Lux-Case.fi - Tilaa suojakuoret helposti ja nopeasti netistä.

Finland

Apple

Tervetuloa selaamaan Apple tuotevalikoimaamme! Tarjoamme parhaan valikoiman iPhone, iPad ja iPod suojakuoria, koteloita, näytönsuojia, pusseja ja paljon muuta. Valitse ensimmäisenä laitteesi malli yllä olevasta valikosta, seuraavaksi valitse tuote valikoima mitä haluat selata. Apple tuotteet ovat erittäin kalliita korjauttaa jos niille sattu vahinkoja, tarvitset siis ehdottomasti parhaan suojan laitteillesi. Lisäämme uusia tuotteita verkkokauppaamme heti kun saamme ne varastoomme, kaikki verkokaupassamme näkyvät tuotteet ovat siis valmiiksi varastossamme valmiina lähetettäväksi sinulle. Tarjoamme aina ilmaisen kuljetuksen tuotteillesi riippumatta tilauksen koosta! Toivotamme viihtyisiä hetkiä Lux-Case-fi verkkokaupassamme.

Valitse kaikista Apple laitteista


 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Apple iPhone, iPad, iPod & MacBook Tarvikeet

 

Lux-Case.fi verkkokauppa tarjoaa Suomen laajimman valikoiman puhelintarvikkeita kaikille Apple laitteille. Valikoimastamme löydät kaikki puhelinmallit, tablet taulutietokone mallit, multimediasoitin mallit ja kannettavat tietokone mallit löydät listattuna yllä. Valitsemalla oman Apple laitteesi pääset selaamaan mallikohtaisia tarvikkeita. Voit myös valita tästä oman Apple laittteesi: iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3, iPhone 3GS, iPhone 5C, iPad Mini, iPad 1, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPod, iPod Shuffle 3G, iPod Touch 2, iPod Touch 3, iPod Touch 5, iPod Touch 4, iPod Nano 7, iPod Nano 6, iPod Nano 5 tai MacBook.

 

Apple Suojakuoret

 

Valikoimastamme löydät tuhansia edullisia ja korkealaatuisia suojakuoria iPhone puhelimille. Suojakuoret on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten silikonista, TPU muovista, alumiinista, kovamuovista ja hiilikuidusta. Hybridi suojakuoret on valmistettu vähintään kahta materiaalia hyödyntäen. Kuoret yhdistävät molempien materiaalien parhaat ominaisuudet suojaten laitettasi todella tehokkaasti. Ipod suojakuoret ja suojakotelot on valmistettu tarkasti multimediasoittimen mittojen mukaisiksi. Harvinaiset suojakotelot MeacBook tietokoneille on listattuna täällä. Ipad taulutietokoneille on tarjolla satoja suojakuoria sekä suojakoteloita. Suojakotelo on tyypillisempi tapa suojata tabletti. Kaikki iPad tarvikkeet läydät Lux-Case.fi verkkokaupasta.

 

Apple Tarvikkeet

 

Kaikille iPhone, iPad, iPod ja MacBook laitteille on tarjolla käytännöllisiä ja edullisia lisätarvikkeita. Tarvikkeisiimme kuuluu muun muassa korkealaatuisia latureita, näytön suojakalvoja, suojapusseja, suojakoteloita, suojakuoria, kuulokkeita, kaiuttimia, autotarvikkeita, kaapeleita, pyörätelineitä ja paljon muita käytännöllisiä lisätarvikkeita.

 

Kaikki laadukkaat Apple suojatuotteet ja tarvikkeet löydät Lux-Case.fi verkkokaupasta. Tarkastele valikoimaamme ja tilaa tuotteet jo tänään! Hyödynnä ajankohtaiset tarjoukset ja ilmainen kuljetus.