Huawei Ascend G510

Huawei Ascend G510

Huawei Ascend G510 puhelimeesi löydät kaiken tarpeellisen meidän kattavasta valikoimastamme. Lux-case.fi verkkokaupasta saat helposti ja turvallisesti tilattua puhelimeesi kuoret, kotelot, pussit, laturit, näytönsuojat, autotelineet, pyörätelineet, kaiuttimet, kuulokkeet, kaapelit sekä muut hyödylliset lisätarvikkeet. Ascend G510 puhelimen näytön pidät uuden veroisena ja suojattuna kätevillä näytön suojakalvoilla. Suojakuoret antavat erinomaisen suojan puhelimellesi. Saatavina on useita eri värejä, hienoja kuviollisia sekä teksti/kuva yhdistelmällä olevia kuoria. Koteloilla annat lähes täydellisen suojan puhelimellesi ja lisäksi ne antavat tyylikkyyttä puhelimellesi. Koteloissa oleva standi on erittäin mukava kun surffailet internetissä ja katselet elokuvia ja korttitaskut ovat todella käytännölliset koska voit pitää tärkeimpiä korttejasi puhelimen mukana. Muista käydä myös samalla tutustumassa meidän muihin Huawei tuotteisiin. Hanki omasi jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen.

 

 

 

 

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Huawei Ascend G510

Tämä tyylikäs älypuhelin ei ole hinnalla pilattu! Loistavat ominaisuudet omaava Huawei Ascend G510 puhelin on varustettu suurella näytöllä ja tehokkaalla prosessorilla. Hinta pyörii hieman päälle 200 euron paikkeilla. Prosessorina toimiva Dual-core 1.2 GHz Cortex-A5 antaa enemmän kuin tarpeeksi tehoa pyörittämään Android käyttöjärjestelmääsi ja sen kaikkia sovelluksia. Järjestelmä piirinä toimii Qualcomm MSM8225 Snapdragon ja grafiikoista vastaa Adreno 203. Huawei Ascend G510 puhelin on muotoiltu tyylikkääksi ja todella mukavasti käteen sopivaksi.

Huawei Ascend G510 Suojakuoret & Tarvikkeet

Lux-Case.fi verkkokauppa tarjoaa Suomen parhaan valikoiman tarvikkeita Huawei Ascend G510 puhelimelle. Suojakuori valikoimamme pitää sisällään kymmeniä laadukkaita kuoria, joilla suojaat puhelimesi tehokkaasti naarmuuntumista, iskuja sekä likaa vastaa. Suojakuoret on valmistettu mittatilaustyönä Huawei Ascend G510 puhelimelle ja siksi voit olla 100% varma niiden istuvan täydellisesti sen suojaksi. Business tyyliä hakeville on tarjolla kymmeniä vaihtoehtoja. Nahkakotelot antavat kyseisen tyylin älypuhelimellesi suojaten sen tehokkaasti kauttaaltaan. Myymämme nahkakotelot on varustettu käytännällisellä standi kannella, joka pitää puhelimesi tukevasti pöydällä ja mahdollistaa mukavamman videoiden katselun. Sadoista Huawei Ascend G510 tuotteistamme löydät varmasti itsellesi sopivat tuotteet, tyylistäsi riippumatta. Suojapussi valikoimaan on kerätty kaikki sopivan kokoiset puhelinpussit Ascend G510 älypuhelimelle. Pääsääntöisesti kaikki puhelinmallin alta löytyvät tuotteet on sopivia kyseiselle puhelimelle. Autotuotteille on tehty kaksi kategoriaa oikeiden tuotteiden löytämisen helpottamiseksi. Löydät siis autotelineet ja autolaturit omista tuoteryhmistä. Autotelineemme on helposti asennettavia sekä niiden käyttö ja säädettävyys onnistuu käden käänteessä. Parhaan suojan Huawei Ascend G510 puhelimelle takaat, kun suojaat sen suojakuorella tai nahkakotelolla sekä laadukkaalla näytön suojakalvolla. Äänen laadun parantamiseksi löydät kaksi tuoteryhmää, jotka pitävät sisällään korkealaatuiset kuulokkeet ja kaiuttimet. Valikoimamme kaiuttimet on varustettu sisäisellä virtalähteellä, jonka ansiosta niiden vahvistus kyky sekä äänenlaatu on vailla vertaansa. Kuulokkeita valikoimamme pitää sisällään useita kymmeniä, joista löydät varmasti tyylisi sopivat tuotteet edullisesti. Lux-Case on jo vuosia ollut edelläkävijä älypuhelinten varustelussa ja suojauksessa. Nettikaupasta tilaaminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Olemme saaneet maksutapa vaihtoehdot laajennettua kattamaan kaikki yleisimmät tavat. Kaikki loistavat tuotteet on vain muutaman klikkauksen päässä.