Lux-case FI

 • Top 3 kotelot ja kuoret Huawei Y6II Compact mallille.

  Etsitkö suojakoteloa Huawei Y6II Compact älypuhelimellesi? Me Lux-Casessa voimme ylpeänä kertoa, että meillä on monipuolinen valikoima koteloita ja kuoria Huawei Y6II Compact mallille. Tässä on muutama meidän suosituimmista sekä laadukkaimmista koteloista ja kuorista Huawei Y6II Compactille.
 • Top 3 kotelot ja kuoret HTC U Ultra mallille.

  Tarvitsetko suojakotelon HTC U Ultra älypuhelimellesi? Me Lux-Casessa voimme ylpeänä kertoa, että meillä on monipuolinen valikoima koteloita ja kuoria HTC U Ultra mallille. Tässä on muutama meidän suosituimmista sekä parhaista koteloista ja kuorista HTC U Ultralle.
 • Top 3 kotelot ja kuoret HTC U Play mallille.

  Etsitkö suojakoteloa HTC U Play älypuhelimellesi? Me Lux-Casessa voimme ylpeänä kertoa, että meillä on laaja valikoima koteloita ja kuoria HTC U Play mallille. Tässä on muutama meidän suosituimmista sekä parhaista koteloista ja kuorista HTC U Playlle.
 • 5 suosituinta koteloa ja suojakuorta Samsung Galaxy A5 (2017) mallille

  Yritätkö löytää suojakoteloa Samsung Galaxy A5 (2017) älypuhelimellesi? Lux-Casessa voimme ylpeänä kertoa, että meillä on laaja valikoima koteloita ja kuoria Samsung Galaxy A5 (2017) mallille. Tässä on esimerkkinä muutama meidän suosituimmista sekä parhaista koteloista ja kuorista Samsung Galaxy A5:lle (2017)
 • Top 5 kotelot ja kuoret Samsung Galaxy A3 (2017) mallille

  Tarvitsetko suojakotelon Samsung Galaxy A3 (2017) älypuhelimellesi? Me Lux-Casessa voimme ylpeänä kertoa, että meillä on laaja valikoima koteloita ja kuoria Samsung Galaxy A3 (2017) mallille. Tässä on muutama meidän suosituimmista sekä parhaista koteloista ja kuorista Samsung Galaxy A3:lle (2017)
 • iPhone X

  iPhone X – kallein AppleApple julkaisi syksyllä 2017 uuden lippulaiva puhelimensa iPhone X. Puhelimeen on tehty suht isoja ja rohkeitakin ratkaisuja, kuten esimerkiksi Touch ID- sormenjälkitunnistuksen korvautuminen ensimmäistä kertaa Face ID- kasvojentunnistautumisella. Vasta aika näyttää miten hyvin uusi tunnistautumistapa toimii puhelimissa sekä miten se otetaan kuluttajissa vastaan. LCD-näytön korvautuminen modernilla OLED- näytöllä on varmasti fiksu veto Applelta sillä sen ansiosta ero pahimipiin kilpailijoihin on kaventunut mitättömiin. Myös parantunut kamera sekä langaton lataus ovat edistyksiä aikaisempiin malleihin. Mutta keskitytään tässä blogissa kuitenkin iPhone X:n hintaan, sillä puhelin maksaa 64Gt muistilla 1179 euroa ja 256Gt muistilla 1349 euroa. Eli iPhone X on kallein Apple tähän mennessä.Iphone X pahimmat kilpailijat Huawei Mate 10 Pro ja Samsung Galaxy S8+ maksavat vajaan 800 euroa, eli ero on noin 400 euroa! Kiinalaisen Xiaomi Mi MIX 2 puhelimen saa 256Gt muistilla 515 eurolla, joten Applen puhelin on reilusti yli puolet kalliimpi. Varmasti moni ihmettelee iPhone X:n hintaa, mutta sille on ihan jäkevät syyt. Apple on kehittänyt omaa brändiään jo 10 vuotta ja sen voidaan sanoa olevankin yksi maailman tunnetuimmista tällä hetkellä. Asema onkin ollut todella vankka älypuhelinmarkkinoilla ja miksi heidän pitäisikään muuttaa hinnoittelustrategiaansa, jos se kerran toimii? Apple on hankkinut omat ”faninsa” ja heille on tärkeintä, että saavat joka vuosi uuden iPhonensa, lähes hinnasta riippumatta. Kilpailijat ja toisten merkkien käyttäjät varmasti katsovat kateellisina vierestä, kuinka Applen strategia toimii. Sehän vasta olisi virhe jos alkaisivat hintoja pudottelemaan kilpailijoiden tasolle, se kertoisi pienestä epätoivosta muuttaa jotain, sekä brändin heikkenemisestä. Vaikka en ole Apple tuotteiden ystävä, minusta Apple toimii aivan oikein hinnoittelussa ja minä voin vain kateellisena katsella vierestä.Täältä Lux-Casesta löydät kaiken tarvitsemasi tarvikkeet iPhone X:lle. Meillä on yksi Skandinavian suurimmista valikoimasta, joten sinulle pitäisi olla helppoa löytää tarvikkeita omaan makuusi. Esimerkiksi löydät meiltä suojakuoria, näytönsuojia, koteloita, kauittimia, power bankkeja. Mitä enään odottelet? Etsi mitä tarvitset juuri tänään! Ainoastaan tarvitsee etsiä sopivin tuote puhelimellesi ja saat tilattua tarvitsemasi iPhone X:lle.
 • Lenovo Tab 3 Plus 10

