Huawei Ascend G750

Huawei Ascend G750

Lisätarvikkeet, suojakuoret sekä kotelot Huawei Ascend G750 puhelimelle – Lux-case.fi verkkokauppa on erikoistunut älypuhelimien suojaukseen ja meiltä löydät kymmenet erilaiset suojakuoret, kotelot, laukut ja pussit puhelimesi suojaksi. Kaupastamme löytyy myös mallikohtaisesti leikatut Huawei Ascend G750 näytönsuojakalvot, joilla pidät ison näyttösi uudenveroisena todella pitkään. Valtava valikoimamme kattaa myös sadat erilaiset kuulokkeet sekä mini kaiuttimet, jotka tekevät musiikki elämyksestäsi todella nautinnollisen. Aktiiviselle ihmiselle tarjonnastamme löytyy älypuhelinten pyörätelineet sekä käsivarsikotelot, joilla helpotat puhelimen käyttöä liikkuessasi. Tarvike valikoimamme on todella laaja ja monipuolinen ja sieltä löydät myös autotelineet, autolaturit, varavirtalähteet, telineet, standit, kosketusnäyttökynät, microSD-muistikortit, kaapelit ja monet muut tarvittavat lisätarvikkeet. Toivotamme sinulle nautinnollisia shoppailu hetkiä verkkokaupassamme!

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Huawei Ascend G750 Suojakuoret

Huawei Ascend G750 suojakuoret – Lux-case.fi verkkokaupasta löydät kaikki tarvittavat suojakuoret tämän hienon puhelimen suojaksi. Verkkokauppamme tarjonta on varmasti Suomen suurin. Huawei Ascend G750 suojakuoret antavat puhelimellesi suojan likaa, naarmuja sekä kolhuja vastaan. Myymiämme suojakuoria löytyy useista eri materiaaleista valmistettuna. Paksuilla silikonisilla kuorilla teet puhelimestasi täysin iskunkestävän. Silikoniset kuoret tekevät puhelimestasi hieman isomman mutta niiden ansiosta saat myös paremman otteen puhelimestasi. Valikoimastamme löytyy myös sileät alumiiniset sekä komposiittimuovista valmistetut suojakuoret. Parhaimman suojan puhelimellesi saat kuitenkin kun hankit sille TPU ja silikoni yhdisteestä valmistetut hybridi suojakuoret. Kuoret on todella helppo asentaa puhelimellesi, sillä ne on valmistettu millimetrintarkasti mukailemaan kaikkia puhelimesi muotoja. Myymiämme suojakuoria löytyy kaikkien perusvärien lisäksi myös hienosti kuvioituina. Kaupastamme löytyy myös alumiiniset bumber suojakehykset, jotka asennetaan puhelimesi reunoille. Myymme kaikki suojakuoret nyt alennettuun hintaan ja tarjoamme lisäksi ilmaisen kotiinkuljetuksen, joten hyödynnä tämä uskomaton tarjous ja tilaa mieluisasi suojakuoret Huawei Ascend G750 puhelimellesi. Huomaathan, että mitä enemmän tuotteita tilaat kaupastamme, niin sitä suuremmat alennukset saat.

 

Huawei Ascend G750 Kotelot, Laukut Ja Pussit

Suojakotelot Huawei Ascend G750 puhelimelle - Mikä olisikaan parempi keino suojata hieno puhelimesi kuin tyylikäs ja kestävä PU nahasta valmistettu suojakotelo. Lux-case.fi verkkokaupan Huawei Ascend G750 suojakotelot on valmistettu puhelimesi mittojen mukaan ja ne istuvat puhelimellesi täydellisesti. Koteloiden magneettilukitteinen kansi pysyy varmasti kiinni ja puhelimesi suuri näyttö pysyy varmasti turvassa vaikka puhelimesi lentäisi kädestäsi. Kannen voi taittaa puhelimen taakse, jolloin kotelo toimii kätevänä standinä esimerkiksi videopuheluita varten. Useissa myymissämme suojakoteloissa on myös todella kätevät kortti- ja setelitaskut, joten voit käyttää niitä myös lompakkona. Kotelomalleistamme löytyy myös smart view ikkunalla varustetut kotelot. Smart view ikkunan ansiosta voit seurata saapuvia ilmoituksiasi avaamatta kotelon kantta. Kaikki myymämme suojakuoret antavat puhelimellesi täydellisen suojan likaa, pölyä, naarmuja sekä kolhuja vastaan. Kotelot myös tekevät puhelimestasi todella tyylikkään näköisen. Suojakoteloiden lisäksi valikoimastamme löytyy useat erilaiset älypuhelinten suojapussit sekä laukut. Suojapussit ja laukut on valmistettu laadukkaasta nahasta sekä kankaasta ja ne pitävät puhelimesi varmasti turvassa naarmuilta sekä lialta. Suojapusseja löytyy myös vyökiinnityksellä, joten puhelimesi kulkee mukanasi todella kätevästi. Tee tilaus jo tänään, niin lähetämme tuotteen kotiisi ilman postikuluja.

 

Huawei Ascend G750 Lisätarvikkeet

Lux-case.fi verkkokaupasta löytyy myös kaikki tarvittavat lisätarvikkeet Huawei Ascend G750 puhelimellesi. Verkkokaupastamme löydät laadukkaat ja helposti asennettavat ohuet Huawei Ascend G750 näytönsuojakalvot, joilla pidät puhelimesi näytön varmasti turvassa naarmuilta. Kaupastamme löytyy myös Suomen suurin kuuloke ja mini kaiutin valikoima, joilla kuuntelet musiikkia missä tahansa koska tahansa. Puhelimen tukemisen helpottamiseksi verkkokaupastamme löytyy kymmenet erilaiset helposti säädettävät standit sekä telineet. Meiltä löytyy myös autotelineet sekä pyörätelineet, joten puhelimesi on aina helposti saatavilla millä tahansa kulkuneuvolla liikutkin. Puhelimen virranhallintaan meiltä löytyy sadat erilaiset autolaturit, verkkovirtalaturit, varavirtalähteet sekä microUSB-latauskaapelit. Vietä hetki aikaa massiivisen tarjontamme parissa ja tilaa tarvitsemasi lisätarvikkeet. Kaikki tuotteemme toimitetaan kotiovellesi täysin ilman postikuluja.