HTC Desire 820

HTC Desire 820
Tämä HTC:n uutuuspuhelin on varustettu 5,5 tuuman näytöllä ja siinä on 64 bittinen Snapdragon 615 prosessori, joten se tulee varmasti menestymään todella hyvin. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät tälle huippu uutuudelle kaiken mitä se tarvitsee. Valikoimastamme löydät kestävät ja tehokkaasti suojaavat suojakalvot, suojakotelot sekä suojakuoret HTC Desire 820 puhelimesi turvaksi. Lisätarvike listamme on myös todella massiivinen ja tarjonnastamme löytyy mm. HTC Desire 820 kuulokkeet, mini kaiuttimet sekä kaapelit, joiden avulla teet puhelimestasi entistä viihdyttävämmän. Autotarvikkeilla varustelet autosi täydellisesti puhelimesi helpompaa käyttöä varten. Selaa sivuamme alaspäin tai katso sivun vasempaan laitaan, niin löydät kaikki myymämme tuotteet. Tutustu rauhassa valikoimaamme ja tee tilaus. Kaikki myymämme tuotteet toimitetaan kotiisi täysin ilman postikuluja!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

HTC Desire 820 Suojakuoret

Tässä HTC:n uutuuspuhelimessa on suuri 5.5 tuuman näyttö, 64 bittinen Snapdragon 615 prosessori, 2Gigaa RAM muistia sekä 13 megapikselin kamera, joten se on todella huippulaatua ja tulee varmasti menestymään todella hyvin. Me lux-case.fi verkkokaupassa olemme valmistautuneet tämän puhelimen suosioon ja meiltä löytyy suojakuoret HTC Desire 820 puhelimellesi, joiden avulla pidät tämän upean puhelimen ja sen mahtavat ominaisuudet turvassa vahingoilta. HTC Desire 820 suojakuoret antavat puhelimellesi turvan iskuilta sekä naarmuilta ja niillä voit tehdä puhelimestasi oman näköisesi. Kaikki myymämme suojakuoret istuvat puhelimellesi täydellisesti ja ne on erittäin helppo asentaa paikalleen ja vaihtaa uusiin, joten voit vaihtaa kuoria vaikka päivittäin. Voit valita kuoresi värin lisäksi myös materiaalin ja meiltä löytyy silikoniset-, muoviset-, alumiiniset ja TPU-materiaalista valmistetut kuoret. Minkä tahansa kuoren valitsetkin, niin takaamme, että saat laatutuotteen. Kaikki tuotteemme toimitetaan kotiisi ilman postikuluja! Mitä siis enää odotat? Valitse kuoresi ja tee tilaus!

 

HTC Desire 820 Kotelot, Laukut & Pussit

Jos haluat täydellisen suojan tälle upealle puhelimelle, niin suosittelemme, että hankit sille näytön suojakalvon sekä suojakotelon. HTC Desire 510 suojakotelo pitää puhelimesi ja sen suuren 5,5 tuuman näytön turvassa naarmuilta, iskuilta, lialta sekä pölyltä. Suojakotelot on valmistettu istumaan puhelimellesi täydellisesti ja puhelimesi ei pääse tipahtamaan kotelosta, vaikka sen kansi olisi auki. Suojakotelo HTC Desire 510 puhelimelle on valmistettu nahasta ja se tekee upeasta puhelimestasi entistäkin upeamman käyttää. Koteloissa on myös käytännöllisiä ominaisuuksia kuten kätevä standi, jonka avulla voit tukea puhelimesi mieluisaasi katselukulmaan. Korttitaskujen ansiosta voit pitää kotelossa puhelimesi lisäksi myös kaikkia tärkeitä korttejasi sekä käteistä rahaa. Osa koteloistamme on varustettu smart view ikkunalla, josta sinun on helppo seurata saapuvia ilmoituksia avaamatta kotelon kantta. Suojakoteloiden lisäksi tarjonnastamme löytyy laaja valikoima älypuhelinten laukkuja, pusseja sekä lompakoita. Laukku on naisille suunniteltu erittäin tyylikäs tapa kuljettaa ja säilyttää puhelintasi ja se sopii erinomaisesti lisävarusteeksi esimerkiksi juhliin. Suojapussi on yksinkertainen ja helppo tapa suojata puhelimesi lialta sekä naarmuilta ja puhelimesi mahtuu siihen, vaikka sinulla olisi jo suojakuori tai kotelo. Meiltä löytyy myös kätevät vyölle kiinnitettävät suojakotelot, joiden avulla puhelimesi kulkee kätevästi mukanasi. Kaikkia suojakoteloita, laukkuja sekä pusseja on saatavilla useissa eri väreissä, joten löydät varmasti omasi.

 

HTC Desire 820 Lisätarvikkeet

Tarjonnastamme löytyy myös runsaasti erilaisia lisätarvikkeita HTC Desire 820 puhelimelle. Meiltä löydät suojakoteloiden ja suojakuorten lisäksi laadukkaat ja helposti asennettavat HTC Desire 820 näytön suojakalvot. Tuotelistastamme löydät myös pyörätelineet sekä käsivarsikotelot, joiden avulla teet puhelimesi käytöstä huomattavasti helpompaa liikuntasuorituksiesi aikana. Meiltä löytyy myös Suomen suurin kuuloke ja mini kaiutin valikoima ja tarjonnastamme löydät myös kaapelit, joiden avulla voit liittää puhelimesi lähes mihin tahansa laitteeseen. HTC Desire 820 lisätarvike valikoimamme on todella massiivinen ja löydät sieltä kaiken mitä puhelimesi tarvitsee. Tilaa tarvitsemasi tuotteet jo tänään ja hyödynnä tarjoamamme ilmainen toimitus!