HTC One X

HTC One X

HTC One X puhelimeesi saat täältä tilattua kaiken tarpeellisen. Meidän erittäin laajasta ja kattavasta tuote valikoimastamme löydät puhelimeesi kotelot, kuoret, laturit, näytön suojakalvot, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja muut lisätarvikkeet. One S puhelimesi näytön pidät suojattuna ja uuden veroisena erittäin kätevillä näytön suojakalvoilla. Suojakuoria löytyy upea valikoima eri värejä, erilaisilla kuvioilla ja kuve/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Ne ovat valmistettu kestävistä materiaaleista ja tehty laitteiden mittojen mukaan. Koteloilla saat suojattua puhelimesi lähes täydellisesti. Siinä olevat tuki ja korttitaskut tekevät netissä surffailun ja elokuvien katselusta erittäin mukavaa ja lisäksi korttitaskuissa voit näppärästi pitää mukanasi tärkeimpiä korttejasi. Koteloita on myös saatavilla useita eri värejä ja malleja. Tutustu samalla myös muihin HTC tuotteisiimme. Tilaa omasi jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimitus.

 

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

HTC One X

HTC One X:n suunnitteluun on selvästi käytetty reilusti työ tunteja, kun katsoo sen muotoilua voi huomata, että jokainen yksityiskohta on loppuun asti suunniteltu. Kokonaisuus on todella hienostunut ja tyylikäs. Puhelimen fyysiset mitat on 134mm korkeutta, 70mm leveyttä, 8,9mm paksuutta ja kokonais paino on vaivaiset 130g. Kompaktin kokoinen puhelin pitää sisällään kuitenkin huippu tekniikkaa. 1,5 gigahertsin neliydinprosessorilla, gigan RAM-muistilla ja 32 gigabitin tallennustilalla varustettu puhelin pyörittää Android ja HTC Sense käyttöjärjestelmiä erittäin sujuvasti. Näytöksi HTC One X on saanut suuren 4,7 tuumaisen super LCD2 kosketusnäytön, jonka resoluutio on 720x1280 pikseliä. Tehokas älypuhelin tarvitsee myös tehokkaan akun ja tähänkin on panostettu HTC One X mallissa, akun kapasiteetti on loistava 1800mAh. Puhelimen loistavalla kameralla ikuistat tärkeät hetket teräviksi ja luonnollisiksi valokuviksi. Puhelimessa on totta kai myös kaikista HTC puhelimista tuttu Beats Audio ominaisuus, minkä ansiosta kuulet äänet erittäin selkeinä.

Lux-Case:lla on ilo tarjota sinulle todella laaja HTC One X suojakuori valikoima. Valikoimastamme löytyy yli 80 erilaista suojakuorta, joilla saat luotua helposti, nopeasti ja halvalla täysin uuden tyylin puhelimellesi. Suojakuoremme kiinnittyvät pikakiinnityksellä, joten niiden asennus ja irrottaminen vie vain sekunteja. Voit siis vaihtaa puhelimesi tyyliä päivittäin ja aina tilanteeseen sopivaksi. Suojakuoret on mittatilaustyönä HTC One X puhelimen muotojen mukaisesti valmistettu, joten voit olla varma että ne istuvat virheettömästi puhelimesi suojaksi. Turhat kolhut ja naarmut voivat vahingoittaa puhelintasi pysyvästi, suojakuoret on pieni sijoitus verrattuna kalliisiin korjauskustannuksiin miltä saatat välttyä niiden ansiosta. Muistathan pitää myös näyttösi naarmuttomana, meidän laadukkailla näytön suojakalvoillamme.

Tarvikevalikoimamme tuotteet on testattu ja näin ollen meiltä löytyy vain laadukkaita tarvikkeita. HTC One X puhelimelle lisätarvikkeita on yli 400 tuotteen verran. Löydät varmasti tarvitsemasi tuotteet ja voit tehdä myös loistavia löytöjä. Jokaisesta autosta tulisi nykyään löytyä vähintään teline puhelimelle ja autolaturi. Lux-Case.fi verkkokaupan tavoitteena on 100% tyytyväinen asiakas. Laadukkaiden ja edullisten tuotteiden lisäksi tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaiset kuljetukset koko Suomeen. Jos sinulle heräsi jotain kysymyksiä tai haluat ehdottaa uusia tuotteita valikoimaamme, älä epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme.