GoPro Hero

GoPro Hero
GoPro HERO kamera jälleen jatkaa vakuuttavaa sarjaa ja on suosituin kamera urheilu ja muihin aktiiviteetteihin. GoPro on tuotemerkki, jotka useimmat tunnistaa puhuttaessa toiminta kameroista. Yhtiö on nopeasti ja erittäin vakuuttavasti sijoittanut itsensä kamera valmistajana joka tekee monipuolisia toiminta kameroita, jota voidaan käyttää monissa erilaisissa ympäristöissä ja useisiin käyttötarkoituksiin. Kaikki HERO sarjan kamerat käyttävät samoja lisävarusteita, sillä GoPro on päättänyt tehdä kaikki tuotteet yhteensopiviksi. Kuluttajille se tarkoittaa sitä että sinun ei tarvitse ostaa uusia laitteita, kun päivität uuden GoPro mallisi, sen sijaan voit yksinkertaisesti käyttää samoja tarvikkeita joita käytit edellisissä malleissa. GoPro kameran kanssa saat erittäin hyvin napattua kuvat olit sitten missä vain ja tarjolla on todella kattava valikoima erilaisia lisätarvikkeita joilla saat kuvattua kaikista kuvakulmista. Lux-case.fi myymälästämme löydät runsaasti eri lisävarusteita GoPro kameralle. Saatavilla on paljon erilaisia varusteita kuten vedessä kelluvia kädensijoja, suojalaseja, selfietikkuja, kypärä kiinnikkeitä, pyörä telineitä ja paljon muuta. Käytitpä GoPro kameraa lomalla, kun olet ulkona harrastuksien parissa tai muuten vain vapaa-aikana, niin löydät meiltä varmasti kaiken tarpeellisen jotta saat kuvattua kaikki ikimuistoiset hetket. Meillä on myös monia erilaisia lisävarustesarjoja jossa saat yhdessä paketissa erilaisia lisävarusteita edullisesti. Tule katsomaan mitä kaikki erilaisia tuotteita verkkokauppamme tarjoaa kamerallesi. Meillä on tarjolla erittäin laaja sekä kattava valikoima josta varmasti löydät itsellesi sopivat tuotteet.
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-72 / 127

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Portable Dual Port GoPro Hero4 Laturi
  Portable Dual Port GoPro Hero4 Laturi
  Special Price 20,00 EUR Regular Price 24,95 EUR
 2. 24 In 1 Mouting lisälaitteet Kit GoPro
  24 In 1 Mouting lisälaitteet Kit GoPro
  Special Price 44,00 EUR Regular Price 54,45 EUR
 3. Elastic PääHihna Asentaa GoPro - Musta
  Elastic PääHihna Asentaa GoPro - Musta
  Special Price 19,00 EUR Regular Price 22,45 EUR
 4. Detachable Body Rinta Hihna With Screw Lock GoPro - Musta
  Detachable Body Rinta Hihna With Screw Lock GoPro - Musta
  Special Price 24,00 EUR Regular Price 30,45 EUR
 5. Gopro 4 Kotelo Kiinnikkeillä - 30m Vesitiivis
  Gopro 4 Kotelo Kiinnikkeillä - 30m Vesitiivis
  Special Price 45,55 EUR Regular Price 56,95 EUR
 6. Gp154 Auton Aurinkolippa Klipsi Gopro Hero Ja Action Kameroille
  Gp154 Auton Aurinkolippa Klipsi Gopro Hero Ja Action Kameroille
  Special Price 12,75 EUR Regular Price 15,95 EUR
 7. Rannenauha Suojaavalla Silikoni Kotelolla Gopro Kameralle - Valkoinen
  Rannenauha Suojaavalla Silikoni Kotelolla Gopro Kameralle - Valkoinen
  Special Price 16,75 EUR Regular Price 20,95 EUR
 8. Iskunkestävä Tarvike Kotelo Gopro Kameralle - Oranssi
  Iskunkestävä Tarvike Kotelo Gopro Kameralle - Oranssi
  Special Price 62,75 EUR Regular Price 78,45 EUR
 9. 1160mah Ahdbt-401 Ladattava Akku Gopro Hero 4 Kameralle
  1160mah Ahdbt-401 Ladattava Akku Gopro Hero 4 Kameralle
  Special Price 21,15 EUR Regular Price 26,45 EUR
 10. Vesitiivis Matka Ja Säilytys Laukku Gopro Kameralle Ja Tarvikkeille
  Vesitiivis Matka Ja Säilytys Laukku Gopro Kameralle Ja Tarvikkeille
  Special Price 24,35 EUR Regular Price 30,45 EUR
 11. 6 in 1 tarvikesetti otsanauhalla, rintavyöllä, monopodilla GoPro Hero
  6 in 1 tarvikesetti otsanauhalla, rintavyöllä, monopodilla GoPro Hero
  Special Price 39,15 EUR Regular Price 48,95 EUR
 12. 10 in 1 GoPro tarvikesetti ulkokäyttöön GoPro Hero
  10 in 1 GoPro tarvikesetti ulkokäyttöön GoPro Hero
  Special Price 26,35 EUR Regular Price 32,95 EUR
 13. 27 in 1 GoPro tarvikesetti ulkokäyttöön GoPro Hero
  27 in 1 GoPro tarvikesetti ulkokäyttöön GoPro Hero
  Special Price 44,75 EUR Regular Price 55,95 EUR
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-72 / 127

