HTC 10

HTC 10
HTC 10

HTC 10 puhelin on määrä julkaista Toukokuussa ja HTC tuo oman upean puhelimensa markkinoille kilpailemaan muiden suurien kanssa. Puhelimessä on todella hieno 5.2” Super LCD5 näyttö 1440 x 2560 pikselin resoluutiolla ja käyttöjärjestelmänä toimii uusi Android OS. V6.0.1 (Marshmallow). Keskusmuistia tässä puhelimessa on 4 GB RAM ja vapaata tallennustilaa löytyy 32/64 GB. Mitoiltaan puhelin on 145.9 x 71.9 x 9mm ja painoa sillä on 161g, joten se on todella kätevän kokoinen puhelin.

Lux-case.fi verkkokaupassa olemme jo keränneet sille erittäin kattavan tuote valikoiman joista on hellpo ja kätevä löytää juuri mieleiset tuotteet itsellesi. Saat meiltä puhelimellesi kuoret, kotelot, pussit, laturit, näytönsuojat, autotelineet, pyörätelineet, kaiuttimet, kuulokkeet, kaapelit ja muut lisätarvikkeet. Kuorilla saat suojattua puhelimesi erittäin hyvin likaa ja naarmuja vastaan. Kuoria on saatavilla hienojen väri vaihtoehtojen lisäksi myös todella kauniita kuvioilla varustettuja sekä upeita kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista varmasti jokainen löytää omaan tyyliinsä sopivan kuoren. Kuoret ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja lisäksi ne ovat myös valmistettu puhelimen mittojen mukaan joten ne istuvat siihen täydellisesti, samalla jättäen puhelimen liitännät vapaisksi. Suojakotelot ovat paras mahdollinen suoja koko puhelimelle ja siinä olevat standi ja korttitaskut tekevät siitä monipuolisen ja käytännöllisen suojan puhelimelle. Standi antaa mahdollisuuden asettaa puhelin haluamaasi kulmaan kun esimerkiksi pelaat pelejä tai kun selailet internettiä, korttitaskuissa puhelimesi mukana kulkee kätevästi tärkeimmät korttisi kun käyt vaikka kaupassa. Autotelineet ovat erinomainen varuste autossa kun saat pidettyä puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ja voit samalla kuitenkin käyttää puhelintasi vapaasti esimerkiksi navigaattorina.Tilaa omasi jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja kun lähetät meille tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

HTC 10 Suojakuoret

HTC 10 puhelimelle meillä on tarjota hieno valikoima erilaisia suojakuoria joilla saat pidettyä puhelimesi puhtaana ja lähes uuden veroisena. Verkkokauppamme avaa sinulle ovensa pohjoismaiden suurimpaan suojakuori valikoimaan josta takuulla löydät tyylillesi sopivat kuoret. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja korkelaatuisista materiaaleista kuten TPU-muovi hybridi seoksesta, silikonista, alumiinista ja kovamuovista, joten ne ovat käytössä pitkäikäisiä. Kuoret ovat myös valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaisesti joten sen vuoksi ne istuvat puhelimeen täydellisesti ja samalla ne jättävät puhelimen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat hyvin yksinkertaisen näköiset mutta tarjoavat erinomaisen suojan puhelimellesi likaa ja naarmuja vastaan. Kuoret eivät myöskään häiritse puhelimen päivittäistä käyttöä millään tavalla vaan voit käyttää puhelintasi normaalisti. Tilaa omalle puhelimellesi oma tänään. Tarjoamme meidän kaikille tuotteille ilmaisen toimituksen ja kun lähetät meille tilauksen arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

HTC 10 Suojakotelot

Suojakoteloilla tarjoat puhelimellesi parhaan mahdollisen suojan kolhuja ja iskuja vastaan. Kotelot antavat kokonaisuudessaan todella monipuolisen ja käytännöllisen suojan puhelimellesi ja niissä olevien standin ja korttitaskujen ansiosta ne erottuvat erinomaisesti edukseen muista suojista. Standi mahdollistaa sen että voit asettaa puhelimesi juuri sopivaan kulmaan josta sinun on hyvä katsella puhelimestasi esimerkiksi elokuvia tai vaikka surffailla netissä, korttitaskuissa sinun on kätevä pitää mukanasi tärkeimpiä korttejasi ja sinun ei tarvitsee pitää lompakkoa joka paikassa mukana. Kotelot antavat puhelimellesi erinomaisen suojan lisäksi myös upean annoksen tyyliä sen ulkonäölle. Suurinosa koteloista on valmistettu nahasta ja muista kestävistä materiaaleista joten ne ovat käytössä todella pitkäikäisiä.

HTC 10 Lisätarvikkeet

HTC 10 puhelimeesi on meillä tarjolla todella upeita lisätarvikkeita helpottamaan puhelimen päivittäistä käyttöä ja tarjolla on myös paljon eri vempaimia joiden parissa vapaa-aika kuluu nopeasti ja hauskasti. Puhelimen näyttösi pidät erinomaisesti puhtaana ja hyvin suojattuna kätevillä ja helppokäyttöisillä näytönsuojilla. Löydät meiltä myös kattavan valikoiman latureita sekä autolatureita, saatavilla on paljon eri värisiä ja mallisia. Kuulokkeita on myös laaja tarjonta jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänenlaadulla niin kaiuttimet ovat ehdoton valinta. Kaiuttimet voit liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Tarjonnassamme ovat myös hienot kosketusnäyttökynät joilla on helppo surffailla netissä eivätkä ne jätä rasvaisia jälkiä näytölle, eivätkä ne myöskään naarmuta sitä. Autotelineet ovat loistava valinta sillä saat sen avulla pidettyä puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessasi. Lisätarvikkeissa on myös saatavilla esimerkiksi kauko-ohjattava helikopteri joka on hauska ajanvietto väline, voit ohjata sitä puhelimellasi vaikka olohuoneessa. Toivotamme sinulle mukavia ostoshetkiä myymälässämme.