Fitbit Blaze

Fitbit Blaze

Fitbit Blaze on aktiivinen kello aktiiviselle käyttäjälle. Fibit Blaze on uusi tulokas markkinoilla ja varmasti löytää paikkansa helposti urheilupiireissä. Kellossa on todella upea kosketusnäyttö, josta sinun on esimerkiksi helppo seurata urheilusuorituksiasi. Kello on suunniteltu urheiluun ja harrastuksiin mutta tietysti sitä voivat myös muutkin pitää. Tyylikkään muodon ja suunnittelun ansiosta se on todella helppo pitää koko ajan mukana, sillä se sopii erilaisien tyylien kanssa hyvin yhteen. Saat erittäin helposti kellon avulla esimerkiksi seurattua unta ja sen laatua sekä sydämmen sykettä. Lisäksi kellossa on miellyttävä värinä herätys toiminto, joka lempeästi herättää käyttäjänsä. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa erittäin hienon ja laajan valikoiman erilaisia tarvikkeita tälle tyylikkäälle kellolle. Meiltä saat erittäin kätevästi tilattua kelloosi laadukkaat näytönsuojat sekä hienot vararannekkeet. Myös kellon näyttö on syytä pitää naarmuista ja kolhuista vapaana ja se onnistuukin erittäin helposti meiltä saatavilla näytönsuojilla. Suojat eivät hankaloita kellon kosketusnäytön toimintaa millään tavalla ja se antaa erinomaisen suojan sille päivittäiseen käyttöön. Vararannekkeiden avulla saat sekä korvattua rikki menneen rannekkeen mutta samalla saat tehtyä kellostasi entistä enemmän persoonallisemman. Rannekkeet ovat erittäin mukavat pitää kädessä harrastuksien ja liikunnan ainkana sekä lisäksi saat säädettyä sen mukavasti mieleisen kokoiseksi. Saatavilla on erilaisia ranneke malleja, joiden joukosta jokaisen on helppovalita juuri itselleen sopivat vaihtoehdot. Toivotamme oikein mukavia ja leppoisia ostoshetkiä verkkokaupassamme.

Tuotteet 1-72 / 102

/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Tuotteet 1-72 / 102

/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Fitbit Blaze Älykello

Fitbit Blaze älykello on lähinnä suunnattu urheilijoille ja aktiivisesti liikkuville mutta tottakai se on suunniteltu kaikille keitä tyylikkäät ja laadukkaat älykellot kiinnostavat. Fitbit on valmistanut todella laadukkaita älykelloja jo jonkin aikaa, joten ei tule yllätyksenä että myös tämäkin on saamassa hyvän vastaanoton. Älykellon avulla saat erittäin kätevästi seurata untasi ja sen laatua sekä myös sydämmen sykettä. Ne ovat erittäin mukavat sekä todella käytännölliset pitää kädessä kun olet urheilemassa tai harrastamassa muita aktiviteettejä. Sen avulla sinun on erittäin helppo seurata kehitystä ja se antaa myös hauskasti liikunta vinkkejä sinulle. Älykello rekisteröi automaattisesti kaikki liikkumisesi ja voit myöhemmin kätevästi kotona katsella ja vertailla suorituksiasi muihin päiviin tai kätevästi myös kavereiden suorituksiin. Älykelloa voit pitää ranteessa hyvin vaikka kokopäivän halutessasi. Ne ovat siitä käteviä että kaikki tärkeä informaatio siirtyy esimerkiksi puhelimesta kelloon, josta näet viestit ja saapuvat puhelut. Tässä kello mallissa on erittäin paljon erilaisia hyödyllisiä toimintoja, joiden avulla saat hyvin seurattua urheilusuorituksia sekä pysyt mukana sosiaalisessa elämässä.

Fitbit Blaze Näytönsuojat

Lux-case.fi verkkokaupassamme tarjoamme pohjoismaiden kattavimman valikoiman erittäin hienoja sekä laadukkaita näytönsuojia Fitbit Blaze älykellolle. Niiden avulla saat pidettyä näyttösi tehokkaasti ja hyvin suojassa sekä lähes uuden veroisena. Näytönsuojat ovat valmistettu erittäin vahvoista materiaaleista, jonka vuoksi ne tarjoavat erittäin laadukkaan ja hyvän suojan kellon näytölle. Näytönsuojat ovat valmistettu kyseisen kello mallin mittojen mukaan, joten ne on helppo asentaa näytölle ja lisäksi ne istuvat siihen täydellisesti. Suojat eivät myöskään hankaloita tai vaikeuta kellon normaalia käyttöä, eikä kosketusnäyttöä millään tavalla ja lisäksi se on erittäin kirkas. Ne pitävät kellosi näytön erinomaisessa ja lähes uuden veroisessa kunnossa.

Fitbit Blaze Vararannekkeet

Kun pidät älykelloa urheilu ja liikunta harrastuksien yhteydessä niin aina sattuu vahinkoja. Meidän lux-case.fi myymälästämme löydät erittäin miellyttävän tuntuiset ja laadukkaat vararannekkeet Fitbit Blaze älykellollesi. Niitä on todella mukava pitää ranteessa urheillessa ja muiden harrastuksien parissa, sillä ne eivät hierrä tai hankaa ja voit kätevästi säätää ne omalle ranteelle sopiviksi. Vararannekkeet ovat helppo kiinnittää ja irrottaa kellosta, joten voit vaikka halutessasi vaihtaa joka päivälle oman värin. Ne pysyvät erittäin mukavasti paikoillaan kädessä vaikka olisit eri urheilu harrastuksien tai aktiviteettien parissa. Ne ovat erittäin tyylikkään näköisiä, joten niitä voit hyvin käyttää arkena ja vapaalla. Rannekkeissa on lisäksi todella tukeva lukitus, jonka vuoksi se pysyy hyvin ja varmasti paikoillaan urheillessakin. Tule tutustumaan laajaan tuote valikoimaamme ja katsomaan mitä juuri sinulle meillä on tarjota.