Google Pixel XL

Google Pixel XL

Google Pixel XL

Google Pixel XL puhelin julkaistiin kuluttaja markkinoille 2016 Lokakuussa ja se on valmis haastamaan muut kilpailevat mallit. Puhelimessa on erittäin upea 5.5” AMOLED näyttö 1440 x 2560 pikselin resoluutiolla. Puhelimen mitat ovat 154.7 x 75.7 x 8.5mm ja painoa sillä on 168g. Käyttöjärjestelmänä se käyttää Android OS, v7.1 (Nougat) järjestelmää. Tässä puhelimessa on 4 GB RAM keskusmuisti ja vapaata tallennustilaa mallista riippuen on 32 aina 128 GB asti. Myymälässämme olemme valmistautuneet jo hyvissä ajoin kokoamalla tänne erilaisia suojia sekä varusteita tälle mallille. Lux-case.fi verkkokaupastamme saat todella kätevästi tilattua puhelimeen kuoret, kotelot, pussit, käsivarsikotelot, näytönsuojat, laturit, autolaturit, varavirtalähteet, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet sekä muut kätevät lisätarvikkeet. Valittavanasi on erinomainen valikoima usean mallisia sekä väri vaihtoehdoilla koristeltuja kuoria. Ne ovat materiaaleiltaan todella kestäviä ja pitkäikäisiä suojia päivittäisessä käytössä. Kuoret ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti siihen ja samalla jättäen sen liitännät myös vapaiksi. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia koteoita joiden avulla saat pidettyä erinomaisesti puhelimesi suojattuna erilaisia iskuja sekä kolhuja vastaan. Koteloiden ominaisuuksien vuoksi ne ovat monipuolinen ja käytännöllinen suoja puhelimelle. Niissä olevan standin avulla sinun on todella helppo asettaa puhelin sellaiseen kulmaan josta näet esimerkiksi katsella mukavasti videoita ja pelata pelejä.

Korttitaskuissa puolestaan saat kätevästi pidettyä mukana muutamat päivittäin käyttämäsi kortit. Saatavilla on myös erinomainen lisätarvike valikoima josta löytyy paljon eri tuotteita puhelimelle. Tule tutustumaan valikoimaamme.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Google Pixel XL Suojakuoret

Meillä on tarjolla lux-case.fi verkkokaupassa pohjoismaiden kattavin ja suurin tuote valikoima erilaisia tuotteita Google Pixel XL puhelimelle. Meiltä saat todella kätevästi ja nopeasti tilattua puhelimellesi upeat ja suojaavat kuoret pitämään puhelimesi suojattuna erilaisia päivittäisiä kolhuja sekä naarmuja vastaan. Niitä meillä on tarjolla todella tyylikkäitä malleja sekä hienojen eri väri vaihtoehtojen lisäksi, myös kauniita kuvilla, kuvioilla ja kuva sekä tekstillä varustettuja versioita. Kuoret ovat puhelimen mittojen mukaan valmistettuja, jonka ansiosta ne istuvat täydellisesti siihen ja lisäksi samalla ne jättävät kätevästi puhelimen liitännät sekä näppäimet vapaiksi. Niitä on saatavilla eri materiaaleina kuten alumiini seos, silikoni, kovamuovi, joustava muovi sekä puu. Ne kestävät juuri tämän takia erinomaisesti päivittäisessä käytössä pitkään. Monet kuorista ovat todella huomaamattomia puhelimen suojana ja erinomaisia pitää kädessä. Hanki meiltä omasi jo tänään! Me tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen kotiisi ja kun lähetät tilauksesi meille arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Google Pixel XL Suojakotelot

Halutessasi tarjota koko puhelimellesi upean ja kattavan suojan, niin silloin kotelot ovat sinulle oikea vaihtoehto. Niiden avulla saat erinomaisesti suojattua puhelimen iskuilta sekä kolhuilta tehokkaasti. Ne tarjoavat todella käytännöllisen ja monipuolisen suoja vaihtoehdon, lisäksi ne erottuvat muista suojista hyvin niiden ominaisuuksien vuoksi. Kotelossa olevan standin kanssa sinun on todella kätevä asettaa puhelin sellaiseen kulmaan josta saat erittäin mukavasti pelattua pelejä tai surffailtua netissä. Korttitaskut mahdollistavat puolestaan sen että saat pidettyä puhelimen mukana muutamia tärkeimpiä korttejasi. Niitä on tarjolla meillä upeita malleja sekä kauniilla kuvilla ja väreillä varustettuja vaihtoehtoja. Tarjoat koteloilla erittäin näyttävän sekä elegantin ulkonäön puhelimellesi ja saat sen hyvin pidettyä turvassa kun liikut kaupungilla. Osassa malleista on lisäksi myös kätevä hihna jolla saat kannettua sitä käsivarressa mukanasi.

Google Pixel Kaiuttimet

Kaiuttimet tarjoavat sinulle mahdollisuuden kuunnella musiikkia tai vaikka katsella elokuvia erinomaisella äänenlaadulla. Tarjolla on todella kestäviä sekä laadukkaita malleja eri väri vaihtoehdoilla. Niillä pääset nauttimaan loistavasta musiikki elämyksestä kun voit kuunnella niistä musiikkia kirkkaalla ja sekeällä äänellä. Voit lisäksi myös vastata sinulle tuleviin puheluihin kauttimen avulla. Saat kytkettyä ne puhelimeen kätevästi audiokaapelin tai langattoman Bletooth toiminnon avulla. Meillä on tarjolla myös erittäin käytännöllisiä vedenpitäviä malleja joiden kanssa saat erinomaisesti nautittua musiikista turvallisesti esimerkiksi veneessä, rannalla tai jopa suihkussa. Ne ovat kokonsa puolesta erinomaiset ja saat näppärästi pidettyä niitä mukanasi juhlissa, piknikillä ja matkoilla. Niissä on myös kestävä akku, joten sinun ei tarvitse koko ajan ladata sitä. Koska ne ovat erittäin tyylikkään näköiset, ne sopivat mainiosti kodin sisustukseen myös. Tule jo tänään katsomaan mitä meiltä löytyy sinulle.