HP

HP
HP

Meidän myymälästämme löydät todella erinomaisen tuote valikoiman HP laitteille. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta ja sen vuoksi takaamme erinomaisen ja luotettavan palvelun. Tarjonnastamme löydät hienot suojakuoret HP laitteille. Ne ovat valmistettu laitteiden mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti ja samalla jättävät liittimet vapaiksi. Kuoria on saatavilla kattava väri ja malli valikoima.

Kätevillä näytön suojakalvoilla annat laitteesi näytölle erinomaisen suojan naarmuja ja likaa vastaan. Meiltä myös löydät erittäin tyylikkäät ja erinomaisesti suojaavat kotelot jotka tarjoavat lähes täydellisen suojan laitteillesi. Useimmissa koteloissa olevat korttitaskut ja standi tuovat mukavuutta kun esimerkiksi surffaat internetissä tai katselet elokuvia. Taskut ovat erittäin käytännölliset, saat niissä pidettyä tärkeimmät korttisi puhelimen mukana. Myös koteloita on tarjolla monia eri värejä ja malleja. Tuote valikoimassamme on myös tarjolla useita erilaisia kuulokkeita ja kaiuttimia. Kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja toistavat äänet tarkasti. Kaiuttimia sekä kuulokkeita meiltä löytyy useita eri malleja, värejä ja kokoja.

Valikoimastamme löydät myös vesitiiviitä kaiuttimia. Tuote valikoimaan kuuluu myös todella kätevät autotelineet joiden avulla saat laitteesi pysymään tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa. Autotelineitä on laaja valikoima mistä valita. Telineet ovat erinomainen varuste autoon koska sillä saat laitteesi pysymään paikoillaan tukevasti ja turvallisesti autossasi. Tutustu valikoimaamme tänään ja näet mitä kaikkea meillä on tarjolla omille laitteillesi.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

HP Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa erinomaisen kattauksen erilaisia suojakuoria HP laitteille. Meiltä löydät pohjoismaiden laajimman ja kattavimman valikoiman kuoria juuri sinun laitteellesi. Kuoret ovat valmistettu laitteen mittojen mukaisesti joten ne istuvat aina täydellisesti siihen ja samalla ne jättävät sen kaikki liitännät kätevästi vapaiksi. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja korkelaatuisista materiaaleista kuten kuten joustavasta muovista, alumiini seoksesta, silikonista, kovamuovista ja puusta, jonka vuoksi ne kestävätkin hyvin kovempaakin käyttöä. Kuoret eivät häiritse millään lailla laitteen päivittäistä käyttöä, joten voit käyttää sitä aivan normaalisti. Yksinkertaiset mutta silti kestävät kuoret antavat hyvän suojan laitteelle kolhuja sekä naarmuja vastaan. Kuoret ovat todella helpot kiinnittä ja irrottaa ja juuri sen vuoksi ne ovat todella helppokäyttöinen suoja vaihtoehto laitteille. Tule nyt jo tutustumaan meidän erittäin suureen ja laajaan valikoimaamme sekä katsomaan mitä kaikkea meillä on tarjolla omille laitteillesi.

HP Suojakotelot

Suojakoteloilla annat HP laitteille parhaan mahdollisen suojan ja koteloita löydät hyvän valikoiman myymälästämme. Kotelot ovat siitä erinomainen valinta laitteen suojaksi sillä niissä olevien ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat erinomaisesti muista tuotteista. Koteloissa oleva standin tukee hyvin laitetta ja voit asettaa sen mihin tahansa kulmaan kun esimerkiksi surffailet netissä tai kun katselet elokuvia, korttitaskut puolestaan toimivat hyvin lompakkona kun saat pidettyä laitteen mukana tärkeimmät korttisi vaikka työmatkalla. Kotelot ovat erittäin kestävät sillä useimmat niistä ovat nahkaisia ja siksi erinomainen tapa suojata koko laite varsinkin kolhuja ja naarmuja vastaan. Kotelot antavat erinomaisen suojan lisäksi myös tyylikkään ja hienon ilmeen laitteillesi. Koteloissa on todella mukavan tuntuinen pinta joka tuntuu mukavalta pitää käsissä ja lisäksi se pysyy samalla paremmin käsissä kotelon pinnan ansiosta. Monissa koteloissa on todella hieno pintakuviointi joka lisää vain kotelon näyttävyyttä. Koteloita on saatavilla myymälästämme upeina eri värisinä ja lisäksi kauniilla kuvioilla ja kuvilla varustettuina.

HP Autotelineet

Autotelineet ovat todella kätevä lisävaruste autoon koska sen avulla saat pidettyä laitteesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa ajaessasi. Voit kuitenkin käyttää laitetta sen ollessa telineessä koska telinettä voi kääntää mihin kulmaan tahansa. Telineissä on eri kiinnitys mahdollisuuksia kuten ilmastointiritilä kiinnitys jonka saat tukevasti kiinnitettyä autosi ilmastointiritilään ja sitten on myös imukuppi kiinnitys malli joka tarttuu tiukasti mille tahansa sileälle pinnalle niin autossa kuin kotona. Laitetta on hyvä käyttää telineessä esimerkiksi navigaattorina ja voit tietenkin myös vastailla hands-free puheluihin sen ollessa telineessä. Voit myös ladata helposti laitteesi sen ollessa telineessä eikä telineessä ole mitään varsia tai tukia jotka estäisivät näkymää laitteeseen. Autotelinetta voi myös hyvin käyttää kotona esimerkiksi pöydällä imukupin ansiosta. Telineet eivät myöskään häiritse puhelimesi käyttöä vaan kaikki toiminnot ovat helposti käytettävissäsi.