HTC A9s

HTC A9s
HTC A9s

HTC A9s puhelin tuotiin markkinoille Marraskuussa 2016 ja siitä odotetaan tulevan erittäin suosittu malli. Puhelimessa on 5” Super LCD näyttö 720 x 1280 pikselin resoluutiolla. Kokonsa puolesta se on todella kätevä mitoilla 146.5 x 71.5 x 8 mm ja painoa on 149 g. Käyttöjärjestelmä siinä on Android OS, v6.0 (Marshmallow). Puhelimessa on mallista riippuen 3 - 2 GB RAM Keskusmuisti ja vapaata tallennustilaa 32 - 16 GB verran. Meiltä saat kätevästi tilattua puhelimeesi kuoret, kotelot, pussit, laturit, näytönsuojat, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kuulokkeet, kaiuttimet ja muut lisätarvikkeet. Kotelot tarjoavat parhaan mahdollisen suojan koko puhelimelle ja siinä olevien standin ja korttitaskujen vuoksi se on erittäin käytännöllinen suoja ratkaisu. Standin avulla saat tuettua puhelimen juuri siihen kulmaan mihin itse haluat kun surffaat netissä tai katsellessasi elokuvia, korttitaskuissa puolestaan saat pidettyä mukanasi hyvin tärkeimpiä korttejasi ja voit jättää lompakkosi kotiin. Kuorilla suojaat puhelimesi yksinkertaisesti mutta tehokkaasti. Kuoret ovat valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista ja samalla myös puhelimen mittojen mukaan jonka vuoksi se istuvat puhelimeen täydellisesti, jättäen myös puhelimen liitännät vapaiksi.

Saatavilla kuoria on kauniiden väri vaihtoehtojen lisäkasi myös upeilla kuvioilla sekä hienoilla kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria. Tilaa omasi tänään ja hyödynnä meidän ilmainen toimituksemme. Kun tilaat arkisin ennen klo 18.00 niin saamme tuotteesi vielä saman päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

HTC A9s Suojakuoret

Meillä on lux-case.fi verkkokaupassa erittäin kattava tarjonta erilaisia suojakuoria HTC A9s puhelimelle. Yli 10 vuoden kokemuksella takaamme nopean ja turvallisen palvelun asiakkaillemme. Valikoimassamme on upeita eri mallisia ja monen värisiä vaihtoehtoja puhelimesi suojaksi. Hienojen väri valikoiman lisäksi meiltä saat myös kauniilla kuvilla, kuvioilla sekä kuva ja teksi yhdistelmällä koristeltuja upeita suojakuoria. Myynnissä olevat kuoret ovat valmistettu juuri kyseisen puhelimen mittojen mukaisesti jonka vuoksi ne sopivat täydellisesti siihen, lisäksi ne myös jättävät puhelimen liitännät sekä näppäimet kätevästi vapaiksi. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista kuten joustavasta muovista, alumiini seoksesta, silikonista, kovamuovista sekä puusta. Kuoret ovat erittäin hyvä suoja puhelimille naarmuja sekä kolhuja vastaan. Ne ovat erittäin mukavat pitää kädessä ja lisäävät pitoa ettei puhelimesi putoa käsistä niin helposti. Laita tilauksesi tulemaan meille nyt!. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen sinulle kotiin ja kun lähetät tilauksesi meille arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

HTC A9s Suojakotelot

HTC A9s puhelimellesi tarjoat parhaan mahdollisen suojan monenlaisia kolhuja sekä iskuja vastaan, näillä erinomaisilla koteloilla. Ne tarjoavat todella käytännöllisen sekä monipuolisen suoja vaihtoehdon koko puhelimesi suojaksi. Kotelon ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat hyvin muista samantyyppisistä suojista. Niissä olevan standin kanssa saat erittäin kätevästi asetettua puhelimesi juuri sellaiseen kulmaan josta sinun on mukava katsella esimerkiksi elokuvia tai pelata pelejä. Korttitaskuissa taas voit kätevästi pitää mukanasi muutamia tärkeimpiä korttejasi. Kotelot ovat todella erinomaisista materiaaleista valmistettuja, niissä käytetyt materiaalit kuten nahka, keinonahka ja joustava muovi antavat erinomaisen ja laadukkaan suojan puhelimelle päivittäin. Ne ovat todella mukavan tuntuiset pitää kädessä ja mikä parasta ne pysyvät tukevasti käsissä. Koteloita on saatavilla tyylikkäitä malleja sekä hienoja eri väri ja kuvio vaihtoehdoilla. Todella kattava suoja vaihtoehto puhelimelle.

HTC A9s Suojapussit

Pussit antavat hyvän ja laadukkaan suojan lisäksi myös todella tyylikkään ilmeen HTC A9s puhelimellesi ja se on erittäin näyttävän näköinen ja siinä oleva mukava kantohihna tekee siitä erittäin kätevän kun olet liikkeellä. Pussit ovat myös erittäin käytännöllinen vaihtoehto pitää puhelin suojattuna kolhuilta ja naarmuilta sillä myös ne ovat valmistettu kestävistä materiaaleista joten ne ovat vahvoja suojia puhelimelle, lisäksi niiden sisäpintä on vuorattu erittäin pehmeällä materiaalilla joka ei naarmuta puhelintasi tai muita tavaroita joita pusseissa pidät. Lisäksi niissä on ylimääräinen tasku joissa saat erittäin kätevästi pidettyä mukanasi pieniä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja sekä rahaa. Pussit toimivatkin pieninä laukkuina joissa saat pidettyä mukanasi kaiken tarpeellisen kätevästi. Ne ovat käytössä todella monipuolinen ja varsinkin mukava vaihtoehto. Pussit ovat erittäin näyttävä lisävaruste puhelimelle. Tule jo nyt tutustumaan meidän tuote valikoimaamme.