Huawei Ascend G610

Huawei Ascend G610

Tervetuloa selamaan Huawei Ascend G610 tarvikevalikoimaamme! Loistavasta valikoimastamme löytyy monen laista hyödyllistä ja kivaa Huawei Ascend G610 puhelimelle. Laadukkaat suojakuoret, jotka on mittatilaustyönä valmistettu Huawei Ascend G610 puhelimelle. Voit siis olla varma, että suojakuoret istuvat virheettömästi puhelimesi suojaksi. Nahkakoteloita on tarjolla monissa eri malleissa ja väreissä. Nättösi suojaksi on tarjolla kirkkaita sekä peilipintaisia näytön suojakalvoja. Autotarvikevalikoimamme on pullollaan toinen toistaan näppärämpiä telineitä ja autolatureita. Valikoimaamme kuuluu myös paljon standejä, kaapeleita, polkupyörätelineitä, kuulokkeita, kaiuttimia, suojapusseja ja varavirtalähteittä. Etsimäsi tuotteet löydät helposti viidestätoista kategoriastamme. Katso myös Huawei Ascend G510 tuotteet.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Huawei G610

Halpojen puhelinten markkinajohtaja Huawei on tuonut markkinoille taas yhden loistavan älypuhelimen, jota kutsutaan mallinimellä Huawei G610. Loistavalla 1,2 gigahertsin Cortex A7 prosessorilla ja yhden gigan RAM-muistilla varustettu Huawei G610 on hintaisekseen puhelimeksi erittäin suorituskykyinen. Puhelimessa on valtava 5,4 tuuman näyttö, joka toistaa kuvan 540 x 960 pikselin tarkkuudella. Sisäänrakennettua muistia Huawei G610 omaa 8Gt verran, microSD muistikorttipaikka on kuitenkin yksi Huawein loisto ominaisuuksista. Kamerat eivät yllä kilpailemaan markkinoiden parhaimpien kanssa. Huawei G610 on varustettu viiden megapikselin takakannesta löytyvällä kameralla sekä 0,3 Mp etukameralla. Huawei G610 älypuhelin hyödyntää Android 4.1.2 Jelly Bean Huawei Emotion UI käyttöjärjestelmää. Puhelin edustaa suht ohutta muotoilua tämän kokoluokan puhelimeksi sen ollessa vain 9,7 mm paksu.

Tarvikkeet

Tarjamme Huawei G610 puhelimelle kaikki tarvitsemasi lisätarvikkeet ja kaiken mitä saatat kuvitella tarvitsevasi sen suojaamiseksi. Valikoimamme laadukkaista Huawei G610 suojakuorista voit valita omaan tyylisi sopivimmat suojakuoret suojaamaan Huawei G610 puhelintasi. Suojakuoret on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jonka ansiosta ne tarjoavat tehokasta suojaa Huawei G610 puhelimellesi. Helposti asennettavat suojakuoret on suunniteltu, siten että ne jättävät kaikki liitännät ja painikkeet avoimiksi käyttöösi. Suojakoteloilla, jotka on suunniteltu Huawei G610 mallille. Käteviksi pöytätelineiksi eli standeiksi taittuvat nahkakotelot on erittäin helppo tapa antaa puhelimellesi hienostunut business look. Osa suojakoteloista on niin sanottuja puhelinlompakoita, joissa on korttipaikat luottokorteille. Käsityönä valmistetut suojakotelot istuvat täydellisesti Huawei G610 puhelimelle. Lisätarvikkeistamme esille voidaan nostaa kosketusnäyttökynät, joilla suuren näyttösi käsittely sujuu tarkemmin ja helpommin. Suurella 5,4 tuumaisella kosketusnäytöllä varustettu Huawei G610 älypuhelin kannattaa ehdottomasti suojata suojakuoren tai kotelon lisäksi laadukkaalla näytön suojakalvolla. Näytön suojakalvomme on tarkoin valmistettu Huawei G610 mittojen mukaisiksi. Helposti liimautuvat kalvot ei jätä ilmakuplia kalvon ja kosketusnäyttösi väliin. Käytössä lähes huomaamattomat kalvot antavat tehokkaan suojan naarmuuntumista ja likaa vastaan. Tehokkaasti suojattu puhelin kestää uuden veroisena vuosia. Varustele Huawei G610 puhelimesi autoon sekä polkupyörään sopivaksi jo tänään laadukkailla Huawei G610 pyörätelineillä sekä autotelineillä. Tilatessasi tuotteita Lux-Case.fi verkkokaupasta voit aina luottaa niiden olevan korkealaatuisia ja täydellisesti puhelimellesi sopivia. Tarjoamme ilmaiset kuljetukset kaikille tuotteillemme.