Google Nexus 4

Google Nexus 4
Lux-Case.fi verkkokaupalla on ilo tarjota LG Google Nexus 4 puhelimelle Suomen paras valikoima laadukkaita mallikohtaisia suojakuoria. Suojakuori valikoimastamme jokainen löytää itselleen varmasti omaan tyyliinsä sopivat tuotteet. Upeilla Google Nexus 4 nahkakoteloilla suojaat puhelimesi asiallisen tyylikkäästi naarmuuntumiselta, kolhuilta ja lialta. Nahkakotelomme taittuvat näppäräksi standeiksi minkä avulla puhelimesi pysyy pystyssä vaikka videoiden katselun ajan. Kotelossa on myös pankkikortti paikat joten voit käyttää sitä samalla myös lompakkona. tarvikevalikoimassamme on yli neljäsataa tuotetta helpottamaan puhelimesi päivittäistä käyttöä. Muistathan suojata myös suuren näyttösi naarmuuntumisella meidän näytön suojakalvoillamme. Tarjoamme ilmaiset kuljetukset kaikille tuotteillemme. Katso myös Google Nexus 5 tuotteet.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Google Nexus 4

Puhelin julkaistiin lokakuussa 2012 ja Suomen markkinoille se saapui vuodenvaihteen tietämillä. Googlen uusi älypuhelin Nexus 4 on saa aina ensimmäisenä Android päivitykset, koska Google tekee android käyttöjärjestelmän suoraan sen omille laitteille sopivaksi ja vasta sen jälkeen se muokataan toimimaan muilla laitteilla. Voit arvata, että Googlen omat ohjelmat pyörivät kaikista parhaiten Google Nexus laitteilla. Google Nexus 4 mitat on saatu jätettyä suhteellisen pieniksi, vaikka laitteesta löytyykin suuri 4.7 tuuman näyttö. Fyysiset mitat ovat: leveyttä 68,7mm, korkeutta 133,9mm, paksuutta vain 9,1mm ja painoa on kevyet 139 grammaa. Nykyään normaaliin tapaan Nexus nelosessa on kaksi kameraa, 8 megapikselin ensisijainen ja 1,3 megapikselin etukamera videopuheluita varten. Yhteys ominaisuuksiin kuuluu muun muassa NFC (Android Beam), langaton lataus ja HSPA+ 42. Puhelimen "rauta" on kovaa luokkaa, Qualcomm Snapdragon S4 Pro- suoritin, joka toimii 1,5 GHz taajuudella, 2Gt RAM- muistia ja tallennustilaa 8Gt tai 16Gt. Muistikorttipaikkaa puhelimessa ei ole, koska google tarjoaa pilvitallenus palvelun, jolla tallennat kaikki tietotosi suoraan verkkoon. Näyttö hyödyntää IPS tekniikkaa, resoluutio on 1280x768 pikseliä. Akun kapasiteetti kuulostaa loistavalta sen ollessa 2100mAh, mutta puhelin on saanut paljon kritiikkiä sen heikosta akunkestostaan.

Lux-Case.fi verkkokauppa esittelee ylpeänä Google Nexus 4 mallille kootun suojakuori valikoiman, jossa on kymmeniä laadukkaita kuoria. Pääset valikoimaan suojakuoret useista tyylikkäistä väreistä, kuvioiduista ja kuvallisista. Kuorien valmistukseen on käytetty laadukasta silikonia ja komposiittimuovia. Nahkakotelomme ja suojakuoremme on mittatilaustyönä valmistettuja, sikasi voit olla varma niiden virheettömästä istuvuudesta puhelimesi suojaksi. Suljettavilla nahkakoteloillamme suojaat Google Nexus 4 puhelimesi tehokkaasti ja tyylikkäästi molemmin puolin. Valikoimamme nahkakotelot on käsityönä laadukkaista materiaalista valmistettuja ja löydät nahkakotelot viidessä tyylikkäässä värissä. Tilaa siis heti, laadukkaat ja halvat suojatuotteet Luc-Case.fi verkkokaupasta!

Tarvike valikoimamme kattaa yli 400 tuotetta, sisältäen muun muassa laadukkaat kuulokkeet, laturit, kaiuttimet, telineet, kaapelit, autotarvikkeet ja polkupyörään kiinnitettävät pyörätelineet matkapuhelimille. Testien mukaan Google Nexus 4 puhelimen ongelmana on ollut heikko akunkesto, siihenkin ongelmaan Lux-Case:lla on tarjota loisto ratkaisu, varavirtalähteemme eli "PowerBank:it" ovat helposti mukana kulkevia lisä akkuja, joiden avulla voit ladata puhelimesi akun missä ikinä liikutkin. PowerBankien kapasiteetti vaihtelee 1800 milliampeeritunnista jopa uskomattomaan 8000 milliampeerituntiin, jolla lataat akkusi neljästi tyhjästä täyteen. Jos jotain jäi epäselväksi, sinulla on jotain kysyttävää tai haluat ehdottaa uusia tuotteita valikoimaamme, älä epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme.