Huawei Ascend Mate 6.1

Huawei Ascend Mate 6.1

Huawei Ascend Mate 6.1 puhelimeesi löydät kaiken tarpeellisen meidän verkkokaupastamme. Lux-case.fi myymälästämme saat helposti ja turvallisesti tilattua puhelimeesi kuoret, kotelot, pussit, laturit, näytönsuojat, autotelineet, pyörätelineet, kaiuttimet, kuulokkeet, kaapelit sekä muut hyödylliset lisätarvikkeet. Ascend Mate puhelimen upean näytön pidät uuden veroisena ja suojattuna kätevillä näytön suojakalvoilla. Suojakuoret antavat erinomaisen suojan puhelimellesi. Saatavina on useita eri värejä, hienoja kuviollisia sekä teksti/kuva yhdistelmällä olevia kuoria. Koteloilla annat lähes täydellisen suojan puhelimellesi ja lisäksi ne ovat erittäin tyylikkäät. Koteloissa oleva standi on erittäin mukava kun surffailet internetissä ja katselet elokuvia ja korttitaskut ovat todella käytännölliset koska voit pitää tärkeimpiä korttejasi puhelimen mukana. Käy myös samalla tutustumassa meidän muihin Huawei tuotteisiin. Tee tilauksesi jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen.

 

 


 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Huawei Ascend Mate 6.1

Huawei on tuonut markkinoille taas yhden loistavan älypuheliman, joka on saanut nimekseen Ascend Mate 6.1. Nimi tulee puhelimen 6.1 tuumaisesta näytöstä. Näyttö tukee 720 x 1080 Full HD resoluutiota. Tämä suuren kosketusnäytön omaava puhelin ei ole vain muotoilultaan tyylikäs, vaan siistiin pakettiin kätkeytyy tehokas 1,5 gigahertsin neliydinprosessori, jossa on riittävästi tehoa pyörittämään kaikkia puhelimeen saatavilla olevia sovelluksia täysin takertelematta. Huawei Ascend Mate 6.1 puhelin on varustettu loistavalla 2Gt RAM-muistilla, mikä takaa moniajo ominaisuuksien toimivuuden sulavasti puhelimessasi. Huawei Ascend Mate 6.1 on varustettu markkinoiden paras kapasiteettisella akulla. Tällaista akkua ei älypuhelimissa ennen ole nähty. Akun kapasiteetti on huimat 4050mAh!

Huawei Ascend Mate 6.1 Tarvikkeet & Suojakuoret

Tämänkin uutuus puhelimen tarvikevalikoima Lux-Case:n verkkokaupassa tulee olemaan Suomen suurin. Lisäämme tuotteet verkkokauppamme listoille vasta, kun saamme ne varastomme hyllyyn. Tämä tarkoittaa, että kaikki tuotteet mitkä näkyvät valikoimassamme on valmiina lähetettäväksi sinulle. Tilatessasi enne 18.00 lähetämme paketin sinulle vielä saman päivän aikana. Huawei Ascend Mate 6.1 tarvike valikoimamme kattaa satoja tuotteita. Tyylikkäät kuulokkeet on vahvasti edustettuna valikoimassamme ja pääsetkin etsimään itsellesi sopivat kuulokkeet monien kymmenien vaihtoehtojen joukosta. Suojakuoret on tehokastapa suojata tyylikästä puhelintasi pysymään uuden veroisena, jopa vuosien ajan. Huawei Ascend Mate 6.1 älypuhelimen suuri yli kuusi tuumainen näyttö on parempi pitää suojattuna laadukkaalla näytön suojakalvolla, jottei mikroskooppiset naarmut pääse himmentämään näyttöäsi ajan saatossa. Valikoimamme nahkakotelot on valmistettu käsityönä korkealaatuisesta Genuine nahasta, joka on kestävää, mutta pehmeää materiaalia. Kotelo antaa Huawei Ascend Mate 6.1 puhelimellesi tehokkaan suojan suojaten sen molemmin puolin suljettavan kannen ansiosta. Suojapussit on helpointapa suojata puhelintasi sitä taskussa tai käsilaukussa säilyttäville. Suojata puhelin pussiin ja pidä se suojassa avainten ja kolikoiden aiheuttamilta naarmuilta. Lux-Case.fi verkkokauppa on täydellinen paikka Huawei Ascend Mate 6.1 omistajalle. Kaikki lisätarvikkeet ja suojatuotteet samasta verkkokaupasta helposti, nopeasti ja edullisesti. Tilaa jo tänään ja pääset hyödyntämään kuljetus tarjoustamme, eli hoidamme kaikki toimituskulut puolestasi. Verkkokauppamme tilauksiin ei lisätä mitään lisä kuluja ja maksat vain tilaamistasi tuotteista.