HTC Desire Eye

HTC Desire Eye
Suojakuoret, kotelot ja lisätarvikkeet HTC Desire Eye puhelimelle – Tervetuloa Lux-case.fi verkkokauppaan. Meiltä löydät kaikki tarvittavat välineet, joilla teet puhelimestasi täydellisesti suojatun ja paremman käyttää. Olemme keränneet kauppamme valikoimaan kymmenet erilaiset HTC Desire Eye suojakuoret, kotelot, näytönsuojakalvot sekä lisätarvikkeet. Kaikki myymämme tuotteet on räätälöity juuri sinun puhelimellesi ja ne ovat täysin yhteensopivia ja turvallisia käyttää. Valikoimastamme löytyy myös kuulokkeet, mini kaiuttimet ja kaapelit, joilla teet älypuhelimestasi todellisen viihdekeskuksen kotiisi. Autotarvike osiostamme löydät autotelineet sekä autolaturit, joilla teet puhelimesi käytöstä autoillessasi todella helppoa ja mukavaa. Meiltä löytyy myös älypuhelinten suojapussit, käsivarsikotelot, pyörätelineet, laturit, telineet ja monet muut tarpeelliset välineet. Kaikki myymämme tuotteet lähetetään kotiisi ilman postikuluja, joten tutustu rauhassa tarjontaamme ja tee tilaus!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

HTC Desire Eye Suojakuoret

Tervetuloa Lux-case.fi verkkokauppaan! Olemme erikoistuneet älypuhelinten suojaukseen ja meiltä löydät suojakuoret HTC Desire Eye puhelimellesi. Suojakuoret ovat todella halpa ratkaisu puhelimesi suojaukseen ja kuoret tekevät puhelimestasi myös erittäin hienon näköisen. Myymämme HTC Desire Eye kuoret on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista kuten TPU:sta, silikonista, alumiinista ja komposiittimuovista. Alumiini ja komposiittimuovi ovat ohuita kovia materiaaleja ja ne antavat puhelimellesi erittäin hienon ulkoasun sekä hyvän suojan naarmuja sekä likaa vastaan. TPU- materiaalista valmistetut kuoret ovat pehmeitä, ohuita ja ne suojaavat puhelintasi pölyltä sekä kevyiltä iskuilta. Silikonisilla suojakuorilla teet puhelimestasi erittäin hyvin suojatun koviltakin iskuilta mutta samalla ne tekevät puhelimestasi paksumman. Valikoimastamme löytyy myös TPU:sta ja alumiinista valmistetut puhelimen reunoille asetettavat bumber suojakehykset, jotka eivät muuta puhelimen ulkonäköä juuri lainkaan. Suojakuorten materiaalin lisäksi voit tietysti valita myös sen värin ja meiltä löytyy kaikkien perusvärien lisäksi kymmenet upeasti kuvioidut suojakuoret, joten valinnanvaraa on todella paljon. Kaikki myymämme kuoret on valmistettu merkkikohtaisesti ja ne istuvat puhelimellesi täydellisesti tarjoten sille erinomaisen suojan. Tilaa nyt niin lähetämme kuoret kotiisi täysin ilman rahtikuluja!

 

HTC Desire Eye Kotelot, Laukut & Pussit

Suojakotelot HTC Desire Eye puhelimelle – Lux-case.fi verkkokaupasta löytyy kymmenien suojakuorten lisäksi täydellisen suojan tarjoavat älypuhelinten suojakotelot. Suojakotelo pitää puhelimesi ja sen suuren näytön turvassa naarmuilta, pölyltä sekä iskuilta. Kaikki myymämme suojakotelot on valmistettu korkealaatuisesta PU nahasta ja meiltä löytyy myös aidosta nahasta valmistettuja koteloita. HTC Desire Eye suojakotelot on valmistettu millimetrin tarkasti mukailemaan puhelimesi muotoja ja puhelimesi istuu niihin täydellisesti, eikä se pääse tippumaan kotelosta vaikka kotelon kansi olisi auki. Koteloissa on myös erittäin käytännöllisiä ominaisuuksia kuten käytännöllinen standi, jolla saat tuettua puhelimesi tukevasti paikalleen esimerkiksi videopuheluita varten. Useissa myymissämme koteloissa on myös kätevät korttitaskut, joten voit säilyttää niissä puhelimesi lisäksi myös kaikkia tärkeitä korttejasi. Smart view ikkunalla varustetut kotelot antavat sinulle mahdollisuuden seurata saapuvia ilmoituksia avaamatta kotelon kantta. Koteloiden lisäksi verkkokaupastamme löytyy älypuhelimille tarkoitetut suojapussit sekä laukut, jotka suojaavat puhelintasi erinomaisesti naarmuilta sekä lialta. Puhelimesi mahtuu suojapussiin tai laukkuun, vaikka sinulla olisi jo suojakuori tai kotelo puhelimesi suojana. Myymissämme suojapusseissa ja laukuissa on kätevä olka- tai rannehihna, joten voit kuljettaa puhelinta mukanasi todella tyylikkäästi. Vietä hetki aikaa valtavan valikoimamme parissa ja tilaa tyyliisi sopivin kotelo, laukku tai pussi.

 

HTC Desire Eye Lisätarvikkeet

Verkkokaupastamme löytyy myös lukuisat lisätarvikkeet HTC Desire Eye puhelimelle. Lisätarvike listamme on todella laaja sekä monipuolinen ja valikoimastamme löytyy suojakuorten ja koteloiden lisäksi myös HTC Desire Eye näytönsuojakalvot, joilla puhelimesi suuri näyttö pysyy varmasti turvassa naarmuilta. Urheilevalle ihmiselle olemme keränneet suuren valikoiman käsivarsikoteloita sekä pyörätelineitä, joilla teet puhelimesi käytöstä helpompaa urheillessasi. Autotarvike osiostamme löydät kaikki tarvittavat välineet autoosi, kuten autotelineet, Bluetooth kuulokkeet ja huipputehoiset autolaturit. Kosketusnäytön helpottamiseksi olemme varustaneet verkkokauppamme kymmenillä erilaisilla kosketusnäyttökynillä sekä hanskoilla. Meiltä löytyy myös laturit, varavirtalähteet, kaapelit, kaiuttimet, standit, telineet, ja monet muut lisätarvikkeet. Tee tilaus tänään ja lähetämme tuotteet kotiisi ilman postikuluja!