Apple

Apple Apple on ollut innovatiivinen jo siitä lähtien kun se perustettiin vuosia sitten. Se on käytännössä ollut koko ajan edelläkävijä ja trendien luoja älypuhelin markkinoilla ja luonut uusia vaihtoehtoja helpottamaan ihmisten päivittäistä elämää. Aina iPodista iPad tablettiin se on tuonut jotain mullistavaa ja erikoista meille kuluttajille. Tälle osastolle olemme keränneet kaikki Apple tarvikkeet mallien mukaan, joten ne löytyvät kätevästi ja nopeasti.

Lux-case.fi verkkokauppa tuo sinulle pohjoismaiden kattavimman ja monipuolisimman valikoiman erilaisia suojia ja lisävarusteita Apple tuotteille. Meiltä löydät iPhone, iPad, iPod suojakuoret, kotelot, pussit, käsivarsikotelot, näytönsuojat, laturit, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet ja muut hyödylliset lisätarvikkeet. Tarjoamme erittäin laadukkaita ja kestäviä tuotteita laitteesi suojaksi ja avuksi. Olemme aina valmiita kun uusin malli tulee markkinoille ja pyrimme tarjoamaan mahdollisimman paljon eri vaihtoehtoja heti uuden laitteen hankkijoille. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta, jonka vuoksi meillä on luotettavat toimituksen ja turvalliset verkkomaksut.

Applelta tulee vuosittain paljon upeita eri laitteita markkinoille ja sen vuoksi olemme valmistautuneet siihen jo hyvissä ajoin, joten meillä on tarjota erinomainen valikoima tarvikkeita ja suojia jo nyt. Valikoimassamme on erilaisia tuotteita, joista valita omat suosikit. Tule tutustumaan jo tänään jatkuvasti laajenevaan valikoimaamme ja katsomaan mitä sinulle ja puhelimellesi on täällä tarjolla. Tarjolla on laadukas sekä kattava tuote valikoima erilaisia tuotteita.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Apple Suojakuoret

Apple laitteille tarjoamme paljon erilaisia suojakuoria joilla saat pidettyä ne hyvin suojattuna. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa Skandinavian suurimman ja kattavimman valikoiman kuoria laitteille. Kuoret ovat tehty kestämään ja suojaamaan laitteesi, joten sen vuoksi ne ovat valmistettu erittäin kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista kuten joustavasta muovista, alumiini seoksesta, silikonista ja kovamuovista. Valikoimassamme on hienojen väri vaihtoehtojen lisäksi myös kauniita eri kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista on helppo valita itselleen tyyliinsä sopiva suoja. Kuoret ovat valmistettu laitteiden mittojen mukaan ja juuri sen vuoksi ne istuvat aina täydellisesti niihin ja samalla ne jättävät myös liitännät vapaiksi. Kuoret eivät hankaloita tai häiritse laitteiden käyttöä millään tavalla, joten voit siis aivan normaalisti käyttää sitä. Todella käytännöllinen ja yksinkertainen suoja. Tule nyt tutustumaan meidän kattavaan tuote valikoimaamme.

Apple Suojakotelot

Etsiessäsi parasta mahdollista suoja vaihtoehtoa laitteillesi suojakotelot siihen paras valinta. Kotelot tarjoavat erinomaisen suoja kokonaisuuden ja sen ominaisuudet erottavat sen hyvin muista suojista. Koteloissa olevat standi ja korttitaskut tekevät niistä erittäin käytännöllisen ja monipuolisen suoja vaihtoehdon. Standi tukee erinomaisesti laitetta ja sen avulla saat asetettua sen mihin kulmaan itse haluat kun esimerkiksi surffaat netissä tai vaikka kun katselet elokuvia, korttitaskut puolestaan tuovat sen lisän että voit pitää mukanasi tärkeimpiä korttejasi eikä sinun aina tarvitse pitää lompakkoasi mukana vaikka kauppareissulla. Kotelot ovat tehty kestävistä materiaaleista ja niiden tarkoitus on kestää kovempaakin käyttöä pidemmän aikaa. Kotelot ovat todella mukavan tuntuiset pitää kädessä ja lisäksi niiden pinnan vuoksi myös laitteesi pysyy paremmin näpeissä. Erinomaisen suojan lisäksi kotelot antavat myös näyttävän ja tyylikkään ilmeen.

Apple Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeissa meillä on tarjota paljon erilaisia hyödyllisiä ja hauskoja tuotteita joilla piristät päivääsi ja jotka myös helpottavat laitteiden päivittäistä käyttöä. Laitteiden hienon ja arvokkaan näytön pidät hyvässä kunnossa ja siistinä helppokäyttöisillä näytönsuojilla. Löydät verkkokaupastamme laajan tarjonnan latureita sekä autolatureita, saatavilla on paljon eri värisiä ja mallisia. Kuulokkeita on myös laaja valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänenlaadulla niin kaiuttimet ovat ehdoton valinta. Kaiuttimet voit liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Tarjonnassamme ovat myös hienot kosketusnäyttökynät joilla on helppo surffailla netissä eivätkä ne jätä rasvaisia jälkiä näytölle, eivätkä ne myöskään naarmuta sitä. Autotelineet ovat loistava valinta sillä saat sen avulla pidettyä laitteet tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessasi. Toivotamme leppoisia ostoshetkiä myymälässämme.