Google Nexus 7 (2012)

Google Nexus 7 (2012)

Google Nexus 7 on kevyt helposti mukana kulkeva tablet. Lux-Case tarjoaa tälle loistavalle tabletille laajan valikoima suojakuoria koteloita, näytön suojakalvoja ja tarvikkeita. Upeat suojakotelomme taittuvat helposti ja näppärästi standiksi joka helpottaa laitteen käyttöä ja pitää sen paikallaan esimerkiksi elokuvien katselun aikana. Suojakuoret ja kotelot on valmistettu mallikohtaisesti Google Nexux 7 laitteen mittojen mukaisesti, näin ollen ne istuvat moitteettomasti tablettisi suojaksi. Suojaathan myös suuren seitsemän tuumaisen näyttösi näytön suojakalvoillamme. Tarvikkeet aina telineistä kuulokkeisiin. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisent kuljetukset koko Suomeen!

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Nexus 7 Suojakotelo

Google Nexus 7 on markkinoiden ensimmäinen Googlen tuotemerkkiä kantava tablet tietokone. Ensimmäisen iPadin julkistamisen jälkeen vuonna 2010, kaikki Applen kilpailiat ovat seuranneet tarkasti tilannetta, yhtiö onnistui vakuuttamaan kuluttajat laitteen loistavalla markkinoinnilla. Nexux 7 julkaisu vuonna 2012 oli siis välttämätöntä. Kuitenkin Google päättilöytää oman markkinarakonsa lähtemättä suoraan kilpailemaan iPadia vastaan. Nexus 7 on seitsemän tuuman HD 1280x800 teräväpiirto kosketusnäytöllä varustettu tabletti. Tehokas 1,3 GHz neliydinsuoritin ja etupuolella videopuhelut ja perus kuvauksen mahdollistava 1,2 megapikselin kamera. Tietenkin tabletti on paljon enemmän kuin koko elma laadukaita komponentteja, kaikista tärkeintä on Nexus 7 käyttöjärjestelmä. Laite käyttää uusinta tilaustyönä Googlelle suunniteltua Android Jelly Beania. Koska Nexus 7 käyttää omaa Android käyttöjärjestelmää, tabletista löydät ominaisuudet mitä muut Android versiot eivät tue. Googlen omat palvelut toimivat täydellisesti laitteesi kanssa, koska ne on suunniteltu juuri kyseiselle laitteelle ja käyttöjärjestelmälle sopiviksi. Google lupaa myös toimittaa järjestelmä päivitykset esimmäisenä kyseiselle Android käyttöjärjestelmälle.


Nexus 7 on suunniteltu kevyt rakenteiseksi joten sen suuri näyttö ja ohut runko kannattaa ehdottomasti suojata suojakuorillamme lialta, naarmuilta ja vaurioilta, jo ennen esimmäisen vahingon sattumista. Lux-Case tarjoaa laajan valikoiman värikkäitä ja yksilöllisiä suojakuoria, myös tyylikkäillä ja asiallisilla koteloilla suojaat tablettisi ilman suurta huomiota herättämättä. Suosittelemme suojaamaan myös suuren näytön näytön suojakalvoillamme, näin ollen jos näyttö naarmuuntuu voit vain vaihtaa kalvon ja näyttösi on taas uuden veroinen. Suojakalvomme on mittatilaustyönä tehty ja näin ollen täysin kättöä haittaamaton.


Halutessasi käyttää laitetta tien päällä, me tarjoa mme auto telinee ja muut lisätarvikkeet jotka mahdollistavat laitteesi käytön auton viihdekeskuksena tai vaikka navigaattorina. Meiltä löydät myös datakaapelit korvaamaan alkuperäiset vahingoittuneet tai hukkuneet kaapelit, jolla yhdistät laitteesi tietokoneen kanssa. Laajasta valikoimasta 3.5mm kuulokeliitäntään sopivista audio-kaapeleista löydät rarkaisun autosi ja kotisi äänentoistoon. Nexux 7 lataus tapahtuu suositun USB liitännän kautta, joka mahdollistaa meidän laajan kaapeli valikoiman ja lisävirtalähteiden yhteen sopivuuden laitteesi kanssa.