HTC Desire 530

HTC Desire 530
Tervetuloa HTC Desire 530 osastolle. Meidän upeasta verkkokaupastamme löydät Skandiinavian suurimman valikoiman koteloita, kuoria, pusseja, latureita, autolatureita, autotelineitä, pyörätelineitä, kuulokkeita, kaapeleita, kaiuttimia ja muita hienoja lisätarvikkeita puhelimellesi. Puhelimen upean näytön pidät hyvin suojattuna kätevillä näytön suojakalvoilla. Suojakuoret antavat erinomaisen suojan puhelimellesi ja lisäksi se on helppo kiinnittää puhelimeen. Kuoria on saatavilla laaja väri valikoima, kuviollisia ja kuva/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Nahkakotelot ovat erinomainen tapa suojata älypuhelimesi. Koteloissa oleva tuki on todella kätevä kun surffailet internetissä tai katselet elokuvia. Korttitaskut ovat todella käytännölliset, voit pitää tärkeimpiä korttejasi puhelimen mukana esimerkiksi kaupassa käydessä. Erittäin laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat loistava valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Kaapeleita verkkokaupastamme löytyy myös useita vaihtoehtoja. Audiokaapelit, USB-adapterin, AUX kaapelit ja jakokaapelit joilla saat helposti kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Kaapeleita löytyy useita väri ja pituus vaihtoehtoja. HDMI-johdot mahdollistavat erittäin hyvän kuvan ja äänen siirron tietokoneelta televisioon. Tutustu rauhassa meidän valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin HTC tuotteisiimme. Toivotamme mukavia ja leppoisia ostos hetkiä verkkokaaupassamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
HTC Desire 530
HTC Juuri julkaisi uuden Desire 530 puhelimensa joka on vahva kilpailija muiden valmistajien vastaaville älypuhelimille. Puhelin on myös kätevän kokoinen sillä sen mitat ovat 146.9 x 70.9 x 8.3 mm ja painoa sillä on 140g. Näyttönä Desire 530 puhelimessa toimii Super LCD näyttö jossa on 720 x 1280 pikselin resoluutio eli aika perus näyttö kyseessä.Muistia puhelimessa on 1.5GB RAM keskusmuistia tallennustilaa siinä on 16GB. Kamerat tässä mallissa ovat 8 MP ja toinen 5 MP joten erinomaiset kamerat kuvaamiseen ulkona tai sisällä.

HTC Desire 530 Suojakuoret
Hienolle HTC Desire 530 puhelimellesi löydät huikean valikoiman erilaisia suojakuoria. Lux-case.fi verkkokaupassamme on pohjoismaiden suurin tuote valikoima suojia ja lisätarvikkeita puhelimille, tableteille ja tietokoneille. Suojakuoret ovat valmistettu kestävistä materiaaleista ja ovat erinomaisia jatkuvassa ja pitkässä käytössä. Ne ovat myös valmistettu Desire 530 puhelimen mittojen mukaan joten ne istuvat puhelimeen täydellisesti. Kuoret ovat yksinkertaisia ja helppo kiinnittää puhelimeen ja silti antavat ensiluokkaisen suojan puhelimellesi kolhuja ja naarmuja vastaan. Tuote valikoimassamme on lukuisia väri vaihtoehtoja ja niiden lisäksi hauskoja kuvioita ja kuva/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria joten vallinnanvaraa riittää kun valitset kuoria puhelimeesi. Hommaa omasi tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja kun teet tilauksesi ennen klo 18.00 arkisin niin saamme pakettisi saman päivän postiin.

HTC Desire 530 Kotelot & Pussit
Nahkakoteloilla suojaat kätevästi ja hyvin Desire 530 puhelimesi ja samalla se on paljon enemmän kuin pelkkä suojakotelo. Kotelot pitävät puhelimesi suojassa lialta, iskuilta ja kolhuilta erinomaisesti. Nahkakotelo erottuu joukosta erinomaisten ominaisuuksiensa vuoksi. Niissä on mukana tuki joka tekee esimerkiksi internetissä surffailun, lukemisen tai elokuvien katselusta entistä mukavampaa, myös korttitaskut ovat loistava lisä sillä voit pitää tärkeimpiä korttejasi kuten käyntikortteja, pankkikortteja ja ajokorttia kätevästi puhelimen mukana. Nahkakotelot ovat erittäin kestäviä ja pinta on mukavan tuntuinen ja pysyy hyvin kädessä. Koteloita on saatavilla samoin kun kuoria laajalla väri valikoimalla ja useilla kuvioilla. Suojapussit ovat myös valikoimassamme ja ne ovat todella käteviä pitämään puhelimesi suojattuna kolhuja, likaa ja naarmuja vastaan. Myös pusseja on saatavilla eri värisinä ja mallisina

HTC Desire 530 Lisätarvikkeet
Myymälästämme löydät myös erittäin hienon ja laajan valikoiman Desire 530 puhelimen lisätarvikkeita. Tarjolla on hyödyllisiä tuotteita helpottamaan puhelimesi päivittäistä käyttöä. Puhelimen tärkeimmän osan eli näytön pidät loistavasti suojattuna kätevillä näytön suojakalvoilla. Löydät myös laajan valikoiman kuulokkeita meiltä. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita malleja ja värejä, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvia paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat hyvä valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Meillä on myös laaja valikoima latureita ja autolatureita joita on useita värejä ja malleja joten niistä on helppo löytää omalle tyylille sopiva. Autotelineet ovat myös valikoimassamme ja ne ovat todella kätevä lisä autoihin sillä ne pitävät puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessa. Voi silti käyttää puhelinta ajon aikana vapaasti sillä telineet mahdollistavat erittäin laajan kääntyvyyden. Saat kiinnitettyä telineen tuulilasiin tai mille tahansa tasaiselle ja sileälle pinnalle autossasi. Toivotamme mukavia ostos hetkiä verkkokaupassamme.