Google

Google
Google

Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa erittäin hienon tuote valikoiman Google laitteillesi. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta ja sen vuoksi takaamme erinomaisen ja luotettavan palvelun. Tarjonnastamme löydät hienot suojakuoret Google laitteille. Ne ovat valmistettu laitteiden mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti ja samalla jättävät liittimet vapaiksi.

Kuoria on saatavilla kattava väri ja malli valikoima. Kätevillä näytön suojakalvoilla annat laitteesi näytölle erinomaisen suojan naarmuja ja likaa vastaan. Meiltä myös löydät erittäin tyylikkäät ja erinomaisesti suojaavat kotelot jotka tarjoavat lähes täydellisen suojan laitteillesi. Useimmissa koteloissa olevat korttitaskut ja standi tuovat mukavuutta kun esimerkiksi surffaat internetissä tai katselet elokuvia. Taskut ovat erittäin käytännölliset, saat niissä pidettyä tärkeimmät korttisi puhelimen mukana. Myös koteloita on tarjolla monia eri värejä ja malleja. Tuote valikoimassamme on myös tarjolla useita erilaisia kuulokkeita ja kaiuttimia. Kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja toistavat äänet tarkasti. Kaiuttimia sekä kuulokkeita meiltä löytyy useita eri malleja, värejä ja kokoja. Valikoimastamme löydät myös vesitiiviitä kaiuttimia.

Tuote valikoimaan kuuluu myös todella kätevät autotelineet joiden avulla saat laitteesi pysymään tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa. Autotelineitä on laaja valikoima mistä valita. Telineet ovat erinomainen varuste autoon koska sillä saat laitteesi pysymään paikoillaan tukevasti ja turvallisesti autossasi. Tutustu valikoimaamme nyt ja tule katsomaan mitä kaikkea meillä on tarjolla omille laitteillesi.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Google Suojakotelot

Google laitteille meillä on tarjolla erittäin iso ja kattava valikoima erilaisia koteloita pitämään ne lähes uuden veroisena. Lux-case.fi verkkokaupasta saat tilattua tuotteet luotettavasti ja nopeasti, meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta. Kotelot ovat ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista pitää puhelin kokonaan suojattuna päivittäisiltä vahingoilta sekä vaurioilta. Ne tarjoavat monipuolisen sekä käytännöllisen suojan puhelimellesi. Koteloissa olevan standin kanssa sinun on helppo asettaa puhelin sellaiseen kulmaan josta saat mukavasti esimerkiksi pelattua pelejä tai katseltua elokuvia. Kaikki tärkeimmät korttisi pysyvät hyvin puhelimesi mukana kätevissä korttitaskuissa. Saat samalla niiden avulla tarjottua puhelimellesi elegantin ja tyylikkään ilmeen kun olet esimerkiksi kaupungilla. Ne kestävät erinomaisesti kovaakin päivittäistä käyttöä, sillä ne ovat valmistettu laadukkaista ja vahvoista materiaaleista kuten nahasta, keinonahasta, muovista sekä joustavasta muovista.

Kotelo toimii tavallaa myös suojan lisäksi esimerkiksi lompakkona ja kaikki tarpeellinen pysyy näppärästi mukanasi. Poikkea myymälässämme tutustumassa erinomaiseen ja kattavaan tuote valikoimaamme.

Google Suojakuoret

Meillä on erinomainen ja laadukas valikoima hienoja kuoria Google laitteille. Niiden avulla saat yksinkertaisesti mutta kattavasti pidettyä laitteesi hyvin suojattua päivittäisessä käytössä naarmuja sekä kolhuja vastaan. Kuoria on saatavilla eri mallisia ja upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös kauniilla kuvilla, kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja malleja. Kuoret ovat todella kestäviä jokapäiväisessä käytössä, sillä ne ovat valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista kuten silikonista, alumiini seoksesta, kovamuovista, joustavasta muovista ja puusta. Ne ovat valmistettu laitteiden mittojen mukaan joten ne istuvat niihin täydellisesti ja lisäksi samalla ne jättävät niiden näppäimet sekä liitännät kätevästi vapaiksi. Ne ovat hyvin yksinkertainen mutta tehokas tapa pitää laitteet lähes uuden veroisena. Kuorien avulla saat erinomaisesti annettua laitteillesi personallisen ilmeen ja erottumaan sen massasta. Ne tarjoavat varsin erinomaisen sekä hienon suojan kaikille laitteille.

Google Suojapussit

Pussit ovat myös erinomainen valinta pitää laitteet hyvin ja tyylikkäästi suojattuna erilaisilta vahingoilta. Pussin avulla saat myös pidettyä laitteesi erittäin kätevästi mukanasi kun esimerkiksi liikut kaupungilla. Siinä on vahva kantohihna jota on todella mukava käyttää ja pussi toimii samalla myös vaikka laukkuna. Se on varustettu pienellä ylimääräisellä taskulla jossa saat kätevästi pidettyä mukanasi pienempiä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja tai vaikka rahaa. Saat annettua upean ilmeen pussin avulla laitteellesi ja muutenkin tyyliä omalle uklonäölle. Niissä on lisäksi vahva magneetti läppä jona ansiosta laitteesi ja muut tavarat ovat erittäin hyvässä suojassa siellä. Pussit ovat erinomainen suoja eri sääoloissa sekä kesällä että talvella. Niissää on todella pehmeästä materiaalista valmistettu vuori joka estää laitettasi naarmuuntumasta. Pussit tarjoavat todella käytännöllisen ja monipuolisen suojan laitteillesi erilaisia vaurioita vastaan. Tule nyt tutustumaan meidän katavaan sekä laajaan valikoimaamme ja tekemään hankintoja..