HTC U 11

HTC U 11
HTC U 11

Taiwanilainen HTC julkaisi kesällä uusimman älypuhelinmallinsa U11. Uutta mallia HTC on hehkuttanut jopa yhtenä parhaimmista älypuhelinmalleista vuoteen 2017 mennessä. Testien ja arvostelijoiden mukaan HTC U11 näyttää pitävänsä lupauksensa. HTC:n taival matkapuhelinmarkkinoilla on ollut yhtä vuoristorataa loistavan One:n jälkeen. Siihen mahtuu muutama loistava puhelin (M7 ja HTC 10) sekä muutama floppi (HTC 9 ja U Ultra). Vaikka HTC 10 oli loistava puhelin, niin se ei kuitenkaan löytänyt kuluttajien ostoskoriin.

Muotoilussa huomio kiinnittyy välittömästi puhelimen takaosaan, joka on tehty alumiinista sekä lasista. Takakansi antaa peilimäisen efektin ja tekee puhelimesta arvokkaan ja jämäkän oloisen. Pienenä miinuksena voi todeta, että takakansi kerää helposti sormenjälkiä. 5,5 tuuman näyttöön on käytetty SUPER LCD 5 tekniikkaa ja tämän ansiosta se onkin todella tarkka ja kirkas. Käyttöjärjestelmä on aivan kärkiluokkaa, jos verrataan muihin kärkipään älypuhelin malleihin. Se on sulava sekä hidastelematon.

Kuitenkin tämän puhelimen paras puoli löytyy kamerasta. Arvostettu kameratestaaja DxOmark arvosteli U11 kameran tähän mennessä parhaaksi älypuhelinkameraksi. Etukamera on 16 megapikselin f/2,0 aukolla sekä takakamera 12 megapikselin f/1,7 aukon optiiikalla, optisella kuvanvakaimella sekä kaksois LED kuvausvalolla. Kamera tuottaa todella luonnollisen näköisiä kuvia eri olosuhteissa niin päivällä että hämärässä. Uutuutena puhelimessa on puristustoiminto Edge Sense. Ihan pikku kiva lisä jota voi käyttää vaikka kameran avaamiseen tai asetuksista voit valita mihin eri sovelluksiin Edge senseä käyttää. Kuvien ottamiseen puristustoiminto on hieman kömpelö, koska kamera usein liikahtaa puristettaessa. HTC U11 hinta liikkuu halvimmillaan alle 700 eurossa ja pakkauksen mukaan tulee normaalin laturin mukana myös läpinäkyvä suojakuori, puhdistusliina, adapteri sekä korkealaatuiset nappikuulokkeet. Hinta ja pakkaus ovatkin hinnaltaan kilpailukykyisiä verrattuna kilpailijoihin.

Täältä Lux-Casesta löydät kaiken tarvitsemasi tarvikkeet HTC U11:lle. Meillä on yksi Skandinavian suurimmista valikoimasta, joten sinulle pitäisi olla helppoa löytää tarvikkeita omaan makuusi. Esimerkiksi löydät meiltä suojakuoria, näytönsuojia, koteloita, kauittimia, power bankkeja. Mitä enään odottelet? Etsi mitä tarvitset juuri tänään! Ainoastaan tarvitsee etsiä sopivin tuote älypuhelimellesi ja saat tilattua tarvitsemasi HTC U11:sta.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

HTC U11 Covers


HTC U11 on todella moderni ja hieno puhelin, mutta samalla myös todella hintava. Älä ota riskejä ja suojaa puhelimesi naarmuilta ja iskuilta. On aina viisasta ostaa suojakuori HTC U11:sta ennen kuin onnettomuus on jo tapahtunut. Lux-Casessa meillä on todella laaja valikoima erilaisia kuoria HTC U11 mallille. Sieltä pitäisi jokaiselle jotain mieleistä löytyä ja meidän tuotteet ovat valmistettu suurimmaksi osaksi tekonahasta, muovista, silikoonista ja näiden yhdistelmistä. Kuorissa on myös älykkäitä ominaisuuksia kuten mm. ständi, joka helpottaa esimerkiksi videoiden katselemista sekä useisiin kuoriin ei jää käytettäessä sormenjälkiä. Kuoria löytyy laidasta laitaan suunniteltuna. Usein ennakointi maksaa itsensä jossain vaiheessa takaisin, joten miksi kannattaa enää odotella?

HTC U11 Cases


Meillä on todella iso valikoima erilaisia koteloita HTC U11 mallille. Voit olla varma siitä, että puhelimesi saa parhaimman suojan kolhuilta sekä naarmuilta. Kotelot ovat tyylikkäästi suunniteltuja ja ne tuovat lisää personaallisuutta puhelimeesi. Koteloita löytyy laidasta laitaan, kirkkaista väreistä mitä uniikkeimpiin kuvioihin. HTC U11 on todella arvokas puhelin, joten sinun kannattaa aina ostaa sellainen kotelo, joka tarjoaa parhaimman suojan älypuhelimellesi. Meidän kotelomme valmistukseen on lähinnä käytetty materiaaleina aitoa nahka, tekonahkaa, muovia ja silikonia. Korkealaatuisten materiaaleiden ansiosta kotelot ovat kestäviä ja kuluvat hitaasti käytössä. Koteloissa on useita eri ominaisuuksia kuten magnettilukot, taitettava jalusta vaikka elokuvien katselemiseen sekä sisäänrakennettu lompakko. Tässä muutama ominaisuus mainitakseni.

HTC U11 Screen protectors


Meiltä saat laadukkaat näytönsuojat HTC U11 mallille. HTC U11 on erittäin arvokas puhelin, joten on pieni kustannus siihen nähden suojata näyttösi. Meillä Lux-Casen suojakalvot suojaavat pölyltä sekä naarmuuntumiselta ja ne ovat tarkasti leikattu, joten se on juuri suunniteltu HTC U11:sta. Jos joudut poistamaan suojakalvon se ei myöskään jätä mitään jäämiä näytollesi.
Toinen ja vieläkin turvallisempi tapa suojata näyttö on hommata kemiallisesti valmistetusta oikeasta lasista oleva suoja. Temperoitu lasi on todella kirkas ja ohut. Se voi joissakin tapauksissa pelastaa jopa älypuhelimesi näytön halkeamilta. Lasissa on sileä reunus, joten sitä on myös turvallista käyttää HTC U11 mallissa.