Nokia Lumia 620 Kuoret

Lumia 620 Kuoret

Tyylikkäimmät suojakuoret Nokia Lumia 620 puhelimelle löydät Lux-Case.fi verkkokaupasta. Verkkokaupan valikoima kattaa kymmeniä tyylikkäitä tuotteita. Alla tutustumme muutamaan kuorityyppiin.

Nokia Lumia 620 Kuoret

Stars Kuoret

Stars sarjan suojakuoret on valmistettu kovasta komposiittimuovista. Kovamuovin ominaisuuksiin kuuluu jämäkkä rakenne, joka mahdollistaa niiden pinnoituksen ja esimerkiksi kromaamisen. Tämän malliston kuoret on koristeltu tyylikkäillä tekojalokivillä. Ruudukkokuvioinin jokaisessa risteyksessä oleva tekotimantti antaa upean ulkoasun tyylikkään värisille Stars kuorille. Kuoret on valmistettu mittatilaustyönä Lumia 620 puhelimen mittojen mukaisesti, siksi ne istuvat täydellisesti puhelimen takakannen ja reunojen päälle tarkasti sen muotoja mukaillen. Täydellisesti istuvat kuoret tarjoavat erinomaisen suojan älypuhelimellesi. Alla on kuvat kuudesta eri väri vaihtoehdosta.

Nokia Lumia 620 Kuoret-1 Nokia Lumia 620 Kuoret-2 Nokia Lumia 620 Kuoret-3 Nokia Lumia 620 Kuoret-4 Nokia Lumia 620 Kuoret-5 Nokia Lumia 620 Kuoret-6

Hard Shell eli Kovakuori

Komposiittimuovia materiaalinaan hyödyntävät mattapintaiset Nokia Lumia 620 kuoret löydät useissa tyylikkäissä väreissä. Kovat suojakuoret antavat upean massasta erottuvan ulkoasun puhelimellesi. Tilatessasi tuotteita Lux-Case:lta pääset hyödyntämään nyt voimassa olevat loisto tarjoukset. Kuoret on helpostiasennettavia ja vaihdettavia.

Nokia Lumia 620 Kuoret-7 Nokia Lumia 620 Kuoret-8 Nokia Lumia 620 Kuoret-9 Nokia Lumia 620 Kuoret-10 Nokia Lumia 620 Kuoret-11

S-Line Suojakuoret

S-Line sarjan suojakuoria on tarjolla lähes kaikille älypuhelimille. Ne on valmistettu joustavasta ja kestävästä TPU-materiaalista, joka tarjoaa erinomaisen suojan puhelimeen kohdistuvia iskuja vastaa, samalla estäen lian sekä naarmujen pääsyn puhelimesi pinnalle saakka. Osittain läpikuultava materiaali näyttää erittäin tyylikkäältä. Suojakuoret on suunniteltu ja valmistettu jättämään kaikki liitännät painikkeet sekä kameran vapaasti käyttöön.

Nokia Lumia 620 Kuoret-12 Nokia Lumia 620 Kuoret-13 Nokia Lumia 620 Kuoret-14

Huomaa myös muut Nokia Lumia 620 tarvikkeet. Pääset selaamaan kaikka tuotteita tästä.