  Lenovo Tab 3 Plus 10 tabletti julkaistiin jo Kesäkuussa 2016 ja se on jo kerännyt erittäin laajan kuluttaja joukon. Tämä tabletti tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon kilpailijoihin verrattuna. Tässä mallissa on laadukas 10.1” IPS LCD näyttö, josta sinun on mukava katsella elokuvia ja pelata lempi pelejäsi miellyttävästi. Tabletti on ulkomuodoltaan todella kätevä ja tyylikäs, se kulkee kätevästi mukanasi minne vain. Tabletti tarjoaa sinulle hienon multimedia kokemuksen ja pysyt sen avulla aina yhteydessä kavereihisi ja tärkeisiin sivuihin. Lenovo Tab 3 Plus 10 tabltin akku kestää hyvin pidempiäkin aikoja ilman latausta ja sen vuoksi se on erinomainen ottaa mukaan vaikka retkille ja matkoille. Tabletti on todella käytännöllisen kokoinen ja sen vuoksi erinomainen pitää mukana vaikka työmatkoilla. Hyvän prosessorin ja käyttöjärjestelmän vuoksi se on nopea ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn. Käyttöjärjestelmä estää tarpeettomia sovelluksia avatumuasta ja sulkee myös niitä pitääkseen optimaalisen nopeuden yllä. Todella erinomainen ja laadukas tabletti moniin tilanteisiin. Meillä on tapana lux-case verkkokaupassa valmistua aina hyvissä ajoin uusien laitteiden julkaisuun. Nytkin olemme jo keränneet erinomaisen sekä laadukkaan tuote tarjonnan myymäläämme. Meillä on todella laaja sekä kattava valikoima erilaisia suojia sekä lisätarvikkeita Lenovo Tab 3 Plus 10 tabletille. Löydät varmasti sieltä hyviä vaihtoehtoja tablettiin. Muista käydä samalla katsomassa myös Lenovon kotisivuilta lisätietoja julkaisu päivämäärästä ja uutisia siinä olevista päivityksistä. http://shop.lenovo.com/fi/fi/tablets/lenovo/a-series/tab3-10-plus/
 • Huawei Honor 8 Pro

  Huawei Honor 8 Pro julkaistiin Huhtikuussa 2017 ja se on ehdottomasti yksi vuoden odotetuimpia malleja. Se tuo lisää virtaa kuluttaja markkinoille. Tässä mallissa on upea 5.7” IPS LCD näyttö, josta näet katsella esimerkiksi elokuvia ja pelattua pelejä. Puhelin on todella hienosti ja tyylikkäästi muotoiltu ja se tarjoaa mukavan ilmeen sinulle. Erinomainen prosessori varmistaa sen että saat käytettyä puhelinta miellyttävästi. Siinä on myös laadukkaat kaiuttimet, joiden avulla saat kuunneltua musiikkia erinomaisella äänenlaadulla. Pitkäkestoinen akku tarjoaa puhelimelle pidemmän käyttöiän, eikä sinun tarvitse miettiä sen lataamista. Sen avulla saat erinomaiset potretti kuvat, entistä tarkemmin ja selvemmin. Laadukkaat linssit mahdollistavat erinomaiset potretti kuvat kuin myös samalla maisema kuvat. Todella vahva prosessori varmistaa sen että puhelin toimii nopeasti ja luotettavasti koko ajan. Se pitää puhelimesi kätevästi optimi nopeudella ja pelit tai sovellukset eivät pääse sitä hidastamaan. Tässä puhelimessa yhdistyy melkein kaikki mitä vain voit odottaa älypuhelimelta sopuiseen hintaan. Puhelin on erittäin mukava pitää kädessä ja käsitellä. Se jo pelkästään tarjoaa sinulle upean sekä elegantin ilmeen. Meillä lux-case.fi verkkokaupassa tarjoamme erinomaisen valikoiman suojia sekä lisätarvikkeita. Suojilla pidät puhelimen erinomaisessa kunnossa sekä teet siitä vieläkin näyttävämmän. Lisätarvikkeet puolestaan helpottavat sen päivittäistä käyttöä entisestään. Tule katsomaan mitä lisätarvikkeita Huawei Honor 8 Pro Puhelimelle on tarjolla. Tutustu myös puhelimen omiin kotisivuihin. http://consumer.huawei.com/fi/index.htm
 • Samsung Gear S3

