HTC One Mini

HTC One Mini
HTC Lippulaiva mallin pikkuveli HTC One Mini. Tälle kompaktin kokoiselle älypuhelimelle on tarjolla laaja valikoima lisävarusteita, suojakuoria, puhelinpusseja, koteloita ja paljon muita laadukkaita tarvikkeita. Valikoimaamme lisätään HTC One Mini tuotteita lähes päivittäin. Listoillamme näkyvät tuotteet ovat aina valmiiksi varastomme hyllissä ja valmiina lähetettäväksi sinulle. Tuotteet on helposti selattavissa tuoteryhmien perusteella. Kaikki tässä kategoriassa olevat tuottee on yhteen sopivia HTC One Mini puhelimen kanssa. Katso myös HTC One Mini 2 tuotevalikoimamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

HTC One Mini

HTC One Mini näyttää hyvin samalta kuin isoveljensä HTC One, mutta on mitoiltaan hieman pienempi. HTC One Mini:ssä on One:sta tuttu alumiininen runko. Fyysisiltä mitoiltaan se on 132mm korkea, 63,2mm leveä, vain 9,25mm paksuinen ja painoa minillä on vain 122 grammaa. Eli Mini One on 5,4mm matalampi, 5mm kapeampi, 0,5mm ohuempi ja 21 grammaa kevyempi kuin HTC:n Lippulaiva malli One. HTC One Ministä löytyy Android 4.2.2-käyttöjärjestelmä jota pyörittää 1,4 gigahertsin Snapdragon 400 tuplaydinprosessori, jonka tukena on yhden gigatavun verran RAM-käyttömuistia. Tallennustilaa puhelimessa on 16 gigatavunverran ja se ei valitettavasti ole laajennettavissa. Kamerana Minissä toimii 4Mp UltraPixel-kamera, jonka ominaisuuksiin kuuluu muun muassa Smart Flash eli Salama missä on viisi eri voimakkuutta joita puhelin säätelee automaattisesti kuvauskohteen etäisyyden mukaan, Slow Motion-videotallenus ja 1080 pikselin tarkkuinen Full HD videotallennus HDR-toiminnolla. Näyttö on 4,3 tuumainen, HD 720, resoluutioltaan 1280x720 ja pikselintiheydeltään 341ppi. Akkuna toimii tehokas 1800mAh litiumpolymeeriakku.


Tarvikkeet

Lux-Case.fi verkkokaupan tarvikevalikoima on tällekin suosikki mallille erittäin kattava. Valikoimastamme löytyy lisätarvikkeita varmasti kaikkiin tarpeisiisi. Laadukkaat kaapelit auttavat sinua saamaan HTC One Mini puhelimestasi vieläkin enemmän irti. Oikeilla kaapeleilla pystyt siirtämään dataa, kuvaa ja ääntä lähes mihin tahansa toiseen laitteeseen. Suojakuori valikoimaamme on valikoitu upeita kuoria, joilla luot puhelimellesi muodikkaan ja massasta erottuvan ulkoasun. Kaiutin valikoimasta voidaan nostaa esille bluetoothin välityksellä toimivat langattomat kaiuttimet, joilla toistat musiikin terävällä äänen laadulla vaikka puhelimen ollessa taskussasi. Autoilijoille on tarjolla kattava autoteline, autolaturi ja handsfree mallisto. Urheilijat löytävät käytännölliset vesitiiviit ja käsivarteen kiinnitettävät kotelot, jotka tekevät urheilusuorituksesta etistä nautinnollisempaa. Lisäämme uutuustuotteita aina kun saamme tuotteet varastomme hyllyyn, mistä ne on valmiina lähetettäväksi sinulle vielä saman päivän aikana, jos teet tilauksesi ennen 14.00. Toivotamme mukavia ostoshetkiä verkkokaupassamme.