Google Nexus 7 (2013)

Google Nexus 7 (2013)

Tervetuloa selaamaan uuden Google Nexus 7 (2013) tuotevalikoimaamme! Google Nexus 7 (2013) on kehittynyt aimo harppauksen eteenpäin edeltäjästään Google Nexus 7:sta. Parannuksia Ovat muun muassa tehokkaampi neliytiminen Snapdragon S4 Pro 1,5Ghz proserssori, 3Gt RAM-muisti ja suurempi näytön resoluutio (1920x1200 pikseliä, 323 ppi). Google Nexus 7 (2013) on ensimmäinen laite, josta löytyy uusi Android 4.3 käyttöjärjestelmä esiasennettuna.Lux-Case:lla tarjoamme sinulle erittäin laajan valikoiman suojakuoria, suojakoteloita ja muita käytännöllisiä Google Nexus 7 (2013) lisätarvikkeita. Tuotteet on jaettu kategorioihin, joista löydät ne kädenkäänteessä. Kaikki myymämme tuotteet on erittäin korkealaatuisia. Tarjoamme kaikille Google Nexus 7 (2013) suojakuorille ja tarvikkeille ilmaiset kuljetukset koko Suomeen.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Google Nexus 7 II

Googlen uusi taulutietokone Google Nexus 7 II on tullut harppauksen eteenpäin edeltäjästään Google Nexus 7 tabletista. Tabletti on ensimmäinen laite mistä löytyy uusi Android 4.3 käyttöjärjestelmä esiasennettuna. Google Nexus 7 II on myös saanut tarkemman näytön, jonka koko on entiset seitsemän tuumaa, mutta tarkkuus on saatu nostettua 1920 x 1200 pikseliin, myös näytön pikselintiheys on noussut 323 pikseliin tuumalla ja väritoisto tapahtuu 30% laajemmin. Koko on hieman pienentynyt, vaikka näytön koko on pidetty samana. Uusi suoritin on Qualcomm Snapdragon S4 Pro, jonka teho on 1,5 gigahertsiä. Suoritinta tukee 2Gt RAM-muisti. Google Nexus 7 II tukee nyt myös HDMI ulostuloa. Äänentoisto ominaisuudet on tuotu uudelle tasolle Fraunhofer-instituutin kanssa kehitellyillä stereo kaiuttimilla ja surround-efektillä. Yhdysvalloissa Google Nexus 7 II hinta 16Gt ja 32Gt Wi-Fi-versioille on noin 230-270 dollaria ja LTE 32Gt mallille 350 dollaria.

Tarvikkeet

Lux-Case.fi on verkkokauppa, joka kerää kasaan aina parhaimmat valikoimat uusille puhelin ja tablet malleille heti niiden saapuessa markkinoille, usein jopa jo ennen niiden Suomen markkinoille tulemista. Löydät siis suojakuoret ja tarvikkeet Google Nexus 7 II tabletillesi heti sen saatuasi. Parhaassa kunnossa Google Nexus 7 II tablettisi tulee säilymään, kun suojaat sen jo heti uutena suojakuorilla tai suojakotelolla ja suuren kosketusnäyttösi laadukkailla näytön suojakalvoillamme. Tarjoamme Google Nexus 7 II tabletille laadukkaita TPU-materiaalista valmistettuja suojakuoria. TPU-materiaali on joustavaa kestävää ja mahdollistaa suojakuorien täydellisen istuvuuden. Suojaominaisuuksiltaan TPU sijoittuu silikonin ja kovan komposiittimuovin väliin. Google Nexus 7 II suojakuoria on tarjolla monissa väreissä ja tyylikkäästi kuvioituina. Google Nexus 7 II tabletille parhaan ja tyylikkäimmän suojan tarjoat kuitenkin suojakoteloillamme, jotka suojaavat tablettisi molemmin puolin ja toimivat käyttöä helpottavina standeinä. Google Nexus 7 II tabletille on tarjolla myös korkealaatuisia latureita niin autoon, kotiin kuin mukaan otettavaksikin. Varavirtalähteet eli mukana kulkevat virtalähteet tarjoavat virtaa Google Nexus 7 II tabletillesi missä ikinä kuljetkin. Kosketusnäyttökynissä tarjoamme sinulle kymmeniä vaihtoehtoja, joista pääset valitsemaan mieleisesi Google Nexus 7 2 seitsemän tuumaisen kosketusnäytön hallitsemiseen. Lux-Case.fi verkkokauppa tarjoaa erinomaisen valikoiman harvinaisia tablet autotelineitä, myös Google Nexus 7 II uutuus tabletille. Kuuloke valikoimamme pitää sisällään kymmeniä kuulokkeita nonissa väreissä ja esimerkiksi tyylikkäillä kromi reunuksilla ja tähtikuvioilla tyyliteltyinä. Google Nexus 7 II yhteensopivat kuulokkeemme tarjoavat loistavan kuuntelukokemuksen, samalla antaen tyyliisi lisää värikkyyttä.