Fitbit Flex 2

Fitbit Flex 2
Fitbit Flex 2

Fitbit Flex 2 on Fitbit tuoteperheen uusin jäsen ja se jatkaa samaa linjaa kuten sen edeltäjätkin. Tämä malli on erittäin siro ja kevyt. Se on erinomainen ja huomaamaton pitää mukana arjessa ja myös vapaa-aikanakin. Se on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista ja sen vuoksi se soveltuukin hyvin esimerkiksi urheiluun. Se kanssa voit hyvin liikkua harrastuksien parissa ja sinun ei tarvitse ottaa sitä pois suihkussa tai uidessa, sillä se on vedenpitävä malli. Myös tässäkin mallissa on paljon eri toimintoja piristämään ja tarkkailemaan päivän rytmejäsi. Tässä mallissa on kätevä irrotettava seuraaja jonka saat irrotettua rannekkeesta jos vaikka haluat kiinnittää sen esimerkiksi kaulakoruun. Saat myös kätevästi puhelu ja tekstiviesti ilmoitukset rannekkeeseen. Fitbit Flex 2 myös seuraa nukkumistasi kuten miten pitkään nukut ja myös unen laatua, samalla siinä on myös mukava värinä herätys. Lisäksi sen akku on erittäin kestävä ja mikä parasta se myös muistuttaa sinua liikkumaan jos satut olemaan laiskalla tuulella. Meillä lux-case.fi verkkokaupassa on tarjolla erilaisia tarvikkeita tälle rannekkeelle. Vararannekkeita löytyy erittäin kattava valikoima upeita eri väri vaihtoehtoja, joiden avulla saat tehtyä rannekkeesta persoonallisemman tai vaikka vaihdella sen väriä hauskasti. Meillä myytävät rannekkeet ovat erittäin laadukkaita sekä kestäviä päivittäisessä käytössä.

Saat pidettyä niitä erinomaisesti myös harrastuksien parissa ja myöskin uidessa tai suihkussa ollessasi. Tule katsomaan valikoimaamme mitä sinulle löytyy meiltä.
View as Ruudukko Luettelo

38 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Rajaa
Listausvalinnat
Väri
 1. Fitbit Flex 2 Joustava Silikoni Ranneke - Valkoiset Kukat, Linnut Ja Perhoset
  Fitbit Flex 2 Joustava Silikoni Ranneke - Valkoiset Kukat, Linnut Ja Perhoset
  Special Price 16,75 EUR Regular Price 20,95 EUR
 2. Fitbit Flex 2 Joustava Silikoni Ranneke - Kulta Kukat, Linnut Ja Perhoset
  Fitbit Flex 2 Joustava Silikoni Ranneke - Kulta Kukat, Linnut Ja Perhoset
  Special Price 16,75 EUR Regular Price 20,95 EUR
 3. Fitbit Flex 2 Urheilu Silikoni Ranneke - Harmaa
  Fitbit Flex 2 Urheilu Silikoni Ranneke - Harmaa
  Special Price 14,75 EUR Regular Price 18,45 EUR
 4. Fitbit Flex 2 mallille design rannekoru - Rosekulta
  Fitbit Flex 2 mallille design rannekoru - Rosekulta
  Special Price 67,15 EUR Regular Price 83,95 EUR
 5. Fitbit Flex 2 design kaulakoru riipuksella - Rosekulta
  Fitbit Flex 2 design kaulakoru riipuksella - Rosekulta
  Special Price 53,15 EUR Regular Price 66,45 EUR
View as Ruudukko Luettelo

38 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Fitbit Flex 2 Ranneke

Fitbit Flex 2 on markkinoilla ja meillä on nyt myös sille laaja valikoima lisävarusteita Fitbit Flex rannekkeelle. Nämä pienet tyylikkäät rannekkeet on jokaisen urheilijan unelma sekä myös tavalliselle käyttäjälle, se on myös käytännöllinen lisälaite, jonka avulla voit tallentaa ja seurata suorituksiasi ja mitä todella teet joka päivä. Jos tavoitteesi on saada itsesi kuntoon, niin Fitbit Flex 2 on juuri oikea valinta. Se synkronoi aina itsensä ja säästät aikaa sekä vaivaa kun voit keskittyä katsomaan kaavioita ja tuloksia. Ranneke myös auttaa analysoimaan nukkumis rytmejä ja malleja sekä siinä on myös lempeä herätyskello, joka herättää sinut värinällä ja samalla se on myös käytännöllinen lisä. Meidän verkkokaupastamme löydät pohjoismaiden suurimman ja laajimman valikoiman tuotteita Fitbit rannekkeellesi, kuten suojat ja lataustelineet. Rannekkeet ovat todella huomaamattomat ja varsinkin tyylikkäät kun esimerkiksi käyt lenkkeilemässä. Siinä on myös paljon hauskoja ja hyödyllisiä toimintoja joita aktiivi liikkuja tarvitsee. Ranneke pitää huolta siitä että saat pidettyä kirjaa jokaisesta urheilu suorituksestasi. Ranneke on myös erittäin tyylikäs ja se souttautuu hyvin tyylin kuin tyyliin. Kätevillä lataustelineillä saat hyvin ladattua rannekkeesi ja saat myös samalla pidettyä sen tallessa telineessä ja tiedät aina missä se on kun se ei ole kädessäsi. Rannekkeessa on erittäin kätevä GPS paikannin joka ilmoittaa missä milloinkin menet ja liikut. Ranneke pysyy todella hyvin kädessäsi jopa urheillessa joten sinun ei tarvitse huolehtia koko aikaa että pysyykö se paikoillaan. Rannekkeella saat puristettua itsestäsi kaiken mahdollisen kun urheilet sillä se kannustaa sinua aina maksimi suorituksiin. Tämä ranneke on hyvin paljon saman näköinen kuin normaali rannekello joten se pysyy huomaamattomasti mukanasi vaikka töissä tai juhlissa. Aktiivi liikkujalle ranneke tarjoaa paljon erilaisia ja käytännöllisiä vaihtoehtoja, lisäksi myös mahdollisuuksia seurata urheilu suorituksia. Ranneke on todella tyylikäs pitää kädessä vaikka salilla tai lenkillä. Meidän myymälästämme saatavilla suojilla pidät rannekkeesi hyvin suojattuna ja lähes uuden veroisena, lisäksi suoja ei vaikuta sen toimintaan millään lailla tai hankaloita sen käyttöä. Suojat ovat myös helppo asettaa rannekkeeseen ja antavat sille samalla pitkän käyttöiän. Jos haluat mukavaa vaihtelua Fitbit Flex 2 rannekkeesi ulkonäköön, niin olet tullut oikeaan paikkaan.

Meillä on laaja valikoima erilaisia rannekkeita erivärisinä! Niistä on helppo valikoida ja löytää juuri se joka kuvastaa persoonallisuuttasi tai lempiväriäsi jonka haluat näyttää maailmalle. Tilaa tänään ja hyödynnä meidän ilmainen toimitus. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin. Käy myös toki samalla tutustumassa meidän muihin Fitbit tuotteisiin myymälässämme. Piipahda tutustumassa meidän laajaan tuote valikoimaamme ja tilaamaan omasi.