HTC One V

HTC One V
Meiltä löydät parhaan valikoiman HTC One V suojakuoria, koteloita ja lisätarvikkeita. Kuori ja kotelo valikoimastamme voit valita juuri tyyliisi sopivat tuotteet. Älypuhelinten yleinen ongelma on akun kesto, meiltä löytyy siihenkin ratkaisu. Varavirtalähteiden ansiosta sinun ei enää tarvitse miettiä akunvaraustasi, valikoimassamme on useita erimalleja joista löydät varmasti mieleisesi. Vesitiiviit kotelot ja käsivarsikotelot mahdollistavat laitteesi käytön äärimäisissäkin olosuhteissa. Muistathan suojata myös näyttösi lialta ja naarmuilta, näytön suojakalvoillamme. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaiset toimitukset aina kotiovellesi saakka. Toivotamme nautinollisia shoppailu hetkiä verkokaupassamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

HTC One V

HTC One V on tyylikäs älypuhelin, jonka ulkonäköä tarkkaillessa voi huomata sen olevan viimeistä yksityiskohtaa myöden tarkkaan suunniteltu laite. Puhelimen koon ei kannata antaa hämätä, pieniin kuoriin on mahdutettu paljon enemmän kuin ensiksi uskoisi. HTC One V:n yhden gigahertsin prosessorin ja 512Mt RAM-muistin ansiosta puhelin pyörittää Android 4.0 tai vaihtoehtoisesti HTC Sense 4.0 käyttöjärjestelmää sulavasti. Sisäinen tallennustila ei ole hääppöinen, sen ollessa 4 Gt, mutta se on helposti lisättävissä MicroSD muistikortin avulla aina 64Gt asti. Näyttönä toimii 3.7 tuumainen super LCD 2 kosketusnäyttö, 800x480 pikselin resoluutiolla. Puhelimen fyysiset mitat ovat: pituutta on 120,3mm, leveyttä 59,7mm, paksuutta vain 9,24mm verran ja painoan koko kokonaisuudella on vain 115 grammaa. Puhelinta voi suositella kaikille, jotka haluavat keskihintaluokan kompaktin kokoisen puhelimen. Akkukaan ei helpolla pääse loppumaan, sen kapasiteetin ollessa 1500mAh, mikä on loistava akku tämän kokoiselle puhelimelle. Beats Audio äänenparannus ominaisuus takaa selkeä ääniset musiikin kuuntelu kokekemukset. Kamerana tässä HTC One V huippu puhelimessa toimii 5 megapikselin hämäräkuvaus anturilla eli BSI-anturilla ja LED-salamalla varustettu kamera, jolla taltioit tarkkoja ja selkeitä kuvia sekä videoita. Puhelin toimii myös loistavasti multimedia laitteena toistaen kaikkia yleisimpiä formateja.

Lux-Case:lla olemme keränneet kasaan erittäin laajan suojakuori ja kotelo valikoiman. Valikoimamme sisältää vain laadukkaimpia tuotteita, jotka on tarkoin valikoiduista materiaaleista valmistettu. Meiltä löydät myös käsityönä valmistetut nahkakotelot. Komposiittimuovisia, silikonisia ja metallisia suojakuoria valikoimassa on todella monissa väreissä. Suojakuoret löydät myös kuvallisina ja tyylikkäillä kuvioinneilla. HTC One V Puhelimesi tarvitsee ehdottomasti parhaan suojan kolhuja, naarmuuntumista ja likaa vastaan. Katso myös yleismalliset suojapussit ja suojataskut, joiden ansiosta puhelimesi pysyy suojassa esimerkiksi käsilaukussa säilytettäessä. Näytön suojaaminen on todella helppoa ja halpaa, näytön suojakalvoillamme se onnistuu vain muutamassa sekunnissa. Näytönsuoja on halvin sijoitus puhelimesi käyttöiän pidentämiseksi.

Lux-Case.fi verkkokauppa ylpeänä esittää maan parhaan tarvike valikoiman! Sadoista laadukkaista lisätarvikkeista löytyy varmasti jokaiselle sopivat tuotteet. Ilman oikeanlaisia lisätarvikkeita et pysty hyödyntämään kaikkia HTC One V puhelimesi huippu ominaisuuksia. Kaapeli valikoimastamme löydät helposti kuvan, äänen ja datan siirron mahdollistavat kaapelit. Laadukkaat ja tyylikkäät kuulokkeet hyödyntämään puhelimestasi löytyvää Beats Audio ominaisuutta. Oletko varustellut autosi jo puhelin ystävälliseksi paikaksi? Jos et teet sen helposti tilaamalla mieleisesi tyyliset ja malliset autotelineet ja autolaturit. Kaikki verkkokauppamme listoilta löytyvät tuotteet ovat aina valmiina varastomme hyllyssä lähetettäväksi tilaajalle, voit siis olla aina varma näkyvillä olevien tuotteiden saatavuudesta. Jos kaikesta huolimatta huomasit joitain puutteita tai sinulla on toiveita uusien tuotteiden lisäämisestä valikoimaamme, ota rohkeasti yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme.