi turvassa pölyltä sekä naarmuilta ja voit säilyttää puhelintasi siinä, vaikka sinulla olisi jo suojakuoret tai kotelo puhelimesi turvana. Tarjontamme on todella laaja, joten katsele rauhassa tuotteitamme ja tee tilaus!

 

Huawei Ascend Mate 7 Lisätarvikkeet

Suojakuorien koteloiden ja pussien lisäksi verkkokaupastamme löytyy satoja erilaisia lisätarvikkeita Huawei Ascend Mate 7 puhelimelle, joten voit olla varma, että löydät etsimäsi. Kuuloke ja mini kaiutin valikoimastamme löydät satoja kuulokkeita sekä kaiuttimia, jotka tarjoavat loistavan ja kirkkaan äänenlaadun. Autotarvike osiostamme löydät kaikki tarpeelliset välineet autosi varusteluun. Kaiken tämän lisäksi löydät meiltä laadukkaat näytön suojakalvot, kauko-ohjattavat autot, kosketusnäyttökynät, pyörätelineet, urheilukotelot sekä paljon muuta. Kaikki tuotteemme on nyt tarjouksessa, joten vietä aikaa sivuillamme ja löydä sinulle tarpeelliset Huawei Ascend Mate 7 lisätarvikkeet. Kaikki tuotteemme toimitetaan ilman postikuluja kaikkialle Suomeen!