Huawei Ascend G330D

Huawei Ascend G330D

Löydät kätevästi Huawei Ascend G330D puhelimeesi kaiken tarpeellisen meidän verkkokaupastamme. Lux-case.fi myymälästämme saat helposti ja turvallisesti tilattua puhelimeesi kuoret, kotelot, pussit, laturit, näytönsuojat, autotelineet, pyörätelineet, kaiuttimet, kuulokkeet, kaapelit sekä muut hyödylliset lisätarvikkeet. Ascend G330D puhelimen upean näytön pidät uuden veroisena ja suojattuna kätevillä näytön suojakalvoilla. Suojakuoret antavat erinomaisen suojan puhelimellesi. Saatavina on useita eri värejä, hienoja kuviollisia sekä teksti/kuva yhdistelmällä olevia kuoria. Koteloilla annat parhaan suojan puhelimellesi ja lisäksi ne ovat erittäin tyylikkäät. Koteloissa oleva standi on erittäin mukava kun surffailet internetissä ja katselet elokuvia ja korttitaskut ovat todella käytännölliset koska voit pitää tärkeimpiä korttejasi puhelimen mukana. Käy samalla tutustumassa meidän muihin Huawei tuotteisiin. Tilaa omasi jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen.

 


 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Huawei Ascent G330D

Huawei Ascent G330D joka tunne taan myös nimellä U8825D kaksiytimisellä prosessorilla, tupla SIM ominaisuudella ja upealla neljän tuuman näytöllä varustettu älypuhelin. Lux-Case on suunnitellut ja valmistanut suojakuoria jo monen vuoden ajan tähän Huawein myydyinpään malliin. Suositelemme kaikkia Huawei Ascent G330D/U8825D omistajia suojaamaan puhelimen suojakuorilla, jotka voit valita loistavasta valikoimastamme, monista eri malleista ja useista väreistä löydät varmasti itsellesi sopivat suojakuoret. Muista myös suojata suuri näyttösi meidän mallikohtaisilla näytön suojakalvoilla. Lux-Case.fi sivuillamme näytömme vain tuotteet mitä meillä on tällä hetkellä hyllyssä, näin ollen pistymme aina tarjoamaan tilaamallilesi tuotteille nopean kuljetuksen kotiisi tai vaikka työpaikalle.


Olet ostamassa Huawei älypuhelintarvikkeita kotiin tai matkoille, me Lux-Casella pyrimme aina tarjoamaan suojakuoret ja tarvikkeet jokaiseen tarpeeseen, tyyliin ja budjettiin.


Suosituimmat Huawei suojakuoremme ovat olleet mustia, valkoisia, punaisia, sinisiä, pinkkejä, keltaisia, vihreitä, violettejä ja sinisiä. Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman laajan valikoiman Huawei yhteen sopivia lisätarvikkeita, jos et silti löydä etsimääsi ota rohkeasti yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme. Olemme tällä auttaaksemme sinua tekemään elämästäsi mahdollisimman puhelin ystävällisen.


Lux-Casella tarjoamme paljon muutakin kuin laadukkaita suojakuoria ja koteloita, Huawei tarvike valikoimamme kattaa laturit, kappelit, autolaturit, lisävirtalähteet (Power Bank), mini-kaiuttimet, kuulokkeet, standit, telineet, kosketusnäyttökynät ja paljon muuta. Selaa valikoimaamme jo tänään ja löydä täydelliset lisätarvikkeet Huawei Ascent G330D puhelimellesi.