Fitbit Alta HR / Alta

Fitbit Alta HR / Alta
Fitbit Alta on langaton ja joustava muovinen ranneke joka seuraa aktiviteettejä sekä myös unen rytmiä. Fitbit alta rannekkeen avulla sinulla on myös mahdollisuus seurata sinulle tulevia puheluita tai teksti viestejä, jonka ansiosta se on erittäin käytännöllinen. Se on materiaaliltaan mukava pitää kädessä varsinkin urheillessa kun kätesi hikoaa niin se ei ärstyä ihoa. Se myös seuraa aktiivisuuttasi automaattisesti tunnistaessasi sinut, joten sinun ei tarvitse painaa edes nappia. Saat sen kanssa myös seurattua unesi rytmia ja laatua ja voit myöhemmin tarkastella miten olet nukkunut, lisäksi siinä on todella miellyttävä värinä herätys, johon on mukava aamuisin rauhassa herätä. Niissä on myös kello josta tietysti näet kätevästi aijan kun olet liikkumassa. Voit pitää Fitbit Altaa kädessä viisi päivää ja yötä ilman lataamista. Niissä on erittäin kestävä akku. Ranneke on siitä kätevä että se seuraa sinun askeleita, etäisyyttä, poltettuja kaloreita, aktiivisia minuutteja, aktiivisia tunteja sekä kun olet levossa. Se myös kauniisti kehottaa sinua liikkumaan ja onnittelee kun olet liikkeellä. Ranneke on erittäin helppokäyttöäinen ja huomaamaton ranteessa kun esimerkiksi olet töissä. Kuten muutkin fitbit rannekkeet niin myös tämäkin on vedenpitävä jonka vuoksi sinun ei tarvitse ottaa sitä pois kädestäsi ollenkaan. Saat meiltä tilattua kätevät vararannekkeet sekä latauskaapelit kätevästi. Hanki nyt jo omasi meiltä. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja kun lähetät meille tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme tilauksesi vielä saman päivän postiin.
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-72 / 183

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Rajaa
Listausvalinnat
Väri
 1. Fitbit Alta Milaneesi Magneettinen Ruostumaton Teräs Ranneke - Kulta
  Fitbit Alta Milaneesi Magneettinen Ruostumaton Teräs Ranneke - Kulta
  Special Price 33,95 EUR Regular Price 42,45 EUR
 2. Fitbit Alta Milaneesi Magneettinen Ruostumaton Teräs Ranneke - Sininen
  Fitbit Alta Milaneesi Magneettinen Ruostumaton Teräs Ranneke - Sininen
  Special Price 33,95 EUR Regular Price 42,45 EUR
 3. Fitbit Alta Milaneesi Magneettinen Ruostumaton Teräs Ranneke - Hopea
  Fitbit Alta Milaneesi Magneettinen Ruostumaton Teräs Ranneke - Hopea
  Special Price 33,95 EUR Regular Price 42,45 EUR
 4. Fitbit Alta Milaneesi Magneettinen Ruostumaton Teräs Ranneke - Musta
  Fitbit Alta Milaneesi Magneettinen Ruostumaton Teräs Ranneke - Musta
  Special Price 33,95 EUR Regular Price 42,45 EUR
 5. Fitbit Alta Korvaava Ruostumaton Teräs Kellon Ranneke - Kulta
  Fitbit Alta Korvaava Ruostumaton Teräs Kellon Ranneke - Kulta
  Special Price 41,55 EUR Regular Price 51,95 EUR
 6. Fitbit Alta Luksus Ruostumaton Teräs Ranneke - Hopea
  Fitbit Alta Luksus Ruostumaton Teräs Ranneke - Hopea
  Special Price 42,35 EUR Regular Price 52,95 EUR
 7. Fitbit Alta Elastinen Ruostumaton Teräs Ranneke - Hopea
  Fitbit Alta Elastinen Ruostumaton Teräs Ranneke - Hopea
  Special Price 40,35 EUR Regular Price 50,45 EUR
 8. Fitbit Alta Kiinteä Ruostumaton Teräs Ranneke - Pinkki
  Fitbit Alta Kiinteä Ruostumaton Teräs Ranneke - Pinkki
  Special Price 41,55 EUR Regular Price 51,95 EUR
 9. Fitbit Alta Kiinteä Ruostumaton Teräs Ranneke - Hopea
  Fitbit Alta Kiinteä Ruostumaton Teräs Ranneke - Hopea
  Special Price 41,55 EUR Regular Price 51,95 EUR
 10. Fitbit Alta Kiinteä Ruostumaton Teräs Ranneke - Musta
  Fitbit Alta Kiinteä Ruostumaton Teräs Ranneke - Musta
  Special Price 41,55 EUR Regular Price 51,95 EUR
 11. Fitbit Alta Ruostumaton Teräs Ranneke Klipsi Kiinnityksellä - Kulta
  Fitbit Alta Ruostumaton Teräs Ranneke Klipsi Kiinnityksellä - Kulta
  Special Price 55,15 EUR Regular Price 68,95 EUR
 12. Fitbit Alta Ruostumaton Teräs Ranneke Klipsi Kiinnityksellä - Hopea
  Fitbit Alta Ruostumaton Teräs Ranneke Klipsi Kiinnityksellä - Hopea
  Special Price 55,15 EUR Regular Price 68,95 EUR
 13. Fitbit Alta Ruostumaton Teräs Ranneke Klipsi Kiinnityksellä - Rosee Kulta
  Fitbit Alta Ruostumaton Teräs Ranneke Klipsi Kiinnityksellä - Rosee Kulta
  Special Price 55,15 EUR Regular Price 68,95 EUR
 14. Fitbit Alta Kaksivärinen Silikoni Ranneke Soljella - Valkoinen / Musta
  Fitbit Alta Kaksivärinen Silikoni Ranneke Soljella - Valkoinen / Musta
  Special Price 33,95 EUR Regular Price 42,45 EUR
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-72 / 183

