Fitbit Flex

Fitbit Flex
Fitbit Flex on joustava ja langaton ranneke joka seuraa aktiviteettejä ja unen rytmiä. Saat sen avulla hyvin seurattua aktiviteettejäsi lataamalla tiedot verkkoon. Fitbit Flex ilmoittaa LED-merkkivalojen avulla päivittäiset tilastot ja antaa uutta potkua seuraavaan päivään, rannekkeen tarkoitus on auttaa pitämään sinut aktiivisena. Voit käyttää ranneketta myös öisin sillä se seuraa myös unen laatua, sovelluksen avulla voit seurata ja analysoida unen laatua tarkasti. Rannekkeessa on myös mukavan lempeä värinä herätys. Ranneke on vedenpitävä joten voit hyvin pitää sitä kädessä suihkussa tai uidessa. Ranneke synkronoi data tiedot kätevästi mobiili laitteisiin langattomasti Bluetooth 4.0:n avulla, joten saat kaikki tärkeät tiedot näppärästi säilöttyä laitteisiisi. Rannekkeessa on sisäänrakennettu ladattava akku joten se on helppo ladata uudelleen seuraavaa päivää varten. Lux-case.fi verkkokaupasta saat kätevästi ja luotettavasti tilattua tarvikkeita rannekkeeseesi kuten suojat, kuoret, suojakotelot, pidikkeet, telineet, ja lataustelineet. Ranneke pysyy hyvin paikallaan ranteessasi ja se on erittäin kevyt ja mukava pitää kädessä. Rannekeesta näet helposti käytön aikana miten liikkumisesi edistyy mikä on hyvin käytännöllinen lisä. Rannekkeen luvattu käyttöaika on noin 5 vuorokautta joten sitä ei tarvitse olla kokoajan lataamassa. Rannekkeessa olevalla ohjelmalla voit myös pitää ruokapäiväkirjaa sekä seurata kätevästi muita hyvinvointiin liittyviä tekijöitä kuten esimerkiksi veden juomista päivän mittaan.Lähetä meille tilauksesi jo tänään. Jos teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin. Toivotamme oikein mukavia ostos hetkiä verkkokaupassamme.
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Fitbit Flex Kellon Tyylikäs Vara Ranneke Metalli Kiinnikkeillä - 10Kpl Setti Koko M-L
    Special Price 42,35 EUR Regular Price 52,95 EUR
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Fitbit Flex Ranneke
Lux-case.fi verkkokauppamme uusin tulokas ja meillä on nyt myös laaja valikoima lisävarusteita Fitbit Flex rannekkeelle. Nämä pienet tyylikkäät rannekkeet on jokaisen urheilijan unelma sekä myös tavalliselle käyttäjälle, se on myös käytännöllinen lisälaite, jonka avulla voit tallentaa ja seurata suorituksiasi ja mitä todella teet joka päivä. Jos tavoitteesi on saada itsesi kuntoon, niin Fitbit Flex ihanteellinen kumppani sillä tiellä. Se synkronoi aina itsensä ja säästät aikaa sekä vaivaa kun voit keskittyä katsomaan kaavioita ja tuloksia. Ranneke myös auttaa analysoimaan nukkumis rytmejä ja malleja sekä siinä on myös lempeä herätyskello, joka herättää sinut värinällä ja samalla se on myös käytännöllinen lisä. Meidän verkkokaupastamme löydät pohjoismaiden suurimman ja laajimman valikoiman tuotteita Fitbit rannekkeellesi, kuten suojat ja lataustelineet. Rannekkeet ovat todella huomaamattomat ja varsinkin tyylikkäät kun esimerkiksi käyt lenkkeilemässä. Siinä on myös paljon hauskoja ja hyödyllisiä toimintoja joita aktiivi liikkuja tarvitsee. Ranneke pitää huolta siitä että saat pidettyä kirjaa jokaisesta urheilu suorituksestasi. Ranneke on myös erittäin tyylikäs ja se souttautuu hyvin tyylin kuin tyyliin. Kätevillä lataustelineillä saat hyvin ladattua rannekkeesi ja saat myös samalla pidettyä sen tallessa telineessä ja tiedät aina missä se on kun se ei ole kädessäsi. Rannekkeessa on erittäin kätevä GPS paikannin joka ilmoittaa missä milloinkin menet ja liikut. Ranneke pysyy todella hyvin kädessäsi jopa urheillessa joten sinun ei tarvitse huolehtia koko aikaa että pysyykö se paikoillaan. Rannekkeella saat puristettua itsestäsi kaiken mahdollisen kun urheilet sillä se kannustaa sinua aina maksimi suorituksiin. Tämä ranneke on hyvin paljon saman näköinen kuin normaali rannekello joten se pysyy huomaamattomasti mukanasi vaikka töissä tai juhlissa. Aktiivi liikkujalle tämä ranneke tarjoaa hyvinkin paljon erilaisia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia seurata urheilu ja kuntoilu suorituksia. Ranneke on todella tyylikäs pitää kädessä vaikka salilla tai lenkillä. Meidän myymälästämme saatavilla suojilla pidät rannekkeesi hyvin suojattuna ja lähes uuden veroisena, lisäksi suoja ei vaikuta sen toimintaan millään lailla tai hankaloita sen käyttöä. Suojat ovat myös helppo asettaa rannekkeeseen ja antavat sille pidemmän käyttöiän kuin jos et käyttäisi suojusta.
Mikäli et ole täysin tyytyväinen standardi ulkoasuun Fitbit Flex rannekkeessasi, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Meillä on laaja valikoima erilaisia ​​rannekkeita erivärisinä! Niistä on helppo valikoida ja löytää juuri se joka kuvastaa persoonallisuuttasi tai lempiväriäsi jonka haluat näyttää maailmalle. Tee tilauksesi jo tänään ja hyödynnä meidän ilaminen toimitus. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin. Käy myös toki samalla tutustumassa meidän muihin Fitbit tuotteisiimme. Toivotamme koko verkkokaupan puolesta iloisia ja mukavia ostos hetkiä myymälässämme.