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

GoPro HERO

GoPro Hero Kotelot

GoPro kamerat ovat suosituin merkki kun puhutaan kuvaamisesta urheilun tai aktiviteettien parissa. Saat helposti kuvattua esimerkiksi laadukkaita teräväpiirto videoita tai sitten korkealaatuisia kuvia, kun olet ulkona tai sisällä harrastuksien parissa. Kun tarvitset suojakoteloa GoPro Hero kamerallesi, niin lux-case.fi verkkokaupasta löydät niitä useita erilisia malleja joista saat valittua omiin tarkoituksiin sopivat. Tarjolla on esimerkiksi vedenpitäviä koteloita, joiden avulla saat otettua GoPro kamerasi huoletta mukaan kun menet uimaan ja saat erittäin hyvää vedenalaista kuvaa. On suositeltavaa että hankit kamerallesi suojakotelon, sillä sen avulla se pysyy erinomaisessa kunnossa ja pidentää sen käyttöikää ja samalla tarjoaa sille erittäin kattavan suojan naarmuja sekä likaa vastaan. Varmistat myös kotelon avulla että kamerasi on aina toiminta kunnossa ja voit turvallisin mielin ottaa sen mukaan eri aktiviteettien pariin.

GoPro Hero Kiinnikkeet

Meidän myymälästämme löydät myös erittäin käytännölliset ja monipuoliset kiinnikkeet. Saat tilattua meiltä käteviä erilaisia kiinnikkeitä GoPro Hero kameralle joilla pääset hyvin kuvaamaan kun olet ulkona pyöräilemässä, patikoimassa, uimassa tai muiden aktiviteettien parissa. Tarjolla on erinomaisia kiinnikkeitä joilla saat pidettyä kätesi vapaina kun olet kuvaamassa, joten se tekee kuvaamisesta paljon kätevämpää. Meillä on myynnissä myös kätevät rannehihnat joilla saat pidettyä kamerasi erittäin näppärästi ranteessa kinni ja samalla kuvata, lisäksi se pysyy tukevasti paikoillaan. Löydät meiltä myös kiinnikkeet pyörään, reppuun, rintaan ja eri pinnoille. Tule tutustumaan meidän myymälämme erittäin kattavaan tuote valikoimaamme.

GoPro Hero Tarvikkeet

Lux-case.fi myymälämme on oikea paikka kun tarvitset erilaisia tarvikkeita GoPro kamerallesi. Löydät meiltä paljon vaihtoehtoja ja saat tilattua ne edullisesti. Tarjolla on 3-in-1 - 81-in-1 tarvikesarjoja, joiden joukosta varmasti löytyy sinulle sopiva sarja jolla teet kuvaamisesta mukavampaa sekä helpompaa, lisäksi sinun on käytännöllisempi käyttää GoPro kameraasi kun voit tarvikesarjan avulla asettaa sen lähes minne vain. Kamerallasi ei voi koskaan olla liikaa tarvikkeita. Parasta tarvikkeissa on se että vaikka ostaisit uuden GoPro kameran, niin nämä tuotteet sopivat myös uusiin malleihin täydellisesti, joten sinun ei tarvitse aina ostaa uutta sarjaa kun hankit uuden kameran.