Google Pixel

Google Pixel
Google Pixel

Google Pixel on Googlen uusin lippulaiva markkinoille ja se julkaistiin kuluttajille Lokakuussa 2016. Näyttönä tässä mallissa on hieno 5” AMOLED näyttö 1080 x 1920 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestemänä se käyttää Android OS, v7.1 (Nougat) järjestelmää. Kokoa puhelimella on 143.8 x 69.5 x 8.5mm ja painoa 143g. 4 GB Ram keskusmuistilla varustetussa puhelimessa on vapaata tallennustilaa 32 aina 128 GB asti riippuen mallista. Olemme myymälässämme koonneet tälle osastolle huikean valikoiman erilaisia varusteita ja suojia tälle puhelimelle. Lux-case.fi verkkokaupasta saat kätevästi tilattua puhelimeesi kuoret, kotelot, pussit, käsivarsikotelot, näytönsuojat, laturit, autolaturit, varavirtalähteet, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet ja muut kätevät lisätarvikkeet. Kuoria on saatavilla meiltä paljon eri värisiä ja mallisia. Myymämme kuoret ovat erittäin korkealaatuisia sekä todella kestäviä päivittäisessä käytössä. Ne istuvat puhelimeen erinomaisesti sekä samalla jättävät sen liitännät kätevästi vapaaksi. Kotelot jotka meillä on myynnissä tarjoavat erittäin kattavan suojan koko puhelimelle erilaisia päivittäisiä kolhuja sekä iskuja vastaan. Kotelot erottuvat todella hyvin edukseen muista suojista niissä olevien ominaisuuksien ansiosta. Korttitaskuissa saat todella kätevästi pidettyä mukanasi muutamia päivittäin käyttämiäsi kortteja sekä standi mahdollistaa sen että saat asetettua puhelimen juuri sellaiseen asntoon josta on mukava esimerkiksi katsella elokuvia tai pelata pelejä. Kotelot antavat kattavan suojan lisäksi myös todella tyylikkään ilmeen puhelimelle.

Tarjolla on myös erittäin kattava valikoima hienoja lisätarvikkeita joiden avulla helpotat puhelimesi päivittäistä käyttöä. Tule tutustumaan valikoimaamme!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Google Pixel Suojakotelot

Google Pixel puhelimelle meillä on tarjolla erittäin iso ja kattava valikoima erilaisia koteloita pitämään puhelimesi lähes uuden veroisena. Lux-case.fi verkkokaupasta saat tilattua tuotteet luotettavasti ja nopeasti, meillä on yli 10 vuoden kokemus alalta. Kotelot ovat ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista pitää puhelin kokonaan suojattuna päivittäisiltä vahingoilta sekä vaurioilta. Ne tarjoavat monipuolisen sekä käytännöllisen suojan puhelimellesi. Koteloissa olevan standin kanssa sinun on helppo asettaa puhelin sellaiseen kulmaan josta saat mukavasti esimerkiksi pelattua pelejä tai katseltua elokuvia. Kaikki tärkeimmät korttisi pysyvät hyvin puhelimesi mukana kätevissä korttitaskuissa. Saat samalla niiden avulla tarjottua puhelimellesi elegantin ja tyylikkään ilmeen kun olet esimerkiksi kaupungilla. Ne kestävät erinomaisesti kovaakin päivittäistä käyttöä, sillä ne ovat valmistettu laadukkaista ja vahvoista materiaaleista kuten nahasta, keinonahasta, muovista sekä joustavasta muovista. Kotelo toimii tavallaa myös suojan lisäksi esimerkiksi lompakkona ja kaikki tarpeellinen pysyy näppärästi mukanasi. Tule nyt hankkimaan meiltä omasi! Tarjoamme kaiki meidän tuotteilemme ilmaisen toimituksen kotiisi ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme tuotteesi vielä saman päivän postiin.

Google Pixel Suojakuoret

Meillä on erinomainen valikoima kuoria Google Pixel puhelimeesi. Niiden avulla saat yksinkertaisesti mutta kattavasti pidettyä puhelimesi hyvin suojattua päivittäisessä käytössä naarmuja sekä kolhuja vastaan. Kuoria on saatavilla eri mallisia ja upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös kauniilla kuvilla, kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja malleja. Kuoret ovat todella kestäviä jokapäiväisessä käytössä, sillä ne ovat valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista kuten silikonista, alumiini seoksesta, kovamuovista, joustavasta muovista ja puusta. Ne ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaan joten ne istuvat siihen täydellisesti ja lisäksi samalla ne jättävät puhelimen näppäimet sekä liitännät kätevästi vapaiksi. Ne ovat hyvin yksinkertainen mutta tehokas tapa pitää puhelin lähes uuden veroisena. Kuorien avulla saat erinomaisesti annettua puhelimellesi personallisen ilmeen ja erottumaan sen massasta.

Google Pixel Suojapussit

Pussit ovat myös erinomainen valinta pitää puhelin hyvin ja tyylikkäästi suojattuna erilaisilta vahingoilta. Pussin avulla saat myös pidettyä puhelintasi erittäin kätevästi mukanasi kun esimerkiksi liikut kaupungilla. Siinä on vahva kantohihna jota on todella mukava käyttää ja pussi toimii samalla myös vaikka laukkuna. Se on varustettu pienellä ylimääräisellä taskulla jossa saat kätevästi pidettyä mukanasi pienempiä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja tai vaikka rahaa. Saat annettua upean ilmeen pussin avulla puhelimellesi ja muutenkin tyyliä omalle uklonäölle. Niissä on lisäksi vahva magneetti läppä jona ansiosta puhelimesi ja muut tavarat ovat erittäin hyvässä suojassa siellä. Pussit ovat erinomainen suoja eri sääoloissa sekä kesällä että talvella. Niissää on todella pehmeästä materiaalista valmistettu vuori joka estää puhelintasi naarmuuntumasta. Tule nyt tutustumaan meidän katavaan sekä laajaan valikoimaamme.