HTC

HTC
HTC

Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa erittäin kattavan ja laajan tuote valikoiman HTC laitteille. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta ja sen vuoksi takaamme nopean ja luotettavan palvelun. Tarjonnastamme löydät hienot suojakuoret HTC laitteille. Ne ovat valmistettu laitteiden mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti ja samalla jättävät liittimet vapaiksi. Kuoria on saatavilla laaja väri ja malli valikoima. Kätevillä näytön suojakalvoilla annat laitteesi näytölle erinomaisen suojan naarmuja ja likaa vastaan.

Meiltä myös löydät erittäin tyylikkäät ja erinomaisesti suojaavat kotelot jotka tarjoavat lähes täydellisen suojan laitteillesi. Useimmissa koteloissa olevat korttitaskut ja standi tuovat mukavuutta kun esimerkiksi surffaat internetissä tai katselet elokuvia. Taskut ovat erittäin käytännölliset, saat niissä pidettyä tärkeimmät korttisi puhelimen mukana. Myös koteloita on tarjolla monia eri värejä ja malleja. Tuote valikoimassamme on myös tarjolla useita erilaisia kuulokkeita ja kaiuttimia. Kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja toistavat äänet tarkasti. Kaiuttimia sekä kuulokkeita meiltä löytyy useita eri malleja, värejä ja kokoja. Valikoimastamme löydät myös vesitiiviitä kaiuttimia.

HTC tuote valikoimaan kuuluu myös todella kätevät autotelineet joiden avulla saat laitteesi pysymään tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa. Autotelineitä on laaja valikoima mistä valita. Telineet ovat erinomainen varuste autoon koska sillä saat laitteesi pysymään paikoillaan tukevasti ja turvallisesti autossasi. Tutustu valikoimaamme nyt. Tee tilauksesi jo tänään. Toivotamme mukavia ja leppoisia ostos hetkiä verkkokaupassamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

HTC Suojakuoret

HTC laitteille meillä on tarjota hieno valikoima erilaisia suojakuoria joilla saat pidettyä ne puhtaana ja lähes uuden veroisena. Verkkokauppamme avaa sinulle ovensa pohjoismaiden suurimpaan suojakuori valikoimaan josta takuulla löydät tyylillesi sopivat kuoret. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja korkelaatuisista materiaaleista kuten joustavasta muovista, silikonista, alumiini seoksesta ja kovamuovista, joten ne ovat käytössä pitkäikäisiä. Kuoret ovat myös valmistettu kyseisten laitteiden mittojen mukaisesti joten sen vuoksi ne istuvat puhelimeen täydellisesti ja samalla ne jättävät niiden liitännät vapaiksi. Kuoret ovat hyvin yksinkertaisen näköiset mutta tarjoavat erinomaisen suojan puhelimellesi likaa ja naarmuja vastaan. Kuoret eivät myöskään häiritse laitteiden päivittäistä käyttöä millään tavalla vaan voit käyttää niitä aivan normaalisti. Tutustu nyt meidän valikoimaamme, josta helposti löydät omalle tyylillesi sopivat mallit ja vaihtoehdot.

HTC Suojakotelot

Suojakoteloilla tarjoat laitteille parhaan mahdollisen suojan kolhuja ja iskuja vastaan. Kotelot antavat kokonaisuudessaan todella monipuolisen ja käytännöllisen suojan laitteillesi ja niissä olevien standin ja korttitaskujen ansiosta ne erottuvat erinomaisesti edukseen muista suojista. Standi mahdollistaa sen että voit asettaa laitteesi juuri sopivaan kulmaan josta sinun on hyvä katsella puhelimestasi esimerkiksi elokuvia tai vaikka surffailla netissä, korttitaskuissa sinun on kätevä pitää mukanasi tärkeimpiä korttejasi ja sinun ei tarvitsee pitää lompakkoa joka paikassa mukana. Kotelot antavat laitteille erinomaisen suojan lisäksi myös upean annoksen tyyliä sen ulkonäölle. Suurinosa koteloista on valmistettu nahasta ja muista kestävistä materiaaleista joten ne ovat käytössä todella pitkäikäisiä.

HTC Lisätarvikkeet

HTC laitteille meillä on tarjolla todella upeita lisätarvikkeita helpottamaan niiden päivittäistä käyttöä ja tarjolla on myös paljon eri vempaimia joiden parissa vapaa-aika kuluu nopeasti ja hauskasti. Laitteiden näytöt pidät erinomaisesti puhtaana ja hyvin suojattuna kätevillä ja helppokäyttöisillä näytönsuojilla. Löydät meiltä myös kattavan valikoiman latureita sekä autolatureita, saatavilla on paljon eri värisiä ja mallisia. Kuulokkeita on myös laaja tarjonta jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänenlaadulla niin kaiuttimet ovat ehdoton valinta. Kaiuttimet voit liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Tarjonnassamme ovat myös hienot kosketusnäyttökynät joilla on helppo surffailla netissä eivätkä ne jätä rasvaisia jälkiä näytölle, eivätkä ne myöskään naarmuta sitä. Autotelineet ovat loistava valinta sillä saat sen avulla pidettyä laitteesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessasi. Lisätarvikkeissa on myös saatavilla esimerkiksi kauko-ohjattava helikopteri joka on hauska ajanvietto väline, voit ohjata sitä puhelimellasi vaikka olohuoneessa. Toivotamme sinulle mukavia ostoshetkiä myymälässämme.