ASUS

ASUS
ASUS

Tervetuloa meidän myymälämme ASUS osastolle josta löydät kaiken tarpeellisen laitteillesi. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta ja sen vuoksi takaamme erinomaisen ja luotettavan palvelun. Tarjonnastamme löydät hienot suojakuoret ASUS laitteille. Ne ovat valmistettu laitteiden mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti ja samalla jättävät liittimet vapaiksi.

Kuoria on saatavilla kattava väri ja malli valikoima. Kätevillä näytön suojakalvoilla annat laitteesi näytölle erinomaisen suojan naarmuja ja likaa vastaan. Meiltä myös löydät erittäin tyylikkäät ja erinomaisesti suojaavat kotelot jotka tarjoavat lähes täydellisen suojan laitteillesi. Useimmissa koteloissa olevat korttitaskut ja standi tuovat mukavuutta kun esimerkiksi surffaat internetissä tai katselet elokuvia. Taskut ovat erittäin käytännölliset, saat niissä pidettyä tärkeimmät korttisi puhelimen mukana. Myös koteloita on tarjolla monia eri värejä ja malleja. Tuote valikoimassamme on myös tarjolla useita erilaisia kuulokkeita ja kaiuttimia. Kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja toistavat äänet tarkasti. Kaiuttimia sekä kuulokkeita meiltä löytyy useita eri malleja, värejä ja kokoja.

Valikoimastamme löydät myös vesitiiviitä kaiuttimia. Tuote valikoimaan kuuluu myös todella kätevät autotelineet joiden avulla saat laitteesi pysymään tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa. Autotelineitä on laaja valikoima mistä valita. Telineet ovat erinomainen varuste autoon koska sillä saat laitteesi pysymään paikoillaan tukevasti ja turvallisesti autossasi. Tutustu valikoimaamme jo tänään ja katso mitä kaikkea meillä on tarjolla juuri sinun omille laitteillesi.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

ASUS Suojakuoret

Meillä on lux-case.fi verkkokaupassa erittäin kattava tarjonta erilaisia suojakuoria ASUS laitteille. Yli kymmenen vuoden kokemuksella takaamme luotettavan ja turvallisen palvelun juuri sinulle. Valikoissamme on upeita eri mallisia ja monen värisiä vaihtoehtoja laitteillesi. Hienojen väri valikoiman lisäksi meiltä saat myös kauniilla kuvilla, kuvioilla sekä kuva ja teksi yhdistelmällä koristeltuja upeita kuoria. Myynnissä olevat kuoret ovat valmistettu juuri kyseisten laitteiden mittojen mukaisesti jonka vuoksi ne sopivat täydellisesti siihen. Lisäksi ne myös jättävät laitteiden liitännät ja napit vapaiksi. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista kuten joustavasta muovista, alumiini seoksesta, silikonista, kovamuovista. Kuoret ovat erittäin hyvä suoja laitteille naarmuja sekä kolhuja vastaan. Tule jo tänään katsomaan ja tutustumaan meidän erittäin laajaan sekä kattavaan tuote valikoimaamme. Löydät varmasti omille laitteillesi upeat tuotteet meiltä.

ASUS Suojakotelot

Suojakotelo on erittäin mainio tapa suojata laitteesi päivittäisiä vaurioita sekä kolhuja vastaan. Valikoimassamme on laaja tarjonta värikkäitä ja hauskoilla kuvioilla olevia koteloita jota istuvat täydellisesti laitteillesi suojaksi. Nahkakoteloissa oleva tuki antaa erinomaisen mukavuuden kun surffailet internetissä tai katselet suosikki elokuviasi. Korttitaskut mahdollistavat sen että voit kätevästi pitää tärkeimpiä korttejasi kuten käyntikortteja, luottokortteja ja ajokorttia kätevästi laitteesi mukana kun vaikka käyt nopeasti kaupassa ja voit jättää lompakkosi kotiin. Nahkakotelot ovat erittäin kestäviä ja sen vuoksi erinomainen suoja puhelimellesi, lisäksi ne ovat mukavan tuntuisia pitää kädessä. Ne ovat valmistettu erittäin vahvoista ja korkealaatuisista materiaaleista, lisäksi ne antavat laitteille erittäin tyylikkään ilmeen. Koteloita on myös saatavilla eri mallisia ja useilla eri väri vaihtoehdoilla. Kotelot ovat todella erinomainen ja monipuolinen suoja kaikille laitteillesi.

ASUS Suojapussitpussit

ASUS laitteille kaupassamme on tarjota erittäin tyylikkäitä ja erinomaisesti suojaavia pusseja, joiden avulla pidät puhelimesi hyvässä kunnossa ja ehjänä. Pusseja on saatavilla upeiden eri mallien ja hienojen väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuviollisia versioit joista jokainen varmasti löytää kätevästi omalle tyylilleen sopivat mallit. Pussit ovat erittäin tyylikkäät sekä todella mukava tapa suojata laite ja pitää sitä mukana kun liikut kaupungilla, erittäin hienolla kantohihnalla saat käytännöllisesti kannettua sitä mukana. Pussit ovat valmistettu todella kestävistä sekä korkealaatuisista materiaaleista, jonka vuoksi ne kestävät erinomaisesti kovassakin käytössä ja lisäksi niiden sisäpinta on vuorattu erittäin pehmeällä materiaalilla joten se ei naarmuta puhelintasi tai muitakaan tavaroita joita siinä pidät, lisäksi niissä on ylimääräinen tasku jossa saat kätevästi säilytettyä pienempiä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja, sekä rahaa, jonka vuoksi ne ovat todella monipuolisia päivittäisessä käytössä. Pussit myös toimivat laitteen suojan lisäksi pieninä laukkuina kun voit helposti pitää mukana tavaroitasi. Todella erinomaiset ja kestävät suoja vaihtoehdot. Toivotamme sinulle oikein mukavia ja hauskoja ostoshetkiä meidän verkkokaupassamme.