HTC One (E8)

HTC One (E8)
Lux-case verkkokaupasta löytyy HTC One E8 suojakuoria, koteloita ja lisätarvikkeita joka lähtöön! Kuori ja kotelo valikoimastamme voit löytää juuri omaan tyyliisi sopivimmat tuotteet. Sinuakin varmasti harmittaa kun puhelimen akku ei juurikaan kestä. Mutta hätä ei ole tämän näköinen, verkkokaupastamme voit tilata edulliset powerbank varavirtalähteet, jotka takaavat sen, ettei akkusi pääse loppumaan kovassakaan käytössä. Vesitiiviit käsivarsikotelot mahdollistavat puhelimen käytön huonoissakin olosuhteissa. Näytön suojakalvo pitää näyttösi uudenveroisena jopa vuosien ajan, ja ne on helppo kiinnittää ja vaihtaa tarvittaessa.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

HTC One (E8) Suojakuoret

HTC One (E8) suojakuoret ovat ehdottomasti yksinkertaisin keino suojata puhelimesi tehokkaasti, kuitenkin paketoimatta sitä kokonaan. HTC One (E8) suojakuori voi pelastaa puhelimesi rikkoutumiselta ja se pitää myös naarmut loitolla. Suojakuoremme ovat kestäviä, tukevia ja ne ovat saatavilla kaikenlaisissa materiaaleissa, kuten muovista, silikonista, TPU muovista, metallista ja ne tarjoavat huippuluokan suojaa. Lisäksi tarjolla on suuri valikoima malleja ja värejä – itseasiassa Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaakin suomen suurimman HTC One (E8) suojakuori valikoiman. HTC One (E8) suojakuorella voit helposti erottua massasta ja löytää oman tyylisi.

HTC One (E8) kotelot

Jos haluat saada puhelimeesi jotain todella luksusta, se voisi olla esimerkiksi aidosta nahasta valmistettu HTC One (E8) kotelo – nahkakotelot ovat uskomattoman kestäviä ja suojaavat puhelintasi tehokkaasti pitkän aikaa. On sanomattakin selvää, että kotelolla saatat säästää kalliin korjauksen tai jopa uuden puhelimen hinnan. HTC One (E8) kotelo ei tuo sinulle vain huippuluokan suojausta, mutta siinä voi olla erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia kuten smart view ikkuna, standi, magneetti lukitus tai se voi olla vaikka lompakko malli josta löytyy kätevät taskut henkilö- ja pankkikorteillesi. Ja aivan kuten suojakuorienkin kohdalla, värien ja mallien suhteen on runsaasti valinnanvaraa, joten tutustu kaikessa rauhassa valikoimaamme ja löydät varmasti itsellesi mieleisimmän tuotteen.

HTC One (E8) lisätarvikkeet

Lukuisten HTC One (E8) lisätarvikkeiden avulla voit ottaa kaiken irti upeasta älypuhelimestasi. Täältä lux-case.fi verkkokaupasta voit löytää valtavasti tarvikkeita kuten suojakalvoja, microSD muistikortteja, kosketusnäyttöhanskoja, kuulokkeita, mini-kaiuttimia, kaapeleita, erilaisia autotarvikkeita. Eli kyllä, valinnanvaraa on. Tutustu valtavaan HTC One (E8) lisätarvike valikoimaamme ja löydät varmasti paljon hyödyllisiä tuotteita. Tarjoamme vain laadukkaita tuotteita ja asiakkaiden tyytyväisyyden takaamiseksi tarjoamme 100% tyytyväisyys takuun. Nopea ja helppo toimitus koko suomen alueelle.