  Samsung Gear S3 on jo ollut markkinoilla ja kerännyt erinomaisen fani joukon. Se tarjoaa erinomaisen yhdistelmän, jossa yhdistyy kello ja mahtava puhelimen lisätarvike. Älykello tarjoaakin erinomaisen elämyksen lisäksi samalla hyödyllisen työkalun päivittäiseen käyttöön. Se on varsin mukava pitää kädessä työpaikalla ja harrastuksien parissa. Saat älykellon avulla soitettua ja vastattua puheluihisi missä vain ja milloin vain. Lisäksi saat siihen viestit ja sähköpostit kätevästi. Samsung Gear S3 älykello on vesitiivis ja hieltä suojattu, jonka ansiosta voit pitää sitä halutessasi kädessä koko päivän. Tehokkaan GPS paikantimen avulla saat tietoosi sijainnin nopeasti ja tarkasti. Se on todella käytännöllinen esimerkiksi vaelluksille ja retkille. Tämä kello on todella miellyttävä pitää kädessä. Vahva rakenne tarjoaa sille pitkän käyttöiän. Kestävän akun vuoksi sinun ei tarvitse olla koko ajan lataamassa sitä vaan voit huoletta käyttää sitä pitkiäkin aikoja. Lux-case.fi verkkokaupastamme saat hankittua siihen erilaisia suojia ja lisätarvikkeita, joiden avulla saat käyttökokemuksesta kaiken hyödyn irti. Meiltä hankit tarvikkeet nopeasti ja kätevästi. Olemme aina askeleen edellä kun uusi tuote tulee markkinoille ja tämänkin rannekkeen tarvikkeet hankimme jo hyvissä ajoin. Valikoimamme on pohjoismaiden suurin ja sieltä hankit helposti itsellesi sopivat tuotteet. Tule nyt katsomaan suojat ja lisätarvikkeet Samsung Gear S3 kellolle. Käy myös valmistajan sivuilla katsomassa uutiset ja päivitykset. Tuotteen omilta sivuilta saat kätevästi lisää tietoa ja neuvoja. http://www.samsung.com/fi/wearables/gear-s3/
 • Garmin Fenix 3

  Garmin Fenix 3 älykello on nyt markkinoilla ja se on jo hyvin löytänyt käyttäjänsä. Se tarjoaa kin erinomaisen ja tyylikkään ilmeen sinulle. Siinä yhdistyy kätevästi sekä kello että hyödyllinen lisätarvike puhelimelle. Se tarjoaa useita eri toimintoja, jotka helpottavat päivittäistä elämää. Siinä on todella tyylikäs 1.2” auringonvalossa luettava näyttö, jonka ansiosta näet sen aina selkesti. Se on todella miellyttävä pitää kädessä niin toimistolla kuin harrastuksienkin parissa. Garmin Fenix 3 älykello on hiki- ja vesitiivis, jonka ansiosta se on todella monipuolinen vaihtoehto kaikille. Navigointi toiminto on erinomainen apu esimerkiksi retkille ja vaelluksille. Se tarjoaa nopean ja tarkan paikannuksen. Kellossa on varsin kestävä akku, jonka ansiosta sinun ei tarvitse sitä koko aikaa ladata ja voit nauttia huoletta ulkoilusta ja multimedia toiminnot ovat kätevästi saatavilla. Se kestää erinomaisesti erilaisissa vaativissa olosuhteissa. Sen avulla pysyt aina ajantasalla niin ajassa kuin myös ystäviesi ja työiden kanssa. Lux-case.fi verkkokaupastamme saat hankittua siihen erilaisia suojia ja lisätarvikkeita, joiden avulla saat käyttökokemuksesta kaiken hyödyn irti. Olemme aina askeleen edellä kun uusi tuote tulee markkinoille ja tämänkin rannekkeen tarvikkeet hankimme jo hyvissä ajoin. Valikoimamme on pohjoismaiden suurin ja sieltä hankit helposti itsellesi sopivat tuotteet. Tule nyt katsomaan suojat ja lisätarvikkeet Garmin Fenix 3 kellolle. Poikkea myös valmistajan sivuilla katsomassa uutiset ja päivitykset. https://buy.garmin.com/fi-FI/FI/p/160512

Tuotteet 1-10 / 176

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 18