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Fitbit Alta Ranneke

Fitbit Alta on meidän verkkokauppamme uusin tulokas ja sille olemme konneet mukavan valikoiman erilaisia hienoja tuotteita. Nämä tyylikkäät rannekkeet on jokaisen urheilijan unelma sekä myös tarkoitettu tavalliselle käyttäjälle, se on myös käytännöllinen lisälaite, jonka avulla voit tallentaa ja seurata suorituksiasi ja mitä todella teet joka päivä. Jos tavoitteesi on saada itsesi kuntoon, niin Fitbit Alta on ihanteellinen kumppani. Rannekkeessa on todella riittoisa akku joka kestää käytöstä riippuen viisi päivää ja yötä. Se synkronoi aina itsensä ja säästät aikaa sekä vaivaa kun voit keskittyä katsomaan kaavioita ja tuloksia. Ranneke myös auttaa analysoimaan nukkumis rytmejä ja malleja sekä siinä on myös lempeä herätyskello, joka herättää sinut värinällä ja samalla se on myös käytännöllinen lisä. Meidän verkkokaupastamme löydät pohjoismaiden suurimman ja laajimman valikoiman tuotteita Fitbit rannekkeellesi, kuten suojat ja lataustelineet. Rannekkeet ovat todella huomaamattomat ja tyylikkäät kun esimerkiksi käyt lenkkeilemässä. Siinä on myös paljon hauskoja ja hyödyllisiä toimintoja joita aktiivi liikkuja tarvitsee. Ranneke pitää huolta siitä että saat pidettyä kirjaa jokaisesta urheilu suorituksestasi. Ranneke on myös erittäin tyylikäs ja se souttautuu hyvin tyylin kuin tyyliin. Kätevillä lataustelineillä saat hyvin ladattua rannekkeesi ja saat myös samalla pidettyä sen tallessa telineessä ja tiedät aina missä se on kun se ei ole kädessäsi. Rannekkeessa on erittäin kätevä GPS paikannin joka ilmoittaa missä milloinkin menet ja liikut. Ranneke pysyy todella hyvin kädessäsi jopa urheillessa joten sinun ei tarvitse huolehtia koko aikaa että pysyykö se paikoillaan. Rannekkeella saat puristettua itsestäsi kaiken mahdollisen kun urheilet sillä se kannustaa sinua aina maksimi suorituksiin. Tämä ranneke on hyvin paljon saman näköinen kuin normaali rannekello joten se pysyy huomaamattomasti mukanasi vaikka töissä tai juhlissa. Aktiivi liikkujalle tämä ranneke tarjoaa hyvinkin paljon erilaisia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia seurata urheilu ja kuntoilu suorituksia. Ranneke on todella mukava pitää kädessä vaikka salilla tai lenkillä. Tarjolla meillä on erilaisia latureita sille, joiden avulla se pysyy ladattuna ja pääset taas seuraamaan liikkumistasi lenkeillä ja eri urheilulajien parissa.

Jos et ole tyytyväinen standardi ulkoasuun Fitbit Alta rannekkeessasi, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Meillä on laaja valikoima erilaisia rannekkeita erivärisinä! Niistä on helppo valikoida ja löytää juuri se joka kuvastaa persoonallisuuttasi tai lempiväriäsi parhaiten. Niitä on myös hyvä olla varalla. Tilaa jo nyt ja hyödynnä meidän ilaminen toimitus. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin. Käy myös toki samalla tutustumassa meidän muihin Fitbit tuotteisiimme. Toivotamme koko verkkokaupan puolesta leppoisia ja mukavia ostos hetkiä meidän myymälässämme.