Lux-case FI

 • Sony SmartBand 2

  Sony SmartBand 2 – motivoiva ranneke halvallaSony julkaisi uusimman aktiivisuusrannekkeensa SmartBand 2 syksyllä 2015. Se on paljon kehittyneempi versio ensimmäisestä SmartBrandista sekä tärkeänä uudistuksena on mm. optinen sykkeentunnistin ranteesta. Automaattinen unenseuranta, vesitiiveys sekä ilmoitusten näkyminen älypuhelimesta ovat hyviä lisiä rannekkeeseen. Lisäksi Sony voi kilpailla hinnalla aktiiviranneke markkinoilla sillä tällä hetkellä rannekkeen saa jopa alle 100 eurolla. Puutteena voidaan mainita, että sykemittari ei toimi moitteetta tietyissä tilanteissa sekä akunkesto voisi olla kahta päivää pitempi.Mietitäänpä kuluttajia joille SmartBand 2 voisi olla sopiva laite. Kuntoilijat ja urheilijat jotka eivät tarvitse ykkösluokan sykemittaria, tavalliset pulliaset jotka haluavat hankkia ensimmäisen aktiivisuusrannekkeen motivoidakseen itseään ja tarkkaillakseen elämänlaatua, jopa vanhemmille ihmiselle sykkeen seurantaan sekä hintaluokaltaan tämän voi ostaa myös vaikka joululahjaksi. Toisekseen kuluttajat joille hinta on tärkeässä asemassa ja jotka eivät halua ”turhia” lisäominaisuuksia. Smartbrand 2:sta löytyy kaikki tarvittava ja pikkusen myös ekstraakin, jos aletaan tarkemmin miettimään hinnan ja laadun kannalta. Varsinkin ”niskasta kiinni” ottaville ihmisille tämä on varmasti todella hyvä vaihtoehto ensimmäiseksi aktiivisuusrannekkeeksi. Harvat ensikertalaiset lähtevät ostamaan sitä kalleinta ja hienointa ensimmäisellä kerralla. Ja jos jostain syystä aktiivisuusranneke jää kaappiin parin kuukauden käytön jälkeen, niin 100e ”menetys” tuntuu pienemmältä kuin 400 euron.Täältä Lux-Casesta löydät kaiken tarvitsemasi tarvikkeet Sony SmartBand 2:lle. Meillä on yksi Skandinavian suurimmista valikoimasta, joten sinulle pitäisi olla helppoa löytää tarvikkeita omaan makuusi. Esimerkiksi löydät meiltä rannekkeita, näytönsuojia sekä latausklipsejä. Mitä enään odottelet? Etsi mitä tarvitset juuri tänään! Ainoastaan tarvitsee etsiä sopivin tuote aktiivisuusrannekkeellesi ja saat tilattua tarvitsemasi SmartBand 2:lle.
 • Samsung Gear Fit 2

  Samsung Gear Fit 2 – älykellomaiset ominaisuudetSamsung julkisti vähän yli vuosi sitten uusimman älyrannekkeensa Gear Fit 2:n. Edeltäjäänsä verrattuna Gear Fit 2 aktiivisuusrannekkeille tärkeimmät ominaisuudet sykkeen mittaus, unen laadun mittaus sekä GPS siru ovat tulleet uutena ominaisuutena tai paranneltuna Fit 2 rannekkeeseen. Teknologia on niin paljon mennyt eteenpäin, että Gear Fit 2 ei näissä ominaisuuksissa paljoa häviä kalleimillekkaan älykelloille. Synkronointi onnistuu kaikkien Android puhelinten kanssa ja jopa osan Apllen malleista myös. Gear Fit 2:ssa on myös paljon älykkäitä ominaisuuksia kuten mm. älupuhelimen ilmoitusten saapuminen näytölle Bluetoothin avulla sekä musiikin kuunteleminen langattomien korvanappien avulla.Kuten jo aiemmasta tekstistä saattoi huomata, puhuin Samsung Gear Fit 2 älyrannekkeena sekä aktiivisuusrannekkeena. Gear Fit 2:ssa on aktiivisuusrannekkeelle tyypilliset ominaisuudet sekä osa älykellon ominaisuuksista. Joten voidaan puhua, että Gear Fit 2 asettuu aktiivisuusrannekkeiden ja älykellojen välimaastoon. Henkilökohtaisesti pidän älykellojen ja älyrannekkeiden erona muotoilua. Älykellot ovat muotoiltu suurimmaksi osaksi perinteisiä kelloja, joissa on iso pyöreä tai neliskanttinen näyttö. Ja älykello mielletään, että sitä voi käyttää tilanteessa kuin tilanteessa ja illaksi se laitetaan makuuhuoneen yöpöydälle. Toisin kuin älyrannekkeet tai aktiivisuusmittarit joita on kätevämpi käyttää öisinkin.Voidaankin sanoa, että Gear Fit 2 on muotoilua lukuunottamatta halvempi versio laadukkaimmista älykello malleista. Älykelloissa on tarkempi sykkeenmittaus sekä muita parempia älyllisiä ominaisuuksia. Mutta useissa laadukkaissa älykelloissa hintalappukin on monta kertaa isompi. Jos tavoitteenasi on saada motivaatiota, tietoa oman päivän aktiivisuudesta sekä apua painonhallintaan niin Gear Fit 2 on hinta-laadultaan oiva vaihtoehto sinulle!Täältä Lux-Casesta löydät kaiken tarvitsemasi tarvikkeet Samsung Gear Fit 2:lle. Meillä on yksi Skandinavian suurimmista valikoimasta, joten sinulle pitäisi olla helppoa löytää tarvikkeita omaan makuusi. Esimerkiksi löydät meiltä rannekkeita, näytönsuojia sekä latausklipsejä. Mitä enään odottelet? Etsi mitä tarvitset juuri tänään! Ainoastaan tarvitsee etsiä sopivin tuote älyrannekkeellesi ja saat tilattua tarvitsemasi Gear Fit 2:lle.
 • Samsung Galaxy J7 (2017)

  Samsung Galaxy J7 (2017) - Menestys jatkuuViime vuonna maailman Top 10 myydyimpien älypuhelinten listalta löytyi jokainen Samsung Galaxyn J sarjalainen, mukaanlukien J sarjan isoveli Galaxy J7 (2016). Älypuhelinmarkkinoiden kilpailun kovetessa ja tekniikan kehittyessä voidaan povata, että Samsungin keskiluokan Galaxy J7, 2017 vuoden malli jatkaa menestyskulkua. Varsinkin, kun kolmannen sukupolven älypuhelin on selvä edistysaskel vuoden 2016 mallista. Tänä vuonna myös suomalaiset ovat päässeet käsiksi J7 tuoreimpaan versioon.Vuoden 2017 Galaxy J7:ssa merkittävä uudistus on tullut ulkoisesti. Nyt myös takaa älypuhelimen rakenne on metallia, kun edeltäjässä metallia käytettiin ainoastaan sivureunoilla ja takaa puhelin oli muovia. Tämä tuo heti lisää laadun tuntua älypuhelimeen. Teknisesti näytön koko on pysynyt suurehkona 5,5 tuumaisena Super Amoledina, mutta nyt se on myös tarkempi Full HD. Etukamera on ottanut hyppäyksen eteenpäin 5MP:stä, 13:MP:een ja keskusmuistia on tullut 1GB lisää. Myös akun koko on noussut entisestään, joten jo viime vuoden hyvä akku pysyy laadukkaana. Kuitenkin varmasti ihmisten kiinnostusta lisää sormenjälkitunnistimen tuleminen Galaxy J7 (2017) malliin. Ja nyt ei puhuta mistään keskivertotunnistimesta vaan yleisesti on arvioitu, että sormenjälkitunnistin on vähintään Galaxy S8 älypuhelimen tasoa. Se jos mikä on myyntivaltti "keskiluokan" älypuhelimelle.Täältä Lux-Casesta löydät kaikki tarvitsemasi tarvikkeet Samsung Galaxy J7:lle (2017). Meillä on yksi Pohjoismaiden monipuolisimmista valikoimista, joten sinulle pitäisi olla helppoa löytää tarvikkeita omaan makuusi. Meiltä löydät esimerkiksi suojakuoria, näytönsuojuksia, koteloita, kaiuttimia ja power bankkeja. Mitä enään odottelet? Etsi mitä tarvitset juuri tänään! Ainoastaan tarvitsee löytää sopivin tuote älypuhelimellesi ja saat tilattua tarvitsemasi Samsung Galaxy J7:lle (2017).
 • Samsung Galaxy J5 (2017)

  Samsung Galaxy J5 (2017) – jatkoa menestykselle?Kuten varmasti osa lukijoista jo tietääkin, niin Samsungin Galaxy sarjan J5 mallit ovat olleet useamman vuoden Suomen myydyimpiä älypuhelimia. Samsung julkaisikin kesällä 2017 kolmannen versionsa Galaxy J5 mallista, pyrkien tietenkin jatkamaan tämän mallin suosiota. Tärkein myynnillinen seikka tämän vuoden 2017 mallilla on, että onko Samsung pystynyt saamaan tarpeeksi hyvän kehitysversion markkinoille? Vertailu edellisen vuoden malliin kertoo jo suunnan, onko vuoden 2017 Galaxy J5 menestys vai ei.Jos mietitään tämän vuoden J5:n heikkouksia viime vuoden malliin nähden, niin niitä ei paljon ole. Tämän vuoden J5 akku on kiinteä, joten sitä ei voi enää irroittaa. Toisena kohtana voidaan mainita, että näyttö sekä J5:n muistin koko on pysynyt samalla keskinkertaisella tasolla. Mutta, kun ottaa huomioon hinta-laatusuhteen niin nämä ei oikeastaan kovin merkittäviä miinuksia ole.Kehitystä on sitten tullutkin enemmän. Ulkoisesti Galaxy J5 on jämäköitynyt ja tuonut laatua lisää kokonaisella metallikuorellla. Tämän vuoden malliin on lisätty todella laadukas sormenjälkitunnistus. Joidenkin arvioiden mukaan sormenjälkitunnistus toimii Galaxy J5 paremmin kuin Samsungin lippulaivamalleissa. Etukamera on parantunut myös 5MP selfiekamerasta 13MP LED salamavaloiseen, jolla saa tarkkoja kuvia. Galaxy J5:n (2017) akku on myös nykypäiväksi todella pitkäkestoinen ja suorituskyky on myös noussut viime vuoden malliin verrattuna.Hintakin on pysynyt maltillisella tasolla, sillä tämän vuoden mallin hinta on samalla tasolla kuin Galaxy J5 2016 mallin. Kun teknisistä tiedoista tekee yhteenvetoa, niin varmasti kolmannen sukupolven Galaxy J5 saa hyviä arvosteluja ja sen ansiosta suosio jatkunee tänä ja ensi vuonna korkealla tasolla.Täältä Lux-Casesta löydät kaiken tarvitsemasi tarvikkeet Samsung Galaxy J5:lle (2017). Meillä on yksi Skandinavian suurimmista valikoimista, joten sinulle pitäisi olla helppoa löytää tarvikkeita omaan makuusi. Meiltä löydät esimerkiksi suojakuoria, näytönsuojuksia, koteloita, kaiuttimia ja power bankkeja. Mitä enään odottelet? Etsi mitä tarvitset juuri tänään! Ainoastaan tarvitsee etsiä sopivin tuote älypuhelimellesi ja saat tilattua tarvitsemasi Samsung Galaxy J5:lle (2017).
 • Samsung Galaxy J3 (2017)

  Samsung Galaxy J3 (2017) – Samsungin peruspuhelin halvallaSamsung julkaisi kesällä 2017 halvimman älypuhelinmallinsa Galaxy J3:n. Se on kolmas kehitysversio Galaxy J3 mallista, ensimmäinen J3 julkaistiin vuonna 2015. Vuoden 2016 malliin verrattuna on hauska tehdä vertailua, koska joillakin osa-alueilla on tullut kehitystä ja joillakin taas takapakkia. Se on jokseenkin ymmärrettävää, koska kaikkea ei voi vaatia "halvahkolta peruspuhelimelta". Parannuksena on mm. uusi Androidin Nougat 7.0 käyttöjärjestelmä, enemmän muistitilaa sekä tarkempi takakamera. Takapakkia taas on tullut AMOLED näytön vaihtuminen vanhahkoon LCD näyttöön, joten näytön kuva ei ole yhtä terävä. Myöskin suorituskyky sekä akku ovat heikentyneet pykälän viime vuoden malliin verrattuna. Hinta liikkuu alle 200 eurossa tällä hetkellä.Viime vuonna Samsungin Galaxy J5 oli ihan myydyimpiä älypuhelinmalleja. Vuoden 2017 Galaxy J3 malliin verrattuna Galaxy J5 on spekseiltään hieman parempi kokonaisuutena kuin J3 ja tietenkin n. 50 euroa kalliimpi. Samsung on siis löytänyt käyttäjäkuntansa myös halvemmille "perus" älypuhelimille. Toisin kuin Samsungin kilpailija Apple, joka ei ole tähän leikkiin ryhtynyt. Jos miettii Samsung Galaxy J3:n potentiaalisia ostajia niin ensimmäisenä tulee mieleen ensimmäistä älypuhelinta harkitsevat ihmiset sekä lapsiperheiden lapset. Lapsiperheen vanhemmat joilla on Samsungin lippulaivamalli Galaxy S8, ovat potentiaalisia ostajia kun he miettivät ensimmäistä älypuhelinta lapsilleen. Toisena tulee mieleen ihmiset jotka tarvitsevat työpuhelinta ja kolmantena ihmiset jotka haluavat Samsungin, mutta heillä ei ole joko varaa tai kiinnostusta sijoittaa 700 euroa Samsungin lippulaivamalliin. Vaikka Samsung Galaxy J3 ei olekkaan paras kilpailijoistaan spekseiltään ja hinnaltaan, silti Samsungin vahva brändi auttaa paljon J3:n myynnissä.Täältä Lux-Casesta löydät kaiken tarvitsemasi tarvikkeet Samsung Galaxy J3:lle (2017). Meillä on yksi Skandinavian monipuolisimmista valikoimista, joten sinulle pitäisi olla helppoa löytää tarvikkeita omaan makuusi. Meiltä löydät esimerkiksi suojakuoria, näytönsuojuksia, koteloita, kaiuttimia, power bankkeja. Mitä enään odottelet? Etsi mitä tarvitset juuri tänään! Ainoastaan tarvitsee etsiä sopivin tuote älypuhelimellesi ja saat tilattua tarvitsemasi Samsung Galaxy J3:lle (2017).
 • Polar A360

  Polar A360 fitnessmittarin aktiivisuusmuistutusPari vuotta sitten Polar julkaisi fitnessmittari A360. Aikaisemmista malleista poiketen A360 mittaa sykkeen suoraan ranteesta, joten perus kuntoilija ei tarvitse enää tuekseen sykevyötä. Lisäksi tukena voi käyttää Polar Flow netti- ja mobiilisovellusta, johon voi asettaa omat tavoitteet ja seurata tavoitteiden toteutumista. Näyttö on värikosketuksellinen, johon saat esimerkiksi yhdistettyä älypuhelimen ilmoitukset. Mittari on vesitiivis aina 30m asti.Yleisesti on tiedossa, että pitkäaikainen istuminen on omalle terveydelle haitallista ja sitä tulisi välttää. Polar A360 huomaa, jos olet liian kauan ajan paikallasi ja auttaa näin ollen sinua nousemaan ylös ja välttämään istumisesta johtuvia terveyshaittoja. Jos olet ollut paikallasi 55 minuuttia, A360 antaa sinulle aktiivisuusmuistutuksen värinähälytyksellä ja näyttöön ilmestyy teksti: Aika lähteä liikkeelle! Se ei tarkoita, että sinun pitäisi välttämättä lähteä parin tunnin lenkille tai salille. Riittää kunhan nouset ylös sohvalta ja lähdet liikkeelle. Jos päätät toisin ja et lähde liikkeelle niin saat passiivisuusleiman Flow sovellukseen. Tämä toiminto on varsin hyvä edistämään päivittäistä hyvinvointia ja jos olet ollut liian laiska tulet huomaamaan sen, kun tarkastelet Flow sovelluksesta oman aktiivisuuden tasoa.Täältä Lux-Casesta löydät kaiken tarvitsemasi tarvikkeet Polar A360:lle. Meillä on yksi Skandinavian suurimmista valikoimasta, joten sinulle pitäisi olla helppoa löytää tarvikkeita omaan makuusi. Esimerkiksi löydät meiltä rannekkeita, näytönsuojia sekä latausklipsejä. Mitä enään odottelet? Etsi mitä tarvitset juuri tänään! Sinun tarvitsee ainoastaan etsiä sopivin tuote älyrannekkeellesi ja saat tilattua tarvitsemasi A360:lle.
 • Oneplus 5

  OnePlus 5 – Dash Charge pikalatausOnePlus 5 julkistettiin kesällä 2017 ja aikaisemmat OnePlus mallit ovat saaneet lempinimen "lippulaivojen tappajat". Tällä viitataan siihen, että laadukkaan OnePlussan on saanut huomattavasti halvemmalla kuin muiden tunnettujen merkkien lippulaivamallit. Uusin OnePlus 5 on jälleen saanut edistysaskeleita edelliseen malliin OnePlus 3T verrattuna ja hinta on pysynyt kilpailukykyisenä. Muun muuassa takakamera on muuttunut kaksoiskameraksi, jossa käyttötarkoituksena on kaksinkertainen zoomaus. Myös jo ennestään OnePlus älypuhelimissa hyvällä tasolla ollut muistin määrä on lisääntynyt jopa 8 RAMiin ja 128 gigaan.Kuitenkin suorituskyvyltään tehokkailla älypuhelinmalleilla tahtoo kääntöpuolena olla akun kesto. OnePlus 5 3300mAh akku kestää kovalla käytöllä päivän ja normaalilla vajaat kaksi päivää. OnePlus 5:lle on kuitenkin olemassa oma laadukas Dash Charge - pikalatausteknologia. OnePlus 5 lupaa, että puolessa tunnissa saat tarpeeksi virtaa päivän käyttöä varten eli 30 minuutissa saat ladattua älypuhelimesi tyhjästä 60%:n. Lataus kumminkin hidastuu loppua kohden, joten akun täyteen saadakseen menee aikaa yhteensä tunti ja vartti. Se on siis markkinoiden nopeimmista. Dash Chargelta luvataan, ettei se aiheuta älypuhelimen lämpenemistä, vaikka teknologia kuljettaakin enemmän virtaa kuin useimmat muut pikalatausteknologiat. Lämpenemisongelma on ratkaistu siten, että latauksen aikana syntynyt lämpö on siirretty laturiin ja latausjohtoon, joten lämmön ei pitäisi päästä puhelimeen saakka.Täältä Lux-Casesta löydät kaiken tarvitsemasi tarvikkeet OnePlus 5:lle. Meillä on yksi Skandinavian monipuolisimmista valikoimista, joten sinulle pitäisi olla suhteellisen helppoa löytää tarvikkeita omaan makuusi. Meiltä löydät esimerkiksi koteloita, näytönsuojuksia, suojakuoria, kaiuttimia ja power bankkeja. Mitä enään odottelet? Etsi mitä tarvitset juuri tänään! Ainoastaan tarvitsee etsiä sopivin tuote älypuhelimellesi ja saat tilattua tarvitsemasi OnePlus 5:lle.
 • Nokia 8

  Nokia 8:n BothieNokia palasi tänä vuonna älypuhelinmarkkinoille HMD Globalin Oy:n toimesta joka otti haltuunsa Nokian puhelintoiminnot. Elokuussa 2017 julkistettu Nokia 8 on ensimmäinen huippupuhelin Nokian uuden tulon jälkeen. Muihin kilpaileviin huippupuhelimiin verrattuna Nokia 8 on ominaisuuksiltaan keskitasoa ja se ei pääse oikeastaan loistamaan millään osa-alueella. Toki Nokia 8 on pyritty saamaan käytettävyydeltään helpoksi ja nopeaksi sekä kamera joiltain osin verrattavissa muihin lippulaivamalleihin. Nokia markkinoi 8:n julkaisun yhteydessä puhelintaan "bothie" ominaisuudellaan.Bothie eli Dual-Sight tila tarkoittaa sitä, että puhelimen etu- ja takakameraa voi käyttää samanaikaisesti videoiden kuvaamiseen tai still kuvien ottamiseen. Nokia 8 kameraohjelmistoon on tuotu myös suora tuki Youtube ja Facebook livelähetyksille ja Bothie tilan videota voi myös striimata suoraan näihin palveluihin. Aivan uudesta ominaisuudesta ei puhuta, koska vastaavia on jo markkinoilla tarjolla. Mutta niitä ei ole yhtä selkeästi markkinoitu kuin Nokia on tehnyt 8:n kanssa. Suurimpana kohderyhmäna Nokia todennäköisesti tavoittelee ihmisiä jotka rakastavat ottaa selfie kuvia ja sieltä saattaakin löytyä sopiva markkinarako. Toki jos "bothie" lyö läpi kansainvälisillä markkinoilla, niin varmasti muut valmistajat tulevat kopioimaan sen nopeasti. Aika näyttää, mutta jollakin erikoisominaisuudella Nokia 8:a pitää kumminkin markkinoida.Täältä Lux-Casesta löydät kaiken tarvitsemasi tarvikkeet Nokia 8:lle. Meillä on yksi Skandinavian suurimmista valikoimista, joten sinulle pitäisi olla helppoa löytää tarvikkeita omaan makuusi. Meiltä löydät esimerkiksi suojakuoria, näytönsuojuksia, koteloita, kaiuttimia ja power bankkeja. Mitä enään odottelet? Etsi mitä tarvitset juuri tänään! Ainoastaan tarvitsee etsiä sopivin tuote älypuhelimellesi ja saat tilattua tarvitsemasi Nokia 8:lle.
 • LG K10 2017

  LG K10 2017 – Android 7.1 Nougatin älypuhelinTämän vuoden alkupuolella LG julkaisi monta keskihintaista älypuhelinmalliaan, yks niistä oli K10 2017. Tämä uutukainen maksaa vuoden 2017 lopussa vajaat 200 euroa ja on hinta-laadultaan varsin oiva älypuhelin peruskäyttöön. Positiivisina puolina mainittakoon etenkin muotoilu, laajakuva selfie etukamera sekä takakuoressa oleva sormenjälkitunnistin. Tämä malli on myös päässyt nauttimaan uudesta Androidin 7.1 Nougat käyttöjärjestelmästä.Android 7.1 Nougat julkistettiin maailmalle lokakuussa 2016 Googlen uusien Pixel puhelimien yhteydessä. Kyseessä on merkittävä päivitys Googlen mobiilialustaan, vaikka vanhemmat puhelimet eivät esimerkiksi koko järjestelmään integroidusta Google Assistant ominaisuudesta tai uudesta visuaalisesta ilmeestä pääsekkään nauttimaan. Mukana on kuitenkin esimerkiksi uusia emoji kuvakkeita viestittelyyn, iOS:n tapaiset sovelluskuvakkeiden toiminnot, puhelimen uudelleen käynnistyksen mahdollisuus sammutusvalikossa ja kameran pikakäynnistys virtapainikkeen tuplanapautuksella sekä muita pikatoimintoja. Nougat 7.1 sisältää udeita erilaisia virheiden korjauksia sekä järjestelmän optimointeja, jotka tekevät Androidista vieläkin paremmin toimivan paketin. Vuodessa kumminkin Nougat 7.1 ja 7.0 järjestelmän on päivittänyt ainoastaan 16% Android puhelimien käyttäjistä. Tähän osasyynä varmasti on ollut pienet ongelmat Nougat 7.1 kanssa ja puhelinvalmistajien viivyttely päivityksen kanssa.Täältä Lux-Casesta löydät kaiken tarvitsemasi tarvikkeet LG K10 2017:lle. Meillä on yksi Skandinavian suurimmista valikoimasta, joten sinulle pitäisi olla helppoa löytää tarvikkeita omaan makuusi. Meiltä löydät esimerkiksi suojakuoria, näytönsuojia, koteloita, kaiuttimia, power bankkeja. Mitä enään odottelet? Etsi mitä tarvitset juuri tänään! Ainoastaan tarvitsee etsiä sopivin tuote älypuhelimellesi ja saat tilattua tarvitsemasi LG K10 2017:lle.
 • LG K8 2017

