HTC Desire 200

HTC Desire 200
Lux-Case:n verkkokaupalla on ilo esitellä Suomen laajin valikoima HTC Desire 200 suojakuoria ja tarvikkeita, joilla suojaat puhelimesi tehokkaasi ja seet sen ominaisuuksinta entistä enemmän irti. Valikomamme on niin laaja, että olemme jakaneet sen viiteentoista kategoriian oikeiden tuotteiden etsimisen helpottamiseksi. Uuden puhelimen suojaaminen kannaattaa aloittaa heti se paketista kuorittaessa, näin varmistat sen säilyvyyden uuden veroisena. Tillaminen verkkokaupastamme on helppoa ja nopeaa, valittavissa on kaikki yleisimmät maksutavat ja lisäksi tarjoamme kaikille tilauksille ilmaiset kuljetukset koko Suomeen. Kaikki myymämme Nahkakotelot ja nahkataskut on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista käsityönä HTC Desire 200 älypuhelimen mittojen mukaisiksi. Täydellisesti istuvilla kuorilla ja koteloilla tarjoat erinomaisen suojan puhelimellesi kaikissa tilanteissa. Muistathan suojata myös suuren kosketusnäyttösi laadukkailla suojakalvoillamme, jotka on suunniteltu helposti liimattavikasi ja valmistettu tarkoin näytöllesi istuviksi. Tilatessasi nyt hyödynnät loistavat tarjouksemme!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

HTC Desire 200

Uusi HTC uutuus malli on nyt virallistettu, aikaisemmin verkkoon vuotaneiden tietojen mukainen, budjetti luokan älypuhelin malli HTC Desire 200 on nyt täällä! Uuden mallin tekniset ominaisuudet eivät juurikaan hätkäytä. Desire 200 tarjoaa vain peruskäyttöön riittävät ominaisuudet. Näyttönä toimii suht pienikokoinen 3,5 tuumainen kosketusnäyttö, joka tarkkuus on 480 x320 pikseliä. Kamera on vain viisi megapikselisellä kennolla varustettu. Tallennustilaa on vaon 4Gt verran, mutta puhelin on onneksi varustettu microSD-muistikorttipaikalla. Suorittimena pörrää yhden gigahertsin tehoinen Qualcomm Snapdragon S1, jota tukee 512mt RAM-muisti. Puhelin tukee 3G yhteyksiä. Akkuna toimii erittäin heikko kapasiteettinen 1230mAh Li-Ion akku. Suomen markkinoille HTC Desire 200 saapumisesta ei ole vielä tietoa, mutta sen arvioidaan tapahtuva erittäin matalalla volyymilla.

Miksi suojakuori?

Suojakuori on ehdottomasti helpoin tapa suojata ja antaa uusi upea ulkoasu puhelimellesi edullisesti ja helposti. HTC Desire 200 tulee suojata mallikohtaisella suojakuorella, joka on valmistettu tarkoin laitteen muotojen mukaisesti ja jonka istuvuus on täydellinen. Useista kymmenistä suojakuori malleista ei ole hankalaa valita omaan tyyliinsä sopivia tuotteita. Valikoimamme suojakuoret on helposti asennettavia ja vaihdettavia. Suojakuorien asennus vie vain sekunteja ja näin ollen voit vaihtaa tyylisi aina tilanteeseen sopivaksi. Suojakuori yhdessä näytön suojakalvon kanssa tarjoaa uudelle puhelimellesi tehokkaan suojan, jonka ansiosta puhelimesi säilyy uuden veroisena vuosien ajan.

Miksi Suojakotelo?

HTC Desire 200 suojakotelot on käsityönä valmistettuja ja täydellisesti HTC Desire 200 puhelimen suojaksi istuvia koteloita. Suojakotelot suojaa puhelimesi kauttaaltaan, suljettavan kannen ansiosta. Lähes kaikki myymämme suojakotelot on varustettu standiksi taittuvalla kannella sekä pankkikortti paikolla. Valikoimamme sisältää puhelinlompakot, nahkakotelot, puhelinpussit, puhelinlaukut ja monia muita tyylikkäitä kotelo malleja HTC Desire 200 älypuhelimelle.

Mihin tarvitsen puhelintarvikkeita?

Puhelintarvikkeiden avulla pystyt hyödyntämään puhelimesi ominaisuuksia entistä laajemmin ja tekemään laitteen käytöstä entistä mukavampaa ja helpompaa. Kosketusnäyttökynät helpottavat näyttösi käsittelyä muuttaen sen erittäin tarkaksi ja helpommaksi. Musiikin ystäville valikoimassamme on satoja pienikokoisia kaiuttimia ja muodikkaita kuulokkeita, joista jokainen malli tarjoaa uskomattoman laadukkaat äänentoisto ominaisuudet. Tyyliä ja laatua samassa paketissa tarjoavat stereo kuulokkeet pääset valitsemaan sadoista muodikkaista malleista. Myymämme kaiuttimet on varustettu sisäisillä virtalähteillä, joka takaa niiden erinomaiset vahvistus ominaisuudet. Huomaa myös harvinaiset Bluetooth kaiuttimet, joilla toistat äänet HTC Desire 200 puhelimestasi täysin langattomasti. Suomen parhaasta HTC Desire 200 tarvikevalikoimastamme löydät varmasti kaiken tarvitsemasi ja paljon muuta uudelle puhelimellesi.