HTC One S

HTC One S

HTC One S puhelimeesi saat täältä tilattua kaiken tarpeellisen. Meidän erittäin laajasta ja kattavasta tuote valikoimastamme löydät puhelimeesi kotelot, kuoret, laturit, näytön suojakalvot, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja muut lisätarvikkeet. One S puhelimesi näytön pidät suojattuna ja uuden veroisena erittäin kätevillä näytön suojakalvoilla. Suojakuoria löytyy upea valikoima eri värejä, erilaisilla kuvioilla ja kuve/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Ne ovat valmistettu kestävistä materiaaleista ja tehty laitteiden mittojen mukaan. Koteloilla saat suojattua puhelimesi lähes täydellisesti. Siinä olevat tuki ja korttitaskut tekevät netissä surffailun ja elokuvien katselusta erittäin mukavaa ja lisäksi korttitaskuissa voit näppärästi pitää mukanasi tärkeimpiä korttejasi. Koteloita on myös saatavilla useita eri värejä ja malleja. Tutustu samalla myös muihin HTC tuotteisiimme. Tee tilauksesi jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimitus.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

HTC One S

HTC One S on muotoilultaan erittäin tyylikäs puhelin, sitä markkinoidaan HTC:n kaikkien aikojen ohuimpana puhelimena. Voit huomata kuinka ohut puhelin on, sen ansiosta se istuu mukavasti käteen ja on miellyttävä käyttää. Sen viralliset mitat ovat 130,9mm korkeutta, 65mm leveyttä, paksuutta vain 7,8mm ja paino on saatu jäämään 119 grammaan. HTC One S puhelimessa on suuri 4,3 tuuman näyttö kestävällä Gorilla lasilla, jonka resoluutio on 540x960 pikseliä, mikä tarkoittaa erittäin tarkkaa 256ppi:n pikselitiheyttä. Tarkastellessa HTC One S puhelimen kokoa ja tehokkuutta voimme vain ihmetellä miten se on saatu mahtumaan näin pieniin ja tyylikkäisiin kuoriin. 1.5 - 1.7GHz neliydinprosessorilla, 1Gt RAM muistilla ja 16Gt kiintolevyllä varustettu puhelin pyörittää Android käyttöjärjestelmää ja kaikkia sen ohjelmia täysin takertelemattomasti ja nopeasti. Kahdeksan megapikselin kamera automaattitarkennuksella, älykkäällä LED-salamalla ja BSI-anturilla, joka parantaa hämärässä otettujan kuvien laatua takaa kuviesi onnistumisen ja laadun. Akun kapasiteetti on keskivertoa parempi, sen ollessa 1650mAh. Puhelimessa on uusi Beats Audio äänenparannus toiminto, minkä ansiosta kuutelet musiikkisi paremmalla äänen laadulla.

HTC One Suojakuori

HTC One S suojakuori valikoimamme on hämmästyttävän laaja ja sitä on kehuttu Suomen kattavimmaksi. Myymämme suojakuoret ovat markkinoiden parasta laatua. Mittatilaustyönä vain parhaista materiaaleista valmistetut suojakuoremme antavat puhelimellesi täydellisen suojan kolhuja, likaa ja naarmuuntumista vastaan, kuitenkin istuen täydellisesti puhelimesi päälle täydellisesti sen tyylikkäitä muotoja mukaillen. Voit valita kuoresi monista eri materiaaleista, muun muassa silikoniset, komposiittimuoviset ja metalliset kuoret löydät valikoimastamme. Huomaathan myös hauskoilla kuvilla ja kuvioinneilla olevat kuoret. Pystyt vaihtamaan tyyliäsi päivittäin ja aina tilanteeseen sopivaksi kuorien pikakiinnityksen ansiosta, niiden asennus ja irroitus on todella helppoa ja siihen kuluu vain muutamia sekunteja. Valitse siis omaan tyyliisi sopivat laadukkaat kuoret ja tilaa jo tänään. Katso myös kattava kotelo valikoimamme, mikä pitää sisällään laadukkaat nahkakotelot, kangaskotelot ja kannelliset kotelot joilla suojaat HTC One S puhelimesi kauttaaltaan. Jos sinulle kuitenkin heräsi joitain kysymyksiä tai huomasit puutteita valikoimassamme, ota rohkeasti yhteyttä ystävälliseen, Suomen kieliseen ja asiansa osaavaan asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään ongelmien, ehdotusten ja kysymyksiesisi kanssa.

Lux-Case.fi verkko kauppa ylpeänä esittää: HTC One S tarvikevalikoimansa joka sisältää satoja laadukkaita, hauskoja ja tarpeellisia tuotteita. Lisätarvike valikoimamme tuotteiden ansiosta saat hyödynnettyä puhelimesi loistavat ominaisuudet 100%:sesti. Ilman oikeita kaapeleita datan, äänen ja kuvan siirto ei onnistu. Latureiden ansiosta akussasi on aina riittävästi virtaa. Autotarvikkeillamme varustelet autosi puhelin ystävällisesti helposti ja tyylikkäästi, autotelineitä ja latureita on tarjolla kymmenissä eri malleissa. Kaikki matkakaiuttimemme on yhteensopivia HTC One S puhelimesi kanssa 3,5 millimetrin kuuloke liitännän ansiosta. Bluetooth ominaisuuden ansiosta langattomat kaiuttimemme toimivat puhelimesi kanssa ja pystyt toistamaan musiikkia kaiuttimien kautta vaikka puhelimen ollessa taskussasi. Verkkokauppamme listoilla näkyvät tuootteet ovat aina varastomme hyllyssä ja valmina lähetettäväksi sinulle nopealla ja ilmaisella kuljetuksella, tarjoamme siis huippu laadukkaat tuotteet edulliseen hintaan ja tarjoamme vielä ilmaisen kuljetuksen. Mitä siis vielä odotat? Valitse vain itsellesi sopivat tuotteet ja tilaa jo tänään!