Google Nexus 10

Google Nexus 10

Google Nexus 10 on tehokas 10 tuuman näytöllä varustettu tablet-laite. Lux-Case tarjoaa tälle loistavalle tabletille laajan valikoima suojakuoria koteloita, näytön suojakalvoja ja tarvikkeita. Upeat nahkaiset "business" kotelomme taittuvat helposti ja näppärästi standiksi joka helpottaa laitteen käyttöä ja pitää sen paikallaan esimerkiksi elokuvien katselun aikana. Suojakuoret ja kotelot on valmistettu mallikohtaisesti Google Nexux 10 laitteen mittojen mukaisesti, näin ollen ne istuvat moitteettomasti tablettisi suojaksi. Tarvikkeet aina telineistä kuulokkeisiin. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisent kuljetukset koko Suomeen!

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Google Nexus 10

Tämä Googlen ja Samsungin yhteistyönä tehty Google Nexus 10 on 10,1 tuumaisella kosketusnäytöllä varusteltu tablet tietokone. Tuttuun tyyliin Googlen laitteille Android päivitykset saapuvat ensimmäisinä, koska käyttöjärjestelmän kehittämisestä vastaa Google, joka tekee käyttöjärjestelmän suoraan Nexus laitteille sopivaksi. Google Nexus 10 tabletin näyttö on jotain ennen näkemätöntä, 2560x1600 pikselin tarkkuudella kuvan toistava näyttö päihittää jopa retina tason näytön helposti, retina-näytön pikselitiheys on 264ppi ja Google Nexus 10 tabletin näyttö on upeat 300ppi. Voimme antaa suorittimellekkin kiitosta, 1.7 gigahertsin, Cortex-A15 sirua hyödyntävä tuplaydinprosessori, 2Gt RAM-muistilla on tarpeeksi tehokas, myös tehokäyttäjillekkin. Tehokas suoritin ja erittäin tarkka näyttö nostavat väkisin esille kysymyksen akun kestosta. Akuksi on kuitenkin sijoitettu 9000mAh Li-polymer akku, jonka ansiosta sen valmius ja tehokas käyttö aika ovat pitkiä. Google Nexus 10 tabletti painaa vain 603 gramma ja paksuutta sillä on vain 8,9mm, mikä tarkoittaa että se on reilusti ohuempi kuin monet puhelimet. Kamerat ovat tuttuun tyyliin heikkolaatuisia, takapuolen pääkamera tarjoaa vain viiden megapikselin tarkkuiset kuvat ja etukamera 1,9 megapikselin tarkkuiset kuvat.

Lux-Case.fi verkkokaupalla on ilo tarjota Google Nexus 10 tabletille upea valikoima suojakuoria ja koteloita. Valikoimamme suojakuoret ja suojakotelot on mittatilaustyönä tarkasti tabletin mittojen mukaisesti valmistettu, antamaan paras suoja kolhuja, naarmuuntumista ja likaa vastaa. Kaikki liitännät ja näppäimet on jätetty avoimiksi myös kuorien ollessa tabletin päälle asennettuna. Huomaa valikoimamme nahkakotelot jotka ovat "business" tyyliin suunniteltu, ne taittuvat myös käteväksi telineeksi, jonka ansiosta tabletti pysyy tukevasti pystyssä sitä käytettäessä. Google Nexus 10 tabletin suojakuoria ei ole helppoa löytää, muualta kuin meiltä. Korkea laatuiset tuotteet ja edulliset hinnat yhdessä ilmaisen kuljetuksen kanssa on meidän tapa varmistaa, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Jos sinulle heräsi joitain kysymyksiä tai haluat esimerkiksi ehdottaa uusia tuotteita valikoimaamme, älä epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme.