iPad Pro 9.7

iPad Pro 9.7
Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa Apple iPad Pro 9.7 tabletille erinomaisen tarjonnan erilaisia suojia ja lisätarvikkeika.Uusi iPad Pro 9.7 julkaistiin alkuvuodesta 2016 ja olemme koonneet sille hyvin kattavan tuote valikoiman. iPad Pro 9.7 on Applen uusi lippulaiva malli ja varmasti yksi tämän vuoden suosituimmista tableteista. Meidän pohjoismaiden suurimmasta valikoimastamme löydät itsellesi kätevästi kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, laturit, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kuulokkeet, kaiuttimet sekä upeat lisätarvikkeet. Tablettisi hienon näytön pidät puhtaana ja lähes uuden veroisena kätevillä näytönsuojilla. Kuoret ovat helppokäyttöinen ja käytännöllinen tapa pitää puhelin suojattuna. Kuoria löytyy valikoimastamme useiden eri väri vaihtoehtojen lisäksi hienoja kuvioilla sekä kauniilla kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria, joista varmasti löytyy jokaiselle jotain. Kuoret ovat valmistettu tabletin mittojen mukaan jonka vuoksi se istuu tablettiin täydellisesti jättäen samalla kaikki liitännät vapaiksi. Suojakotelot ovat kuitenkin paras vaihtoehto suojata koko tabletti ja samalla se tuo mukavan tyylikkään ulkonäön tabletille. Kotelot erottuvat ominaisuuksiensa vuoksi muista suojista edukseen, sillä niissä olevat standi ja korttitaskut tekevät niistä erittäin monipuoliset. Standin avulla voit asettaa tabletin juuri siihen kulmaan mihin haluat kun katselet elokuvia ja korttitaskuissa kaikki tärkeimmät korttisi kulkee näppärästi tablettisi mukana. Autotelineillä saat pidettyä tablettisi erittäin kätevästi paikoillaan turvallisesti ja voit itse keskittyä ajamiseen, voit myös vapaasti käyttää tablettia kun se on telineessä sillä telineen saa käännettyä mihin asentoon tahansa. Lisätarvikkeita meiltä löytyy laidasta laitaan joten vallinan varaa riittää. Tee tilauksesi jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimituksemme. Kun tilaat arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Apple iPad Pro 9.7 Suojakuoret

Apple iPad Pro 9.7 tabletille tarjoamme paljon erilaisia suojakuoria joilla saat pidettyä tablettisi hyvin suojattuna. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa Skandinavian suurimman ja kattavimman valikoiman kuoria juuri sinun tabletille. Kuoret ovat tehty kestämään ja suojaamaan tablettiasi joten sen vuoksi ne ovat valmistettu erittäin kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista kuten TPU-muovi hybridi seoksesta, alumiinista, silikonista ja kovamuovista. Valikoimassamme on hienojen väri vaihtoehtojen lisäksi myös kauniita eri kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista on helppo valita itselleen tyyliinsä sopiva suoja. Kuoret ovat valmistettu tabletin mittojen mukaan ja juuri sen vuoksi ne istuvat aina täydellisesti tabletille ja samalla ne jättävät myös liitännät vapaiksi. Kuoret eivät hankaloita tai häiritse tabletin käyttöä millään tavalla, joten voit siis aivan normaalisti käyttää sitä. Lähetä tilauksesi meille jo tänään. Tarjoamme kaikille meidän tuotteille ilmaisen toimituksen sinulle kotiin ja kun teet meille tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi lähtemään vielä saman päivän postilla.

Apple iPad Pro 9.7 Suojakotelot

Etsiessäsi parasta mahdollista suoja vaihtoehtoa tabletillesi ovat suojakotelot siihen paras valinta. Kotelot tarjoavat erinomaisen suoja kokonaisuuden ja sen ominaisuudet erottavat sen hyvin muista suojista. Koteloissa olevat standi ja korttitaskut tekevät niistä erittäin käytännöllisen ja monipuolisen suoja vaihtoehdon tabletillesi. Standi tukee erinomaisesti tablettia ja sen avulla saat asetettua tablettisi mihin kulmaan itse haluat kun esimerkiksi surffaat netissä tai vaikka kun katselet elokuvia, korttitaskut puolestaan tuovat sen lisän että voit pitää mukanasi tärkeimpiä korttejasi eikä sinun aina tarvitse pitää lompakkoasi mukana vaikka kauppareissulla. Kotelot ovat tehty kestävistä materiaaleista ja niiden tarkoitus on kestää kovempaakin käyttöä pidemmän aikaa. Kotelot ovat todella mukavan tuntuiset pitää kädessä ja lisäksi niiden pinnan vuoksi myös tablettisi pysyy paremmin näpeissä. Erinomaisen suojan lisäksi kotelot antavat myös näyttävän ja tyylikkään ilmeen tabletille.

Apple iPad Pro 9.7 Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeissa meillä on tarjota paljon erilaisia hyödyllisiä ja hauskoja tuotteita joilla piristät päivääsi ja jotka myös helpottavat tabletin päivittäistä käyttöä.Tabletin hienon ja arvokkaan näytön pidät hyvässä kunnossa ja siistinä helppokäyttöisillä näytönsuojilla. Löydät verkkokaupastamme laajan tarjonnan latureita sekä autolatureita, saatavilla on paljon eri värisiä ja mallisia. Kuulokkeita on myös laaja valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänenlaadulla niin kaiuttimet ovat ehdoton valinta. Kaiuttimet voit liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Tarjonnassamme ovat myös hienot kosketusnäyttökynät joilla on helppo surffailla netissä eivätkä ne jätä rasvaisia jälkiä näytölle, eivätkä ne myöskään naarmuta sitä. Autotelineet ovat loistava valinta sillä saat sen avulla pidettyä tablettisi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessasi. Toivotamme leppoisia ostoshetkiä myymälässämme.