HTC 10 Evo

HTC 10 Evo
HTC 10 Evo

HTC 10 Evo julkaistiin markkinoille Marraskuussa 2016 ja siitä odotetaan uutta lippulaivaa haastamaan muut utuudet. Puhelimessa on todella upea 5.5” Super LCD3 näyttö 1440 x 2560 pikselin resoluutiolla. Käyttö järjestelmä tässä mallissa on Android OS, v7.0 (Nougat). Se on kooltaan 153.6 x 77.3 x 8.1 mm ja painoa sillä on 174 g. Siinä on 3 GB RAM keskusmuisti ja vapaata tallennustilaa löytyy 32 GB verran. Meillä on jo sille tarjolla paljon erilaisia tuotteita kuten koteloita, kuoria, pusseja, latureita, autolatureita, autotelineitä, pyörätelineitä, kuulokkeita, kaapeleita, kaiuttimia ja muita hienoja lisätarvikkeita puhelimellesi. Puhelimen upean näytön pidät hyvin suojattuna kätevillä näytön suojakalvoilla. Suojakuoret antavat erinomaisen suojan puhelimellesi ja lisäksi se on helppo kiinnittää puhelimeen. Kuoria on saatavilla laaja väri valikoima, kuviollisia ja kuva sekä teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Ne pitävät puhelimen suojattuna erinomaisesti erilaisia päivittäisiä vahinkoja vastaan. Kotelot ovat erinomainen tapa suojata älypuhelimesi. Koteloissa oleva tuki on todella kätevä kun surffailet internetissä tai katselet elokuvia, sen avulla saat asetettua puhelimesi juuri itsellesi mukavaan kulmaan. Siinä olevat korttitaskut ovat todella käytännölliset kun voit pitää tärkeimpiä korttejasi puhelimen mukana kätevästi esimerkiksi työmatkalla. Meiltä löydät puhelimellesi todella upean ja laadukkaan tuote valikoiman. Laita tilauksesi tulemaan jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen. Tilatessasi arkisin ennen klo 18.00 saamme pakettisi saman päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

HTC 10 Evo Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa todella hienon tarjonnan eri suojakuoria HTC 10 Evo puhelimesi suojaksi. Meiltä saat tilattua tuotteet nopeasti ja kätevästi suoraan kotiisi asti, lisäksi meillä on yli 10 vuoden kokemus alalta joten tarjoamme asiakkaillemme luotettavan palvelun. Tarjolla on todella hienojen mallien ja väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeilla eri kuvilla, kuvioilla sekä teksti ja kuva yhdistelmällä varustettuja kuoria joista valita. Valmistusmateriaalit ovat todella kestäviä ja korkealaatuisia kuten silikoni, alumiini, joustava muovi ja kovamuovi. Kuoret tarjoavat puhelimelle erittäin hyvän ja lisäksi myös erinomaisen tyylikkään suojan naarmuja sekä kolhuja vastaan. Ne ovat myös valmistettu kyseisen puhelin mallin mittojen mukaan, joten ne istuvat siihen täydellisesti ja ne myös samalla jättävät napit ja liitännät puhelimesta vapaiksi. Kuoret ovat hyvin yksinkertainen ja helppo vaihtoehto pitää puhelin upeasti suojattuna erilaisilta vaurioilta. Laita meille tilauksesi jo tänään ja pääset hyödyntämään ilmaisen toimituksemme. Tilatessasi tuotteesi arkisin ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

HTC 10 Evo Suojakotelot

Kätevillä suojakoteloilla tarjoat puhelimelle erinomaisen ja varsinkin kaiken kattavan suojan vahinkoja sekä iskuja vastaan. Ne erottuvat todella hyvin muista suojista ainutlaatuisien sekä monipuolisien ominaisuuksien ansiosta. Niissä olevilla standeillä saat todella hyvin tuettua puhelimesi sellaiseen kulmaan josta näet näytön erittäin hyvin kun esimerkiksi katselet elokuvia tai kun pelaat pelejä. Korttitaskut taas ovat siitä hyödylliset koska niissä saat hyvin pidettyä tärkeimmät korttisi kätevästi puhelimesi mukana missä tahansa liikutkin ja voit jättää lompakkosi välillä kotiin. Erinomaisen suojan lisäksi kotelot tarjoavat myös puhelimellesi todella tyylikkään ilmeen ja sitä on mukana myös käsitellä. Ne ovat valmistettu erittäin laadukkaista ja kestävistä materiaaleista kuten nahasta ja TPU-muovista joiden ansiosta ne ovat todella pitkäikäisiä suojia puhelimeesi ja samalla kestävät hyvin myös kovassakin käytössä. Koteloita on myös tarjolla erittäin hienojen väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuvioilla sekä kuvilla koristeltuja malleja joista varmasti saat tilattua mieleiset versiot ja mallit.

HTC 10 Evo Suojapussit

Pussien ansiosta sinun puhelimesi pysyy erinomaisessa suojassa kauttaaltaan. Pusseja on saatavilla upeiden eri mallien ja hienojen väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuviollisia versioit joista jokainen varmasti löytää kätevästi omalle tyylilleen sopivat mallit. Pussit ovat erittäin tyylikkäät sekä todella mukava tapa suojata puhelin ja pitää sitä mukana. Hienolla kantohihnalla saat käytännöllisesti kannettua sitä mukavasti. Pussit ovat valmistettu todella kestävistä sekä korkealaatuisista materiaaleista jonka vuoksi ne kestävät erinomaisesti kovassakin käytössä ja lisäksi niiden sisäpinta on vuoratti erittäin pehmeällä materiaalilla joten se ei naarmuta puhelintasi tai muitakaan tavaroita joita siinä pidät, lisäksi niissä on ylimääräinen tasku jossa saat kätevästi säilytettyä pienempiä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja, sekä rahaa, jonka vuoksi ne ovat todella monipuolisia päivittäisessä käytössä. Toivotamme oikein mukavia ja hauskoja ostoshetkiä meidän verkkokaupassamme.