Huawei Ascend D2

Huawei Ascend D2

Lux-Case.fi verkkokauppa tarjoaa aina ensimmäisten joukossa uudet puhelintarvikkeet, suojakuoret, suojakotelot, puhelinlompakot, laturit, kaapelit, autotarvikkeet ja lukuisia muita korkealaatuisia tuotteita uutuus puhelimille. Valikoimaamme on jo nyt saatu satoja tuotteita uudelle Huawei Ascend D2 älypuhelimelle. Valikoimamme suojakotelot on valmistettu laadukkaista materiaaleista puhelinmalli kohtaisesti käsityönä. Suojakuoret ja suojakotelot istuvat aina täydellisesti sille puhelimelle, minkä alakategoriassa ne on listattuna. Korkealaatuiset kuulokkeet ja kaiuttimet on helppo tapa muuttaa Huawei Ascend D2 äänentoisto aivan uudelle tasolle. Tilatessasi nyt pääset hyödyntämään kaikki ajankohtaiset tarjouksemme ja ilmaiset kuljetukset kaikille tuotteille koko Suomeen.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Huawei Ascend D2

Huawei on julkaissut loistavan uutuuden, joka asettuu HuaWein lippulaiva mallien rinnalle. Suurinäyttöinen puhelin on varustettu tehokkaalla prosessorilla ja Android käyttöjärjestelmällä. Laadukas Huawei Ascend D2 on loistava lisä älypuhelin valikoimaan, edullisen hintansa ja monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta.

Huawei Ascend D2 Suojakuoret

Suojakuoret on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista mallikohtaisesti. Tarkasti muotoillut suojakuoret mukailevat pienintäkin Huawei Ascend D2 yksityiskohtaa, istuen täydellisesti sen suojaksi. Suojakuoret on suunniteltu jättämään kaikki liitännät, painikkeet ja kamera vapaasti käyttöösi. Useista kymmenistä suojakuori malleistamme löydät varmasti tyyliisi täydellisesti sopivat tuotteet. Pääset valitsemaan useista eri materiaaleista valmistetut kuoret Suomen kattavimmasta valikoimastamme. Kovamuoviset kuoret on voitu valmistaa erittäin ohuiksi ja tyylitellä erilaisilla kuvilla, kuvioineilla, tekojalokivillä, glitterillä ja monilla muilla mielikuvituksellisilla kuoseilla. TPU-materiaalista valmistettujen kuorten etuna on niiden joustava koostumus, minkä ansiosta ne istuvat täydellisesti puhelimesi suojaksi. Silikoni kuoret on pehmeitä, jonka ansiosta niiden iskunvaimennuskyky on erinomainen suojaten Huawei Ascend D2 älypuhelimesi tehokkaasti siihen kohdistuvilta iskuilta. Kuorien asennus vie vain sekunteja, mahdollistaen niiden vaihtamisen aina tilanteeseen sopivaksi, puhuttaessa tyylistä ja suojaominaisuuksista.

Huawei Ascend D2 Tarvikkeet

Muut korkealaatuiset ja tyylikkäät tarvikkeet Huawei Ascend D2 älypuhelimelle, pitää sisällään käsivarsikoteloita, puhelinpusseja, vyölaukkuja, kantohihnoja, kosketusnäyttökyniä, varavirtalähteitä, verkkovirtalatureita, kaiuttimia, kuulokkeita, kaapeleita, puhelinlompakoita, nahkakoteloita, standejä, telineitä, autotelineitä, autolatureita, handsfree laitteita, polkupyörätelineitä ja paljon muita lisätarvikkeita. Lux-Case.fi verkkokauppa tarjoaa kaikki tarvitsemasi tuotteet Huawei Ascend D2 puhelimellesi. Et tarvitse shoppailuun mitään muuta paikkaa kuin meidän verkkokauppamme. Tilatessasi jo valmiiksi edullisia tuotteita suoraan sivustoltamme pääset aina hyödyntämään voimassa olevat tarjouksemme ja säästät silkkaa rahaa. Edulliset tuotteet on korkealaatuisia ja siksi kerran verkkokauppaamme käyttäneet asiakkaat tulevat aina takaisin tekemään ostoksensa verkkokauppaamme. Tavoitteenamme on aina 100% tyytyväinen asiakas, jonka varmistamiseksi tarjoamme täydellisen tyytyväisyys takuun.

Suojakotelot Huawei Ascend D2

Nahkakotelo on yksi hienostuneimmista tavoista suojata uusi puhelimesi! Käsityönä valmistettu kotelo tarjoaa tehokasta suojaa istuen täydellisesti Huawei Ascend D2 älypuhelimellesi, suojaten myös samalla sen suuren kosketusnäytön suljettavan kantensa ansiosta. Puhelinkoteloiden kannet toimivat käytännöllisinä standi telineinä, jotka helpottavat ja muuttavat puhelimesi käytön entistä vaivattomammaksi. Suojakotelot löydät mustina, sinisinä, punaisina, valkoisina ja monissa muissa väreissä sekä kimaltelevilla tekojalokuvilla koristeltuina. Edullisesti tyylikästä ja tehokasta suojaa uudelle älypuhelimellesi tarjoavat puhelinlompakot on varusteltu käytännöllisillä pankkikortti paikoilla sekä standi kannella.