BOSE

BOSE
BOSE Soundlink Mini langattomat kaiuttimet löydät meidän lux-case.fi verkkokaupastamme. Tämä kaiutin on kompakti ja kevyt, helppo pitää mukana minne ikinä menetkin. Kaiuttimessa on erittäin hyvä äänenlaatu pieneen kokoonsa nähden. Liitäntä kaiuttimessa on standardi 3.5mm. Kaiuttimessa on paljon hyviä ominaisuuksia ja toimintoja. Kaiuttimessa on loistava äänenlaatu sekä hieno basso efekti, samalla voit vastata puheluihin sisäänrakennetun mikrofonin ansioista. Kokonsa ansiosta Soundlink mini kaiutin on helppo kuljettaa laukussa minne vain, lisäksi alhaisen painopisteen vuoksi se ei käytännössä kaadu koskaan ja sillä on painoa vain 670g. Kaiuttimen ladattava litiuomioniakku kestää jopa kymmenen tuntia kuuntelua ja sen voi ladata kätevästi useimmilla USB-virtalähteillä. Voit pitää kaiutinta lataustelakassaan ja kuunnella musiikkia niin kauan kuin haluat, akku lataustuu samalla kun kuuntelet – ja kaiutin on aina valmis napattavaksi mukaan. Kaiuttimen langattoman yhteyden kantama on noin 9 metriä, joten saat nauttia langattomasta äänentoistosta. Ääniopasteiden avulla Bluetooth yhteyden muodostaminen laitteisiin sujuu helposti. Kaiutin muistaa kahdeksan viimeksi käytettyä laitetta, joten yhteyden käyttäminen on todellayksinkertaista. Äänenlaatu on todella erinomainen jota ei osaa kuvitella näin pienikokoisesta kaiuttimesta. Suorituskyvystä ei ole liikuteltavuuden vuoksi tingitty. Ainutlaatuiset tekniikat ja innovatiivinen elementtikokoonpano tuottavat yhdessä laaja-alaisen äänen – myös syvät matalat äänet – erittäin pienessä paketissa, lisäksi kaiuttimen muotoilu yksinkertaisen tyylikästä. Tee tilauksesi jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja kun arkisin teet tilauksen ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Bose Soundlink Mini langaton kaiutin on erinomainen lisävaruste sillä se on helppo pitää mukana ja tarjoaa kokoonsa nähden upean äänen laadun. Lux-case.fi verkkokaupassa se on nyt saatavilla ja voit itse kokea tämän laitteen uskomattoman äänen itse. Kaiuttimen mitat ovat 510 x 180 x 580 mm ja painoa sillä on 670g, lataustelakan mitat ovat 159 x 158 x 510 mm ja painoa 80g, liäksi siinä on myös seinälaturi jonka voi kytkeä telakkaan tai suoraan kaiuttimeen. Kaiuttimessa on standardi 3.5 mm ja Mikro USB liitäntä joten sitä voi käyttää lähes minkä musiikkia soittavan laitteen kanssa, liäksi kaikki tärkeät ohjelmistopäivitykset voidaan tehdä USB-liitännän kautta joten Bluetooth laitteen yhteensopivuus voidaan varmistaa. Langattoman kaiuttimen kantama on jopa 9 metriä ja siinä on jopa 10 tuntia kestävä akku joten se on mukava ottaa mukaan vaikka puistoos tai rannalle. Soundlink Mini kaiuttimen muotoilu on yksinkertaisen tyylikäs. Yksiosainen kotelo sekä tyylikäs että kestävä. Kaiuttimessa on virta- ja äänenvoimakkuuspainikket mutta voit hallita kaikkia muita toimintoja Bluetooth laitteella. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta sitä voi myös käyttää hands-free puheluihin ja myös puheluissa ääni on kirkas ja erinomainen, kun puhelu päätty niin musiiki jatkuu automaattisesti joten sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Kaiuttimeen voi yhdistää kaksi Bluetooth laitetta samaan aikaan, jolloin musiikkia tai mitä tahansa muuta sisltöä voidaan toistaa sekä puhelimesta että tabletista. Myös pariliitoksen muodostaminen on entistä helpompaa. Äänikehotteet ohjaavat mobiililaitteen liittämisessä alusta loppuun ja kertovat liitetyn laitteen nimen puhesyntetisaattorin avulla ja kaiutin tallentaa muistiin kahdeksan viimeksi käytettyä Bluetooth laitetta, joten niitä ei tarvitse liittää uudelleen.

Kaiuttimessa on erinomainen litiumioniakku jossa riittää virtaa jopa 10 tunniksi. Pitkät kuuntelutuokiot onnistuvat siis muitta mutkitta niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Kaiuttimen voi ladata kätevästi useimmista USB-virtalähteistä, ja sen mukana toimitetaan myös lataustelakka, jonka ansiosta se on aina valmiina mukaan otettavaksi. Kestävä ja vankkatekoinen kaiutin on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä sisä- ja ulkotiloissa. Se on edelleen Bosen pienin Bluetooth kaiutin, sillä pienestä koosta ei ole tingitty. Kotelo on valmistettu tuttuun tapaan anodisoidusta alumiinista, jotennaarmuista ja sormenjäljistä ei tarvitse huolehtia. Tyylikkään ulkomuodon viimeistelevät uudenlainen viiste ja tiheästi rei´itetty terässäleikkö. Soundlink Mini kaiuttimen sydän on silti edelleen Bluetooth kaiuttimen markkinat mullistanut äänenlaatu, joka perustuu Bosen patentoimaan tekniikkaan. Kaksi vastakkaista passiivielementtiä tuottavat yhdessä kahden tehokkaan muuntimen kanssa selkeän ja täyteläisen äänen muhkeita alaääniä unohtamatta. Bosen digitaalinen signaalikäsittely varmistaa tasapainoisen äänen äänenvoimakkuuden eri tasoilla. Bose Soundlink kaiuttimet ovat saavuttaaneet nopeasti maailmanlaajuisen aseman mobiililaitteiden johtavina tuotteina joilla on miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä. Lähetä meille tilauksesi jo tänään. Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme ja kun tilaat arkisin ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.