Google Nexus 9

Google Nexus 9

Lisätarvikkeet, kotelot ja kuoret Google Nexus 9 tabletille. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet tälle Googlen ja HTC:n yhdessä luomalle huippu tabletille. Meiltä löytyy Suomen kattavin Google Nexus 9 suojakuori, kotelo ja näytönsuojakalvo valikoima, joilla pidät arvokkaan tablettisi varmasti suojassa vahingoilta. Tablettisi suojauksen lisäksi valikoimamme kattaa kaikki tarpeelliset lisätarvikkeet ja meiltä löytyykin massiivinen valikoima älypuhelinten ja tablettien kuulokkeita, mini kaiuttimia ja kaapeleita, joilla teet tabletistasi todellisen viihdekeskuksen. Suuren tablettisi virranhallintaan meiltä löytyy läjäpäin erilaisia latureita, autolatureita sekä varavirtalähteitä. Elokuvien, sarjojen ja pelien pelaamista helpottamaan tarjoamme huippulaadukkaat ja monipuolisesti säädettävät standit sekä telineet erittäin edulliseen hintaan. Valikoimamme on todella laaja, joten varaa hetki aikaa, tutustu tarjontaamme ja tee tilaus!

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Google Nexus 9 Suojakuoret

Tervetuloa Lux-case.fi verkkokaupaan! Olemme erikoistuneet älypuhelinten suojaukseen ja myymme vain laadukkaita tuotteita. Kaupastamme löydät myös suojakuoret Google Nexus 9 tabletillesi. Tämä upea tabletti ansaitsee ehdottomasti arvoisensa suojan ja se ei todellakaan tykkää hyvää, jos se sattuu tipahtamaan kädestäsi esimerkiksi lattialle. Kaikki myymämme Google Nexus 9 suojakuoret istuvat tabletillesi täydellisesti, sillä ne on valmistettu mukailemaan tablettisi muotoja täydellisesti. Suojakuoret eivät peitä koko tablettia vaan ainoastaan sen takakannen ja kyljet, jättäen näytön ja kaikki liitännän avoimiksi käyttöösi. Suojakuoremme on valmistettu ainoastaan laadukkaista materiaaleista kuten silikonista, TPU:sta, alumiinista sekä komposiittimuovista. Kaikki suojakuoremme tarjoavat erinomaisen suojan naarmuja sekä iskuja vastaan. Suojakuoret ovat todella edullinen ratkaisu tablettisi suojaksi ja niiden avulla sinun ei tarvitse pelätä, että tablettisi rikkoontuisi vaikka se lentäisi kädestäsi. Suojakuorien värivalikoima on todella laaja ja monipuolinen ja voit vapaasti valita otatko sinisen, vihreän, mustan, keltaisen, oranssin, valkoisen tai vaikkapa metallinhohtoisen kuoren. Suojakuoret siis tekevät tabletistasi myös erittäin tyylikkään näköisen. Tilaa nyt niin lähetämme tuotteen kotiisi ilman postikuluja!

 

Google Nexus 9 Kotelot, Laukut ja Pussit

Suojakotelo Google Nexus 9 tabletille tekee tabletistasi todella tyylikkään ja täydellisesti suojatun. Me Lux-case.fi verkkokaupassa olemme huolissamme älypuhelinten ja tablettien kestävyydestä ja siksi tarjoamme niille runsaasti erilaisia suojakuoria ja koteloita. Google Nexus 9 suojakotelo on suojakuorta parempi vaihtoehto. Suojakotelo antaa tabletillesi täydellisen suojan likaa, naarmuja sekä iskuja vastaan ja tablettisi istuu koteloon todella napakasti. Koteloiden älykäs kansi mahdollistaa tablettisi asettamisen mieluisaasi katselukulmaan sopivaksi. Taipuisan kannen ansiosta voit helposti asettaa tablettisi vaaka tai pystysuuntaan elokuvien katsomista tai pelien pelaamista varten. Kaikki myymämme suojakotelot on valmistettu vain korkealaatuisesta nahasta sekä kankaasta, joten ne tarjoavat loistavan suojan ja todella tyylikkään ulkoasun. Kotelo myös tuntuu käytössä todella hyvältä. Suojakoteloiden lisäksi kaupastamme löytyy tablettien suojaukseen tarkoitetut suojapussit sekä laukut. Suojapussi on erinomainen tapa pitää tablettisi turvassa naarmuilta ja tablettisi sopii pussiin vaikka sinulla olisi jo suojakuori tai suojakotelo sen suojana. Älykkäät tablettien laukut on varustettu useilla taskuilla, joten voit säilyttää laukussa tablettisi lisäksi esimerkiksi puhelintasi, papereitasi ja kyniäsi. Lähes kaikki myymämme laukut ja pussit on varustettu kätevällä kantokahvalla tai olkahihnalla, joten tablettisi kulkee tyylikkäästi mukanasi missä tahansa. Kaikkia koteloita, laukkuja sekä pusseja on saatavilla useissa eri väreissä, joten löydät varmasti mieleisesi. Tilaa nyt ja hyödynnä tarjoamamme ilmainen toimitus!

 

Google Nexus 9 Lisätarvikkeet

Lux-case.fi verkkokapasta löytyy myös useat erilaiset lisätarvikkeet Google Nexus 9 tabletille. Ensimmäiseksi suosittelemme hankkimaan ohuet ja laadukkaat Google Nexus 9 näytönsuojakalvot, joilla pidät tablettisi näytön turvassa naarmuilta ja tahmaisilta sormenjäljiltä. Meiltä löytyy myös kosketusnäytön käyttöä helpottavat kosketusnäyttökynät, joiden stylus kärjellä piirrät erittäin tarkkoja kuvia ja selaat internettiä nopeammin. Virranhallintaan tarjoamme laadukkaita autolatureita, verkkovirtalatureita sekä varavirtalähteitä erittäin edulliseen hintaan. Tarjonnastamme löydät myös audiokaapelit, datakaapelit, HDMI-kaapelit, latauskaapelit, standit, telineet, autotelineet, kuulokkeet, kaiuttimet ja paljon muuta. Jos tilaat ennen klo. 17:00 arkipäivänä, niin tilauksesi ehtii vielä saman päivän postiin. Vietä siis hetki aikaa tarjontamme parissa ja tee tilaus!