HTC One (M8)

HTC One (M8)
Tämä HTC:n uusi upea lippulaivapuhelin tarvitsee ehdottomasti suojausta kotelon tai suojakuorien muodossa. Me lux-casella olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota loistavan valikoiman erilaisia tarvikkeita HTC One M8 puhelimellesi. Meiltä löytyy esimerkiksi tripod kuvaustelineitä jotka mahdollistavat entistäkin tarkempien kuvien ottamisen. Autotelineet, kosketusnäyttökynät, kuulokkeet, matkakaiuttimet, powerbank varavirtalähteet, aurinkopaneeli laturit, ja muita mahtavia tuotteita. Lux-case tarjoaa kaikkiin tilauksiin myös ilmaisen kotiinkuljetuksen. Katso HTC One tuotteet.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

HTC One (M8) Suojakuoret

Meidän HTC One (M8) Suojakuoret on valmistettu nimenomaisesti uuden mallin mittoihin jotta voimme taata täydellisen istuvuuden sekä todellisen suojan puhelimellesi. Haluat varmasti tyylikkäät kuoret HTC One (M8) puhelimeesi mutta kannattaa myös miettiä materiaalia. Silikooni, TPU, muovi vai pidätkö kenties puusta? Ylivoimaisesta valikoimastamme HTC One (M8) kuoria voit valita monista eri väreistä, malleista ja kuvioista, joten saat puhelimestasi mahdollisimman yksilöllisen. Toki, vaikka kaikilla olisi samanlaiset kuoret, ne ajaisivat silti asiansa puhelimen suojaamisessa mutta on paljon hauskempaa valita yksilölliset kuoret ja erottua joukosta.

HTC One (M8) Kotelot

Samaa voidaan sanoa HTC One (M8) koteloistamme. Vaikka esimerkiksi voit ostaa käsintehdyn, PU nahasta valmistetun, nahkakotelon standiksi kääntyvällä kannella. Tai ehkäpä purppuran HTC One (M8) kotelon joka on valmistettu aidosta nahasta johon printattu shakkikuvio sekä magneetilla kiinnitettävä suojakansi. Kotelomme suojaavat älypuhelimesi jättäen kaikki liitännät, painikkeet ja kameran täysin avoimiksi. Joissakin koteloissa on myös käteviä lisä ominaisuuksia kuten lompakkomalli johon saat kätevästi kortit ja setelit. Miksi pitää mukanaan sekä lompakkoa että puhelinta kun voit kätevästi yhdistää ne ja samalla suojata puhelintasi tehokkaasti.

HTC One (M8) Lisätarvikkeet

Kaikkien kätevien suojatuotteidemme lisäksi, valikoimastamme löytyy paljon muita käteviä tarvikkeita joilla teet puhelimen käytöstä entistä helpompaa ja mielekkäämpää. Tarvikkeita löytyy aina stylus kosketusnäyttökynistä kaikennäköisiin autotarvikkeisiin joiden avulla teet vanhasta autostasi todellisen älyauton. Älypuhelimen näyttö kannattaa ehdottomasti aina suojata näytön suojakalvolla joita valikoimistamme tottakai löytyy joka lähtöön. Mitä tulee äänentoistoon, verkkokauppamme valikoimista löydät satoja laadukkaita ja tehokkaita kauittimia ja kuulokkeita joilla teet musiikinkuuntelusta huomattavasti mielekkäämpää. Muista myös että kaikkiin tilauksiin tarjoamme ilmaisen kotiinkuljetuksen.