MacBook Air

MacBook Air
Markkinoiden parhaat Apple MacBook Air kotelot ja lisätarvikkeet sinulle tarjoaa Lux-case.fi verkkokauppa. Valikoimassamme on satoja MacBook, MacBook Pro ja MacBook Air tarvikkeita. Tästä kategoriasta löydät lisätarvikkeet Apple MacBook Air 11” sekä 13” versioille. Suojakotelot ja kuoret pääset valitsemaan useista eri väreistä ja materiaaleista. Kuuloke valikoimamme pitää sisällään yli sata kaikkien MacBook mallien kanssa yhteensopivia kuulokkeita sekä mini kaiuttimia. Kuulokkeet ja mini kaiuttimet ovat korkealaatuisia ja ne on muotoiltu todella tyylikkäiksi. Meiltä löytyy myös silikoniset näppäimistön suojat, jotka estävät pölyn ja veden pääsyn näppäinten väliin sekä suojaavat näppäimistöä kulumiselta. Myymme kaikki tuotteemme nyt alennettuun hintaan ja tarjoamme niille lisäksi ilmaisen kotiinkuljetuksen koko Suomeen!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Apple MacBook Air Kotelot

Oliko haussasi kotelot Apple MacBook Air tietokoneellesi? Tulit oikeaan osoitteeseen! Lux-case.fi verkkokaupasta löytyy taatusti kaikki tarpeellinen myös tietokoneesi suojaukseen. Myymämme Apple MacBook Air kotelot on valmistettu tietokoneesi mittojen mukaan ja ne mukailevat sen kaikkia muotoja suojaten sen täydellisesti naarmuilta, pölyltä, lialta sekä iskuilta.  Koteloita löytyy kovamuovista, TPU:sta, alumiinista, PU nahasta, sekä aidosta nahasta valmistettuna. Suojakotelot on suunniteltu siten, että ne pitävät tietokoneesi turvassa ja samalla jättävät kaikki tietokoneesi liitännät avoimiksi. Kotelot myös estävät tietokoneesi lämpenemistä. Nahasta valmistetut kotelot tekevät tietokoneestasi todella hienon ja yksilöllisen näköisen. Valikoimastamme löytyy myös erityisesti naarmuuntumiselta suojaavia nahkakoteloita. Kotelon ansiosta tietokoneesi pysyy myös paremmin sileillä pinnoilla, sillä niiden pinta on liukumisen estävä. Suojakotelot myös tuntuvat todella miellyttäviltä käytössä. Koteloiden väriskaala on todella laaja ja meiltä löydät kaikkien perusvärien lisäksi myös leopardi kuvioidut suojakotelot. Olemme toimineet alalla yli 10 vuotta ja siksi tarjoammekin kaikille tuotteillemme 100% tyytyväisyystakuun sekä 30 päivän palautusoikeuden. Lähetämme kaikki verkkokaupastamme tilaamasi tuotteet kotiisi täysin ilman postikuluja.

 

Apple MacBook Air Lisätarvikkeet

Lux-case.fi verkkokaupasta löydät myös kaikki tarpeelliset lisätarvikkeet Apple MacBook Air 13” sekä Apple MacBook Air 11” tietokoneille. Tietokoneen suuri näyttö on hyvä pitää turvassa ja meiltä löydät siihen tarkoitetut helposti asennettavat näytön suojakalvot. Suojakalvot on leikattu tietokoneesi mittojen mukaisesti eikä niiden asennusvaiheessa jää ärsyttäviä ilmakuplia. Kaupastamme löytyy myös sadat erilaiset älypuhelinten, tablettien ja tietokoneiden kuulokkeet sekä nappikuulokkeet, jotka tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja ne toistavat matalat sekä korkeat äänet todella tarkasti. Kuulokkeilla kuulet myös kaikki videopeleissä olevat äänet ja teet pelaamisestasi helpompaa. Verkkokaupastamme löydät myös Apple MacBook Air kaiuttimet, joilla saat paremman äänentoiston kuin tietokoneesi kaiuttimilla. Mini kaiuttimet voidaan liittää lähes mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia, jossa on 3,5mm jakki. Mini kaiuttimia on saatavilla myös vedenkestävinä malleina ja niiden laajan toimintasäteen ansiosta voit ottaa sen mukaasi esimerkiksi kylpyhuoneeseen. Kaapelit osiostamme löydät kymmenet huippulaadukkaat Apple Macbook Air Kaapelit. Suuresta valikoimastamme löytyy 3,5mm jakilla varustetut audiokaapelit sekä audio jakokaapelit, joilla voit liittää esimerkiksi kahdet kuulokkeet samaan audioporttiin. HDMI-johdot mahdollistavat kuvan ja äänen siirron tietokoneelta televisioosi ja nopeilla Apple Lightning datakaapeleilla siirrät tiedostot todella nopeasti esimerkiksi iPhone puhelimesta tietokoneellesi. Kaikkia kaapeleitamme on saatavilla kymmenissä eri väreissä ja mitoissa. Kymmenien lisätarvikkeiden joukosta löytyy myös näppäimistöä suojaavat näppäimistön suojakalvot. Kalvot ovat todella helppo asentaa paikalleen eivätkä ne häiritse näppäimistön käyttöä millään tavalla. Kalvo tekee näppäimistöstäsi pehmeän ja se pitää tietokoneesi turvassa läikkyviltä nesteiltä kuten vedeltä ja kahvilta. Kalvo suojaa myös tehokkaasti pölyltä. Varaa aikaa tarjontamme parissa ja tilaa tuotteet joita tarvitset. Huomaathan, että olemme listanneet 11” sekä 13” lisätarvikkeet ja kotelot samaan osioon.