HTC Desire 500

HTC Desire 500
Tervetuloa HTC Desire 500 uutuus älypuhelimen tarvikevalikoimaan. Lux-Case.fi verkko kauppa on kerännyt uskomattoman laajan valikoiman lisätarvikkeita, suojakuoria, suojakoteloita, puhelinlompakoita, kaapelaita, autotarvikkeita, kuulokkeita, kaiuttimia ja paljon muita hyödyllisiä tuotteita tälle loistavalle HTC uutuudelle. Valikoimastamme löydät varmasti kaiken mitä uudelle puhelimellesi tarvitset. Tuotteemme on testatusti korkealaatuisia ja HTC Desire 500 älypuhelimen kanssa yhteensopivia. Urheilukotelot on nousseet erittäin suosituiksi ja siksi jo näin varhaisessa vaiheessa valikoimassamme on kymmeniä puhelimellesi sopivia käsivarsikoteloita. Voit olla heti valmiina puhelimen Suomen markkinoille saapuessa varustelemaan sen sopivaksi käyttötarkoitukseesi ja suojaamaan sen tehokkaasti ja tyylikkäästi. Suojakuoret ja suojakotelot on valmistettu tarkasti Desire 500 puhelimen muotojen mukaisiksi ja ne istuvat täydellisesti puhelimesi suojaksi sen tyylikkäitä muotoja mukaillen, näin tarjoten tehokkaan suojan uudelle Android-älypuhelimellesi.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

HTC Desire 500

HTC on esitellyt uuden HTC Desire 500 älypuhelimen ja kaiken lisäksi olemme saamassa sen myös Suomen markkinoille. Tämä Android-älypuhelin tarjoaa käyttäjälleen erittäin monipuolisesti ominaisuuksia, kompaktin kokoisessa paketissa. Samoihin tyylikkäisiin kuoriin on pakattu neliytiminen Qualcomm Snapdragon 1,2 gigahertsinen prosessori, luonnollisia kuvia taltioiva 8 megapikselin kamera, mukavan kokoinen 4,3 tuuman kosketusnäyttö 480 x 800 pikselin resoluutiolla sekä mahtava valikoima käytännöllisiä sovelluksia. Suomessa puhelimen myynti hinta pyörii 250€ tuntumassa. Puhelin on jo ennakkotilattavissa.

Suojakuoret

Lux-Case.fi tarjoaa loistavan valikoiman laadukkaita suojakuoria tälle tyylikkäälle HTC:n uutuudelle. Valikoimamme on Suomen kattavin tarjoten, jokaisella asiakkaallemme juuri heidän tyyliinsä sopivimmat kuoret. Suojakuorien etuna on niiden tarjoava tehokas suoja ja tietysti ne antavat uudelle puhelimellesi valitsemasi laisen ulkoasun. Pääset valitsemaan myös monista materiaaleista, sillä valikoimassamme on silikonisuojuksia, komposiittimuovisia suojakuoria, TPU-materiaalisia kuoria ja kevyitä sekä kestäviä alumiinista valmistettuja suojakuoria ja bumper suojakehyksiä.

Miksi suojata näyttösi näytön suojakalvollamme?

Myymämme suojakalvot on korkealaatuisia ja ne tarjoavat erinomaisen suojan uudelle puhelimellesi, säilyttäen näytön kristallin kirkkaan vuosien ajan. HTC Desire 500 näytön suojakalvot on valmistettu mittatilaustyönä ja niiden valmistuksessa on otettu huomioon kaiutin, kamera ja painikkeet. Millin tarkasti istuvat suojakalvot on helposti liimattavia ja niiden vaihto onnistuu käden käänteessä. Suojaa siis kosketusnäyttösi jo heti uudesta pitäen!

Lisätarvikkeet

Tarvikevalikoimassamme on useita satoja tarvikkeita HTC Desire 500 älypuhelimelle. Pääset selaamaan tuotteita viidessätoista tuoteryhmässä, joihin tuotteet on jaettu niiden löytämisen helpottamiseksi. Tarvikkeisiin lukeutuu muun muassa jokaiselle urheilijalle ehdoton käsivarsikotelo, käytännölliset suojapussit kantohihnoilla, kosketusnäyttösi käsittelyä helpottavat kosketusnäyttökynät, helposti mukana kuljetettavat varavirtalähteet eli power bankit, laadukkaan äänenlaadun tarjoavat kuulokkeet, sisäisellä akulla varustetut pienikokoiset kaiuttimet ja autotuotteet autolatureista autotelineisiin. Laturi valikoimassa on tarjolla pitkiä latauskaapeleita sekä kaikki tarvittavat kaapelit äänen, datan ja kuvan siirtoon. Laadukkailla HTC Desire 500 kaapeleilla mahdollistat puhelimesi liitettävyyden lähes kaikkien elektronisten laitteiden kanssa, kuten television, tietokoneen ja stereoiden kanssa.

Miksi valita Lux-Case?

Myymme vain testatusti korkealaatuisia puhelintarvikkeita ja suojakuoria. Verkkokauppamme valikoima on Suomen suurin kattaen harvinaisempienkin älypuhelin mallien suojakuoret ja tarvikkeet. Tarjoamme kaikille tilauksille ilmaiset kuljetukset ja verkkokaupasta tilatessasi pääset hyödyntämään ajankohtaiset tarjouksemme. Tilatessasi enne 18.00 postitamme tuotteet sinulle vielä saman päivän aikana.