iPod Touch 6

iPod Touch 6
iPod Touch 6 julkaistiin kuluttajille kesällä 2015 Apple Storessa. Meillä on luonnollisesti kattava valikoima suoja ja lisätarvikkeita. Lux-case.fi verkkokaupastamme löydät kätevästi ja helposti kuoret, kotelot, näytönsuojat, pussit, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kaiuttimet, kuulokkeet sekä mukavan valikoiman hauskoja lisätarvikkeita suojaamaan ja piristämään tablettisi ulkonäköä. Huippu valikoima eri värisiä, kuvioisia ja kuvia hauskoilla teksteillä varustettuja kuoria. Näyttö on syytä pitää suojattuna ja se onnistuu erittäin tehokkaasti ja helposti näytön suojakalvoilla, lisäksi ne ovat helppo asettaa näytölle. Koteloissa on useita vaihtoehtoja ja ne antavat todella loistavan suojan tabletillesi ja tekevät siitä samalla astetta tyylikkäämmän. Lisävarusteita löytyy moneen käyttöön helpottamaan tabletin käyttöä ja varmasti löydät itsellesi sopivan tuotteen täältä. Hienot laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta eri kokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat erinomainen valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Autotelineet ovat myös valikoimassamme ja ne ovat näppärä lisä autoihin sillä ne pitävät tablettisi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessa. Voit silti käyttää tablettia ajon aikana vapaasti. Esimerkiksi voit käyttää puhelintasi autosi navigaattorina. Tutustu rauhassa meidän valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin Apple tuotteisiimme. Läheta tilauksesi tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja kun tilaat arkisin ennen klo 18.00 saamme vielä samana päivänä pakettisi postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
iPod Touch 6 Suojakuoret / Pussit ja kotelot
Lux-case.fi verkkokaupasta löydät Skandinavian laajimman tuote valikoiman suojia ja lisätarvikkeita puhelimille, tableteille ja tietokoneille. Yli 10 vuoden kokemus alalta varmistaa luotettavat ja nopeat toimitukset sinulle suoraan kotiin. iPod Touch 6 suojakuoria on saatavilla useita väri vaihtoehtoja. Kuorilla annat erinomaisen suojan tabletillesi likaa ja naarmuja vastaan ja samalla ne saavat tablettisi näyttämään tyylikäältä. Kuoret ovat valmistettu kestävästä materiaalista. Nahkakotelot puolestaan ovat huippu kätevä tapa suojata tablettisi, sillä niiden ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat edukseen muista koteloista. Nahkakoteloissa tulee mukana tuki jonka huomattavasti helpottaa esimerkiksi internetissä surffailua, lehtien luku ja elokuvien katselua kun voit asettaa tablettisi pöydälle ja nauttia. Myös korttitaskut kuuluvat koteloiden varustukseen ja voit niissä pitää mukana tärkeimpiä korttejasi kuten käyntikortteja, pankkikortteja ja ajokorttia ilman että sinun täytyy ottaa lompakkoasi mukaan töihin tai kauppaan. Nahkakotelon nahka päällys on todella kestävää ja mukavan tuntuinen pitää kädessä. Suojapussi tarjoaa fiksun myöskin erinomaisen suojan tabletillesi. Tabletti on helppo pitää pussissa mukana minne tahansa menetkin ja sisäpinnan pehmeä vuoraus ei naarmuta tablettiasi. Pusseja ja koteloita on saatavilla meiltä upeitä väri ja malli vaihtoehtoja joista varmasti saat tilattua mieleisen. Tilaa omasi tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja mikäli teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

iPod Touch 6 Lisätarvikkeet
Meiltä löydät myös todella kattavan valikoiman iPod Touch 6 tabletin lisätarvikkeita. Tablettisi näytön pidät kätevästi ja erinomaisesti suojattuna likaa ja naarmuja vastaan helposti asennettavilla näytön suojakalvoilla. Meiltä löydät myös laajan ja laadukkaan valikoiman kuulokkeita. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi ja sopivat kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat loistava valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Meillä on myös kattava valikoima latureita ja autolatureita joita on useita värejä ja malleja joten niistä on helppo löytää omalle laitteelle sopiva. Autotelineet ovat myös valikoimassamme ja ne ovat näppärä lisä autoihin sillä ne pitävät tablettisi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessa. Voi silti käyttää tablettiasi ajon aikana vapaasti sillä telineet mahdollistavat erittäin laajan kääntyvyyden. Voit kiinnittää telineen tuulilasiin tai mille tahansa tasaiselle pinnalle autossasi. Esimerkiksi perheen pienimmät voivat katsella elokuvia helposti. Kaapeleita verkkokaupastamme löytyy myös useita vaihtoehtoja. Audiokaapelit, USB-adapterin, AUX kaapelit ja jakokaapelit joilla saat kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Kaapeleita löytyy useita väri ja pituus vaihtoehtoja. HDMI-johdot mahdollistavat erittäin hyvän kuvan ja äänen siirron tietokoneelta televisioon. Valikoimastamme löydät myös kosketusnäyttökynät jota ovat käteviä käyttää varsinkin pienemmillä näytöillä, lisäksi ne eivät naarmuta tablettisi näyttöä eivätkä myöskään jätä rasvaisia jälkiä näyttöön. Katsele rauhassa meidän tuote valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin Apple tuotteisiimme. Toivotamme mukavia ostos hetkiä lux-case.fi verkkokaupassamme.