Google Nexus 5

Google Nexus 5

Google Nexus 5 Tarvikkeet - Lux-Case.fi verkkokaupalla on ilo esitellä Suomen kattavin valikoima tarvikkeita tälle Googlen ja LG:n yhdessä luomalle huippu älypuhelimelle. Markkinoiden kärkikastiin sijoittuvalle puhelimelle on tarjolla satoja korkealaatuisia tuotteita, joita ovat suojakuoret, kotelot, kuulokkeet, laturit, älypuhelinten autotarvikkeet, urheilukotelot, kaapelit, suojapussit ja monet muut käytännölliset tarvikkeet. Google Nexus 5 tarvikkeet löydät verkkokaupastamme edullisin hinnoin! Ilmainen kuljetus kaikille puhelintarvikkeille. Katso myös Google Nexus 4 tuotteet.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Google Nexus 5

Tälle uutuus älypuhelimelle Lux-Case.fi tarjoaa Suomen parhaan valikoiman tarvikkeita ja suojatuotteita, kuten suojakuoret ja suojakotelot. Kauan odotettu uutuus on varustettu 4,95 tuumaisella kosketusnäytöllä, joka tulee suojata jo uudesta pitäen laadukkaalla näytön suojakalvolla. Tarvike valikoimamme kattaa satoja laadukkaita tuotteita tälle Googlen uutuudelle!

Google Nexus 5 Kuoret

Verkkokauppamme valikoima on tunnetusti Suomen laajin ja vanhat asiakkaat jo tietävät tuotteidemme olevan korkealaatuisia ja täydellisesti istuvia. Silikonikuoret, kovakuoret, bumper suojakehykset ja tpu-kuoret on valmistettu aina mittatilaustyönä puhelinmalli kohtaisesti. Suojakuoria voit selata Google Nexus 5 kuoret tuoteryhmässämme. Harvinaiset suojakuoret uudelle Google :n puhelimelle tarjoaa Lux-Case.fi verkkokauppa. Valikoimassamme on kymmeniä korkealaatuisia suojakuoria tälle markkinoiden hinta/laatusuhteeltaan parhaimmalle älypuhelimelle. Meiltä löydät niin silikonikuoret, kovakuoret, bumper suojakehykset kuin TPU-kuoret :kin. Kaikki Google Nexus 5 kuoret on valmistettu mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista ja voit olla varma niiden istuvan täydellisesti puhelimesi suojaksi. Uudella Android 4.4 KitKat käyttöjärjestelmällä varustetulle älypuhelimelle löydät siis kaiken Lux-Case.fi verkkokaupasta. Tilatessa suojakuoret nyt saat ilmaisen kuljetuksen ja pääset hyödyntämään loistavat tarjouksemme. Kuorten suojaominaisuuksissa on eroja ja suosittelemme tutustumaan materiaalien tarjoamiin ominaisuuksiin ennen tuotteen tilaamista. Tässä niistä lyhyesti: Silikonikuoret istuvat täydellisesti tarjoten erinomaisesti iskuja vaimentavan suojan, samalla tuntuen pehmeältä ja mukavalta kädessä. Kovakuoret on voitu valmistaa erittäin ohuiksi komposiittimuovi materiaalin ansiosta ja niille on voitu painattaa tyylikkäitä ja todella tarkkoja kuvia, mutta niiden iskunvaimennuskyky ei ole samaa luokkaa kuin silikonista valmistettujen suojusten. TPU-kuoret sijoittuvat ominaisuuksiltaan näiden väliin ollen täydellinen välimalli vaihtoehto, kestävyytensä ja ohuen rakenteensa ansiosta. Google Nexus 5 kuoret eivät kuulu normaali kauppojen valikoimaan, mutta niin kuin olet varmasti ennenkin jo huomannut on Lux-Case:n valikoima suomen laajin ja tarjoaa suojaratkaisut kaikille harvinaisemmillekin älypuhelimille. Tilaa nyt ja saat suojakuoret jo kotiisi ilmaisella kuljetuksella jo muutaman päivän kuluessa! Huomaa myös kattava kotelo valikoimamme, josta löydät kauttaaltaan puhelimesi suojaavat kannelliset suojakotelot.

 

Google Nexus 5 Kotelot

Kotelot on suojakuorien tapaan mallikohtaisia ja ne on valmistettu käsityönä, joka takaa niiden korkean laadun ja istuvuuden. Nahkakotelot on suunniteltu antamaan yleellinen tyyli älypuhelimelle ja suojaamaan sitä kolhuilta, lialta ja naarmuuntumiselta. Helposti asennettavat kotelot jättävät kaikki laitteen liitännät, painikkeet ja kameran vapaasti käytöösi.

Google Nexus 5 Tarvikkeet

Puhelin on LG G2 mallin mukainen, joten voit katsella myös kyseisen valikoiman tuotteita. Edeltäjänsä Google Nexus 4 mallin tavoin uudelle mallille tulee olemaan satoja tuotteita, jotka löydät käsivarsikotelot, suojapussit, standit & telineet, suojakuoret, suojakotelot, kuulokkeet, kaiuttimet, autotarvikkeet, autotelineet, autolaturit, laturit, lisätarvikkeet, kaapelit ja pyörätelineet tuoteryhmistä. Google Nexus 5 tarvikkeet nyt edullisesti Lux-Case.fi verkkokaupasta.