HTC Desire V

HTC Desire V
Kotelot, suojakuoret ja lisätarvikkeet HTC Desire V puhelimelle. Tervetuloa Lux-case.fi verkkokauppaan! Meiltä löydät HTC Desire V suojakuoret, kotelot ja lisätarvikkeet. Kaupastamme löydät huippulaatuiset kotelot ja suojakuoret, joilla pidät puhelimesi ehjänä ja naarmuuntumattomana. Näytön suojaukseen tarjoamme laadukkaita ja helposti asennettavia näytön suojakalvoja. Mikäli tarvitset välineitä autosi varusteluun, niin sinun kannattaa kurkata autoteline ja autolaturi valikoimamme. Tarjonnastamme löydät myös valtavan valikoiman erivärisiä ja mallisia kuulokkeita sekä mini kaiuttimia älypuhelimellesi. Urheilun harrastajille kaupastamme löytyy käsivarsikotelot ja pyörätelineet, joiden avulla teet puhelimen käytöstä helpompaa treenatessasi. Selaa alaspäin ja tarkastele laajaa tuote tarjontaamme. Kaikki verkkokaupastamme tilaamasi tuotteet toimitetaan kotiisi nopeasti ja täysin ilman postikuluja!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

HTC Desire V Suojakuoret

Tervetuloa Lux-case.fi verkkokauppaan. Tästä kategoriasta löydät kymmenet erilaiset ja eriväriset suojakuoret HTC Desire V puhelimellesi. Kuoret suojaavat puhelintasi mm. pölyltä, lialta, naarmuilta ja iskuilta. Värivalikoimamme on todella laaja ja voit vapaasti valita otatko esimerkiksi sinisen, punaisen, vihreä, mustan, harmaan, violetin, valkoisen tai jonkin muun värisen kuoren. Suojakuoret istuvat puhelimellesi täydellisesti ja ne peittävät ainoastaan puhelimesi takakannen sekä kyljet, jättäen puhelimen liitännät avoimiksi. HTC Desire V suojakuori materiaalin voit valita myös vapaasti. Materiaaleja ovat muovi, metalli, TPU ja silikoni. Huolimatta siitä minkä kuoren valitset niin voit olla varma, että puhelimesi saa erinomaisen suojan arkipäivän vahinkoja vastaan. Suojakuori ei ainoastaan suojaa puhelintasi, vaan se tekee siitä sinun persoonaasi sopivan. Osta useampi suojakuori, vaikka viikon jokaiselle päivälle. Mitä enemmän tuotteita tilaat kerralla, niin sitä suurempi on alennusprosenttisi. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa kaikki tuotteet 100% tyytyväisyystakuulla ja 30 päivän palautusoikeudella. Tilaa kuoresi arkipäivänä ennen klo. 18:00 ja lähetämme ne vielä samana päivänä. Muistathan, että kaikki tilaamasi suojakuoret toimitetaan ilman postimaksuja mihin päin Suomea tahansa.

 

HTC Desire V Kotelot, Laukut ja Pussit

HTC Desire V kotelo on erittäin tyylikäs ja varma tapa suojata älypuhelimesi. Lux-case.fi verkkokaupan kotelot on valmistettu nahasta ja niitä on saatavilla useilla eri väreillä ja kuvioilla. Kotelon tekee erinomaiseksi sen loistava kestävyys, keveys ja se lisää puhelimesi käyttöikää. Suojakotelo HTC Desire V puhelimelle suojaa puhelintasi pölyltä, lialta, naarmuilta sekä iskuilta. Koteloita on saatavilla myös erittäin käytännöllisillä ominaisuuksilla kuten, standilla, korttitaskuilla sekä smart view ikkunalla. Standin avulla voit tukea puhelimesi tukevasti pöydällesi ja lukea siitä vaikkapa uutisia, pitämättä puhelinta kädessäsi. Korttitaskujen avulla voit pitää kotelossa puhelimen lisäksi tärkeitä korttejasi. Smart view ikkuna mahdollistaa viestien ja ilmoitusten seuraamisen avaamatta puhelimen kantta. Kotelon kansi sulkeutuu vahvalla magneetilla ja se pysyy varmasti kiinni jokaisessa tilanteessa. Jos et kuitenkaan halua muuttaa puhelimesi ulkonäköä suojakuorella tai kotelolla, niin suosittelemme hankkimaan suojapussin tai laukun puhelimesi turvaksi. Kankainen tai nahkainen pussi suojaa puhelimesi näyttöä naarmuilta, joten voit huoletta pitää sitä esimerkiksi taskussasi. Kaikkia laukkuja ja pusseja on saatavilla useissa eri malleissa, väreissä ja materiaaleissa. Tee tilaus jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimitus!

 

HTC Desire V Lisätarvikkeet

Tervetuloa suuren HTC Desire V lisätarvike valikoiman pariin. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät puhelimesi näytön suojaukseen tarkoitetut näytön suojakalvot. Musiikin ystäville meiltä löytyy satoja huippulaatuisia kuulokkeita ja mini kaiuttimia eri väreissä ja malleissa. Kosketusnäyttösi tarkempaan käyttöön löydät meiltä kymmeniä erilaisia kosketusnäyttökyniä sekä kosketusnäyttöhanskoja. Autoilevalle ihmiselle tarjoamme palkitut ja turvalliset USB-autolaturit sekä autotelineet. Jos harrastat urheilua, niin sinun kannattaa katsoa pyöräteline ja käsivarsikotelo valikoimamme. Kaikki tuotteet toimitetaan ilman postikuluja kaikkialle Suomeen!