HTC Desire S

HTC Desire S

HTC Desire S puhelimeesi saat täältä tilattua kaiken tarpeellisen. Meidän erittäin laajasta ja kattavasta tuote valikoimastamme löydät helposti puhelimeesi kotelot, kuoret, laturit, näytönsuojat, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja muut lisätarvikkeet. Desire S puhelimesi näytön pidät hyvin suojattuna ja uuden veroisena erittäin kätevillä näytön suojakalvoilla. Suojakuoria löytyy upea valikoima useita eri värejä, erilaisilla kuvioilla ja kuve/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Ne ovat valmistettu kestävistä materiaaleista ja tehty laitteiden mittojen mukaan. Koteloilla saat suojattua puhelimesi lähes täydellisesti. Siinä olevat tuki ja korttitaskut tekevät netissä surffailun ja elokuvien katselusta erittäin mukavaa ja lisäksi korttitaskuissa voit näppärästi pitää mukanasi tärkeimpiä korttejasi. Koteloita on myös saatavilla useita eri värejä ja malleja. Käy samalla myös tutustumassa muihin HTC tuotteisiimme. Tilaa jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimitus.

 

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

HTC Desire S Kuoret

HTC Desire S on erinnomainen älypuhelin jonka esiteltiin yleisölle helmikuussa 2011. Tyylikkäiden kuorien sisällä sykkii 1GHz Snapdragon prosessori, RAM muistia on riittävät 768Mt. Nelituumainen Super-LCD näyttö jossa väritoisto, kirkkaus ja terävyys ovat kaikki erinomaista luokkaa. Tämän mielenkiitoisesti muotoillun puhelimen takapuolelta löytyy 8MP kamera, tupla LED salamalla ja etupuolelta 1MP kamera videopuheluita varten. Vaikka ulkoa päin katsottuna takakuori näyttää siltä ettäse voisi piilottaa sisäänsä suuren ja tehokkaan akun, ei akku ole kapasiteetiltaan kuin 1450mAh.


Kaikki Lux-Case:n HTC Desire S suojakuoret on valmistettu vain parhaita materiaaleja käyttäen, aina mitta tilaustyönä valmistettuja joten sinun ei tarvitse huolehtia suojakuorien istuvuudenta HTC Desire S puhelimeesi, vaan ne istuvat aina täydellisesti puhelimesi muotoja mukaillen, samalla jättäen kaikki painikkeet ja liitännät avoimiksi. Lux-Case.fi uskomattoman laajasta valikoimasta löydät suojakuoret monissa väreissä, kuvitettuna tai vaikka pupunkorvilla varustettuna. HTC Desire S suuri ja kirkas näyttö on ehdottomasti tarpeen suojata mallikohtaisella näytön suojakalvolla.


Suojakuorien lisäksi Lux-Casella on ilo tarjota asiakkailleen kaikenkattava HTC Desire S kotelo & lisätarvike valikoima joka kattaa esimerkiksi laturi, kuulokkeet, kaiuttimet, telineet, telakointiasemat, kaapelit ja paljon muuta. Valikoimastamme varavirtalähteet eli PowerBankit kulkevat helposti laukussasi tai taskussasi minne ikinä menetkin, akkunvarauksen loppuminen on erittäin yleistä suuri näyttöisissä älypuhelimissa, esimerkkinä 12000mAh ULTRA POWER BANK jonka kapasiteetti on yli kahdeksan kertaa oman akkusi kapasiteetin verran.