HTC One Max

HTC One Max

HTC One Max puhelimellesi saat täältä tilattua kaiken tarpeellisen. Meidän erittäin laajasta ja kattavasta tuote valikoimastamme löydät puhelimeesi kotelot, kuoret, laturit, näytön suojakalvot, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja muut lisätarvikkeet. One Max puhelimesi näytön pidät suojattuna ja uuden veroisena erittäin kätevillä näytön suojakalvoilla. Suojakuoria löytyy upea valikoima eri värejä, erilaisilla kuvioilla ja kuve/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Ne ovat valmistettu kestävistä materiaaleista ja tehty laitteiden mittojen mukaan. Koteloilla saat suojattua puhelimesi lähes täydellisesti. Siinä olevat tuki ja korttitaskut tekevät netissä surffailun ja elokuvien katselusta erittäin mukavaa ja lisäksi korttitaskuissa voit näppärästi pitää mukanasi tärkeimpiä korttejasi. Koteloita on myös saatavilla useita eri värejä ja malleja. Tutustu samalla myös muihin HTC tuotteisiimme. Tilaa omasi tänään ja hyödynnä ilmainen toimitus.

 

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

HTC One Max Tarvikkeet

 

Lux-Case.fi verkkokauppa tarjoaa Suomen parhaan valikoiman korkealaatuisia tarvikkeita ja lisävarusteita tälle HTC:n uutuus mallille. Tarjonta kattaa kaiken tarvitsemasi älypuhelimen suojauksen ja varusteluun. Tilaa jo nyt korkealaatuiset puhelintarvikkeet edulliseen hintaan verkkokaupastamme. Ilmainen kuljetus ja nopea toimitusaika pitävät asiakkaamme aina tyytyväisinä.

 

HTC One Max Kuoret

 

Suojakuori valikoimamme on Suomen laajin, pitäen sisällään vain korkealaatuisia suojuksia, jotka on valmistettu mittatilaustyönä puhelin mallikohtaisesti. Useista laadukkaista tuotteista löydät varmasti omaan tyyliisi sopivat kuoret. Suojakuorten materiaaleina toimii pehmeä silikoni, kova komposiittimuovi, joustaava TPU-muovi, kestävä alumiini ja osa koteloista hyödyntää useampaa näistä laadukkaista materiaaleista. HTC One Max suojakuoret on aina täydellisesti istuvia, tyylikkäitä ja tehokkaasti suojaavia. Silikonikuoret tarjoavat erinomaisesti iskuja vaimentavan suojan uudelle puhelimellesi, kiinnittyen puhelimen reunojen ympärille suojaten sen takakannen ja reunukset erinoimaisesti. Kovakuoret on voitu valmistaa erittäin ohuiksi, niiden materiaalin rakenteen ansiosta. Alumiiniset kuoret on ylensä bumper mallisia, eli ne asennettaan puhelimen reunoille ottamaan iskut aina vastaan ennen puhelinta. Bumper suojuksia kutsutaan myös nimellä suojakehys tai suojapuskuri.

 

HTC One Max Tarvikkeet

 

Laaja tarvike valikoimamme kattaa kaiken tarvitsemasi älypuhelimille. Valikoimastamme löydät muun muassa edulliset ja laadukkaat kotelot, autotarvikkeet kuten autolaturit ja autotelineet, suojapussit, näytön suojakalvot, kuulokkeet, kaiuttimet, laturit, lisätarvikkeet, kaapelit, polkupyörätelineet sekä standit ja telineet. Tilatessasi verkkokaupastamme et koskaan maksa liikaa tuotteista, jotka toimitetaan kaiken lisäksi vielä ilmaisella kuljetuksella koko Suomeen.

 

HTC One Max Suojakotelot

 

Suojakotelot on erinomainen vaihtoehto suojakuorelle. Nahkakotelot tarjoaa uudelle älypuhelimellesi uuden hienostuneen tyylin suojaten samalla sen tehokkaasti molemmin puolin. Tyylikkäällä kotelolla pidät uuden kallisarvoisen laitteen suojassa lialta, naarmuulta ja siihen kohdistuviltaiskuilta. Suomen parhaat HTC One Max kotelot tarjoaa Lux-Case Suomi. Tilaa nyt ja hyödynnä uskomattoman hyvät tarjouksemme!