HTC U Play

HTC U Play

HTC U Play puhelin on määrä julkaista 2017 Helmikuun aikana yleisölle. Tämäkin HTC puhelin malli on yksi alkuvuoden odotetuimmista jukaisuista. Puhelimessa on 5.2” Super LCD näyttö 1080 x 1920 pikselin resoluutiolla. Sillä on kokoa 146 x 72.9 x 8 mm ja painoa löytyy 145 g verran. Tässä mallissa käyttöjärjestelmänä toimii Android OS, v6.0 (Marshmallow). Keskusmuistia ja vapaata tallennustilaa on 3 GB RAM, 32 GB tai 4 GB RAM, 64 GB mallista riippuen. Lux-case.fi verkkokaupassa meillä on jo nyt erittäin monipuolinen tarjonta erilaisia suojia sekä lisävarusteita tälle puhelimelle. Saat kätevästi ja luotettavasti hankittua meiltä puhelimeesi kuoret, kotelot, pussit, laturit, varavirtalähteet, pyörätelineet, autotelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit sekä muut kätevät lisätarvikkeet. Meiltä saatavilla kuorilla saat tarjottua todella erinomaisen suojan puhelimellesi erilaisia päivittäisiä vaurioita vastaan. Niitä meillä on tarjolla upeita eri mallisia ja värisiä joista saa jokainen varmasti haluamansa. Kuoret ovat päivittäisessä käytössä todella kestäviä ja vahvoja. Koteloita meillä on tarjota runsaasti tälle puhelin mallille. Kotelot ovat erinomainen vaihtoehto pitää koko puhelin suojattuna. Niissä olevan standin avulla sinun on todella kätevä asettaa puhelin mieleiseesi kulmaan josta saat mukavasti pelattua pelejä tai katseltua elokuvia. Korttitaskuissa sinun on kätevä pitää mukanasi muutamia päivittäin käyttämiäsi kortteja.

Kotelot antavat puhelimellesi erinomaisen suojan lisäksi myös tyylikkään ilmeen. Tule katsastamaan valikoimamme. Poikkea jo tänään tutustumaan laajaan tuote valikoimaamme.
HTC U Play Suojakuoret

HTC U Play puhelimelle meillä lux-case.fi verkkokaupassa on erittäin laadukas ja kattava valikoima upita eri suojakuoria pitämään puhelimesi hyvässä kunnossa. Olemme keränneet ne kaikki tälle yhdelle osastolle, josta ne ovat kätevästi löydettävissä. Saatavilla erittäin upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös tyylikkäillä kuvilla, kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria, joista varmasti jokaiselle löytyy sopivat mallit. Kuoret ovat valmistettu erittäin vahvoista ja laadukkaista materiaaleista kuten silikonista, alumiinista, joustavasta muovista ja kovamuovista, jonka vuoksi ne kestävät erinomaisesti pitkässä ja vaativammassakin käytössä. Mallit ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan, jonka vuoksi ne istuvat niihin erinomaisesti ja samalla myös jättävät napit ja liitännät vapaiksi. Kuoret eivät myöskään häiritse puhelimen normaalia päivittäistä käyttöä.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.