  LG K8 2017 – keskiluokan aateliaVuoden 2017 alkupuolella LG julkaisi kolme keskiluokan älypuhelinmalliaan, K10 2017, K8 2017 ja K4 2017. Vuotta aiemmin LG oli julkaissut saman K sarjan eli nämä älypuhelimet ovat ns. ”kehitysversioita”. K10 on näistä kolmesta älypuhelimesta spekseiltaan paras, vaikka K8 on lähes identtinen muistin kokoa lukuunottamatta. Hinnaltaan K10 2017 on hitusen alle 200 euroa ja K8 2017 on n. 40 euroa halvempi ja K4 2017 maksaa yli 100 euroa.Kuten moni varmasti jo tietääkin, Apple ja Samsung ovat jo usean vuoden hallinneet lippulaivamalleillaan korkean hintaluokan älypuhelin markkinoita. Usea kilpailija on koittanut laittaa kapuloita rattaisiin, onnistumatta tarpeeksi hyvin siinä. Tästä johtuen moni Android valmistaja onkin keskittänyt voimavaransa keskisarjan (n. 200 euron) älypuhelin markkinoille. Tähän on muutama järkeväkin syy esittää. Ensinnäkin Apple ei ole näillä markkinoilla mukana ollenkaan ja toiseksi tekniikan kehittyessä keskisarjan älypuhelimet ovat vuosi vuodelta laadukkaimpia.Tästä hyvänä esimerkkinä on, että LG K8 2017 näytön resoluutio HD 720p on sama kuin mitä Apple käyttää iPhone 7:ssa! 5 tuumainen näyttö on sopiva yhdelle kädelle. Useat saman hintaluokan kilpailijoiden näytöt ovat isompia, 6 tuuman näyttöjä. K8 2017 on kilpailijoihin nähden myös kärkipäätä älypuhelimen suorituskyvyssä sekä akun kestossa. 13MP takakamera ja 5MP etukamera ovat keskitasoa muihin verrattuna. 1,5 Gt RAM ja 16Gt sisäistä tallennustilaa kaipaisi hiukkasen lisää, vaikka älypuhelimeen on saatavilla 32 gigan MicroSD muistikortti.Kokonaisuutena LG K8 2017 on hyvän tason älypuhelin hinta-laadultaan. Mikään yksityiskohta ei petä ja varsinkin älypuhelimen design on ihan huippuluokaa keskitason älypuhelimeksi.Täältä Lux-Casesta löydät kaiken tarvitsemasi tarvikkeet LG K8 2017:lle. Meillä on yksi Skandinavian suurimmista valikoimasta, joten sinulle pitäisi olla vaivatonta löytää tarvikkeita omaan makuusi. Meiltä löydät esimerkiksi suojakuoria, koteloita, näytönsuojia, kaiuttimia, power bankkeja. Mitä enään odottelet? Etsi mitä tarvitset juuri tänään! Ainoastaan tarvitsee löytää sopivin tuote älypuhelimellesi ja saat tilattua tarvitsemasi LG K8 2017:lle.

Tuotteet 1-10 / 209

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 21